فریب بزرگ جمهوری اسلامی را نباید پذیرفت

ناصر اعتمادی - تریبون زمانه
جمهوری اسلامی، در واپسین لحظات عمرش، همه دستگاه‌های تبلیغاتی، سایبری و امنیتی خود را به صف کرده تا پیرامون شعاری پوچ و فریبنده--دفاع از میهن در برابر «دشمن متجاوز»--نمایشی از «اتحاد ملی» به راه اندازد. بازیگران این نمایش مضحک، همان مهره‌های نظام‌اند که خود پیکره تجاوز به ایران، فرهنگ، تاریخ و حیثیت ملی این سرزمین‌اند. امروز، در دگرگونی‌ای که جز رسوایی نیست، همان نوحه‌خوانان حکومتی که عمری در رثای حسین نوحه سر می‌دادند، به ناگاه سوگوار میهن شده‌اند؛ بر سینه می‌کوبند، بر خاک می‌افتند و در ریاکارانه‌ترین مراثی، نام وطن را به فریاد درمی‌آورند.

این فریب بزرگ را نباید پذیرفت

هشدار من به تمام نیروهای اپوزیسیون، روشنفکران، هنرمندان و فعالان سیاسی این است: مبادا در تله‌ای بیفتید که نظام اسلامی طی دهه‌ها با مهارت دروغ و خون تنیده است. جنگ جمهوری اسلامی و اسرائیل، جنگی است که نه در خرداد ۱۴۰۴، بلکه از نخستین روز تأسیس این رژیم، از خلق سپاه پاسداران، از شکل‌گیری نیروی قدس، از تجهیز حماس و حزب‌الله، از انتقال صدها هزار موشک به مرزهای شمالی اسرائیل، از استقرار مزدوران نیابتی و سپاهی در سوریه، از تزریق میلیاردها دلار به تروریسم نیابتی کلید خورد--با یک هدف: نابودی اسرائیل و تهدید میلیون‌ها یهودی و عرب اسرائیلی و فلسطینی.

در این میان، ایران و مردمش بزرگ‌ترین قربانیان این ماشین جنگی بوده‌اند. فقر، انزوا، سرکوب، سانسور، ویرانی ساختارهای اقتصادی و اجتماعی، و سقوط اخلاقی و فرهنگی، بهای این ماجراجوییِ خون‌بار است. اگر متجاوزی در خاورمیانه وجود داشته باشد، بی‌تردید آن جمهوری اسلامی است: عامل فروپاشی سوریه، لبنان، یمن، و عراق؛ شریک مرگ و تباهی در سراسر منطقه.

اکنون این رژیم در تله‌ای گرفتار شده که سال‌ها خود آن را با تارهای جنایت و دروغ تنیده است. نباید بگذاریم بار دیگر بر موج دروغ سوار شود، از گورستان جوانان برآید، بر شانه‌های فریب‌خورده بالا رود و یک‌بار دیگر تیغ بر گلوی ملت ایران بگذارد.

چه دفاعی از وطن، وقتی جوانان کولبر کرد را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» دار می‌زنند؟ چه میهن‌دوستی‌ای، وقتی هزاران آزادی‌خواه در سلول‌های مخوف در انتظار شکنجه و مرگ‌اند؟ کدام «دشمن خارجی»، وقتی دشمن در خانه است، وقتی «لباس‌شخصی»ها و «بسیجی»ها در کوچه و خیابان بر پیکر ملت می‌تازند؟

مبادا بار دیگر فریب این گرگِ جامه میش‌پوش را بخوریم. مبادا بگذاریم چون بار پیش، سوار بر موج احساسات و تهدیدات ساختگی، جان تازه بگیرد و بر جنازه فرزندان‌مان پایکوبی کند. مبادا اجازه دهیم دوباره لب بگشاید و بشریت را تهدید کند.

شعار ما روشن است، بدون لکنت، بی‌ابهام، بی‌مجامله:

سرنگونی جمهوری اسلامی، تنها راه نجات میهن عزیز ما ایران است

در این جنگ چهل‌وشش‌ساله، که رژیم علیه مردم ایران و ملت‌های منطقه آغاز کرده، ما چیزی جز سقوط کامل این حکومت، تشکیل مجلس مؤسسان برای گذار به دموکراسی، و اعلام دوستی و همزیستی با تمام ملت‌های جهان از جمله اسرائیل نمی‌خواهیم.

این است انتخاب ما؛ این است ندای ما؛ این است عهد ما با ایران.
رحیم‌پور ازغدی: ترور علی خامنه‌ای منجر به عملیات‌های ترور در پنج قاره می‌شود
حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی روز یکشنبه ۱۵ تیر در حساب خود در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «ترور رهبری منجر به عملیات‌های ترور در پنج قاره جهان از جمله داخل ایالت‌های آمریکا می‌شود.»

رحیم پور ازغدی با تاکید بر اینکه عملیات ترور علیه خامنه‌ای، «عین خودزنی و بزرگ‌ترین اشتباه قرن» خواهد بود،افزود: «این کار به معنای به آتش کشیدن کل منطقه و سپس آغاز سلسله عملیات‌های پیاپی و تمام‌نشدنی در پنج قاره جهان از جمله داخل ایالت‌های آمریکا علیه منافع آمریکا و همدستانش است.»

او با بیان اینکه چنین روزی «آغاز پایان تاریخ استعمار در منطقه است»،  افزود: «سخن از صدها هزار نیروی استشهادی گسترده در سراسر جهان است. دنیا ملت امام حسین را در آینده بیشتر خواهد شناخت.»
چه کسی آتش جنگ را روشن کرد؟
رهبران جمهوری اسلامی سال‌ها از نابودی اسرائیل سخن گفته‌اند و از گروه‌هایی چون حماس و حزب‌الله حمایت کرده‌اند.
حالا، پس از جنگ ۱۲ روزه میان اسرائیل و ایران، این سؤال پررنگ‌تر از همیشه مطرح است: چه کسی را می‌توان مقصر این تقابل دانست؟
این ویدیوی کوتاه، مروری است بر سخنان تهدیدآمیز علی خامنه‌ای علیه اسرائیل در سال‌های گذشته.
+130
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    rood120 - منچستر، انگلستان

    فعلا که به خفت و خاری خاری افتادید و دیدید که یک نفر هم در دوازده روز جنگ تحمیلی به حرف های پوچ شما گوش نداد و مردم با فهم شعور گفتند مشکلات ما داخلی هست و خودمان حل می کنیم از خارج هر نظر یا عملی انجام بشه خیانت و دشمنی هست پس متحد. ایستادند و دسیسه های دها ساله شما با میلیارد ها سرمایه‌گذاری به هدر و تو کاسه توالت توالت رفت پس بمیرید با خفت و زانو بزنید به اقتدار مردم رهبری میهن عزیزمان
    51
    13
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    قورپه - بروکسل، بلژیک

    چه کسی انس جنگ را شروع کرد ظاهراً فراموشکردید در سوریه کنسولگری ایران را اسراییل با موشک زد انتظار داشتید مانند لبنان بی دفاع فقط باید نظاره گر می‌شدیم ایران جواب داد گفتید همه موشک ها دفع شده در حالیکه ده کشور به داد اسراییل رسید بار دوم موشک ها در حال زمین خوردن بود می‌گفتید موشک ها دفع شده خبرنگاران حداقل نگاهی به پشت سرش نمی‌کرد تا شاهد اصابت موشک ها باشد یا دوربین را به سمت دیگری نمیجرخاند اسراییل سال ها در حال ترور بود تا اینکه اشتباه محض کرده به ایران حمله کرد انتظار داشت مثل لبنان و فلسطین و سوریه زیر ساخت ها را هدف قرار دهد بیمارستان بمباران کرد آمبولانس را هدف قرار داد رادیو تلویزیون را زداما وقتی موشک ها یکی بعد از دیگری در قلب اسراییل نشست متوجه خطای خود شد در حالیکه بارها خودشان و اربابشان اعتراف کردند ضربات دردناکی دریافت کردند وقتی دیدند فلاخن داوود گنبد آهنین سوراخ شده تا آمریکا حریف موشک ها نمیشود علارغم حمایت اروپا و آمریکا اردن آذربایجان عربستان کاری از پیش نبرده به جای تسلیم آتش بس اعلام کرد چرا دوست دارید خود تحقیری کنید اختلاف ملت و رژیم اختلاف داخلی هست
    53
    8
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان

    مقاله میزنی اسم‌نویسندشم بزن
    25
    4
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    ملت ایران بر خلاف خائن ها و گروهایی که با حمایت از تهاجم به خاک ایرات خیانت کردند به ایران صددرصد هر گونه اصلاح روش و منش در حکومت را می پذیرند و به فال نیک میگیرند. اگر نسل فاسد ۵۷ هم اصلاحات و تغییر منشهای پهلوی را می پذیرفت و بجای سرنگونی حکومت به اصلاح آن قانع میشد ملت و وطن ما انقدر بدبختی نمیکشید. بسیاری از این تندرویی ها و حاکم شدن تندروها نتیجه شرایط بعد از عنقلاب ۵۷ است و جنگ داخلی و ترورها و تهاجم صدام و زیاده خواهی های گروهای عنقلابی کشور را به سمت تندروی و نفوذ تندروها و ایجاد تک صدایی کشاند. عنقلاب ۵۷ و سرنگونی پهلوی اشتباه محض بود همانطور که خواست سرنگونی و عنقلابی جدید در این روزها اشتباهی کشنده تر و بدتر از سال ۵۷ بخصوص با شاهزاده ای که خائن و خامی تهاجم به وطن شده کسی که مجاهدین را بخاطر حمایت از تهاجم صدام خائن می نامید حالا خودش وضعیتی بدتر دارد. در عنقلاب ۵۷ مردم ایران بازنده کامل بودند و بازم هم این مردم داخل ایران هستند که هزینه تنوع طلبی غربی ها و آوردن پاپی گاورمنت و تغییر حکومت را خواهند پرداخت.
    39
    8
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    این همه اسراییل کتلت کرد چه غلطی کردید؟ مگه نصرالله برای شیعیان لبنان کم آدمی بود؟ این همه اسراییل در ایران عملیات انجام داد، امریکا از اون سر دنیا اومد سه سایت هسته ای را زد چه کردید؟ شما یک مورد را نام ببرید که حرفی زده باشید و عمل کرده باشید. سگی زیادی که واق واق میکنه معمولا بی بخار و ترسووه دقیقا مثل شماها ولی اسراییل و شخص نتانیاهو چراغ خاموش فقط میترکونن
    6
    46
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - شیراز، ایران

    خاممه ای مفعول همچون چهره کاریزماتیکی نداره که از این .. خوری ها براش کنن.موشعلی مفعول زنده و مرده اش فرق نداره
    6
    43
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

    فقط یک جمله: خر خودتون هستید.
    5
    33
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    گشتاسپ - شیراز، ایران

    این پفیوز ها که به تخت جمشید میگفتن خالی از معنویت و نماد طاغوت،حالا پی نمادهای هخامنشی و پرشین و ایران باستان اند،مرغ پخته هم میفهمه همش فیلمه نه عرق ملی.
    4
    38
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    به امید فردایی بهتر - تهران، ایران

    امیدوارم یکی از خوانندگان این دیدگاه‌ها، فردی در موساد یا حتی در سیا (CIA) باشد. رژیم جمهوری اسلامی، رژیمی شکست‌خورده و بی‌ثمر است که نه در بلندمدت و نه حتی در کوتاه‌مدت، هیچ نفعی برای شما یا مردم ایران ندارد. ایدئولوژی این حکومت بر پایه‌ی دروغ، ترور، فریب، کتمان حقیقت، گمراه‌سازی، جعل، قتل سیاسی، خشونت ایدئولوژیک، سوءقصد، کشتار جمعی، جنایت، آدم‌کشی، حملات مسلحانه و بمب‌گذاری بنا شده است؛ و در اجرای این اقدامات هیچ‌گونه تردیدی به خود راه نمی‌دهند. نه از سرمایه‌گذاری در این مسیر ابایی دارند و نه کمبودی در منابع مالی، چرا که از پول بادآورده‌ی نفت و فروش خاک و منابع ملی تغذیه می‌کنند. تا زمانی که علی خامنه‌ای، فرزندانش، و دیگر سران این حکومت فاسد و بی‌اعتنا به جان و فکر و کرامت مردم ایران، در قدرت باقی بمانند، نه تنها ملت ایران بلکه شما و تمام دنیا رنگ آرامش را نخواهید دید. پاکسازی تنها راه نهایی از دست این فرقهپلید هست، امیدوارم که منظورم را گرفته باشید، پاکسازیTHEY HAVE TO BE ELIMINATE. انتخاب با شماست.
    7
    27
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دوشنبه - تهران ، ایران

    قصابان کشتارگاه، گوسفندان را فراخوانده اند تا به کمکشان بروند تا دشمن قصابان و کشتارگاه که برای نابودیشان آمده‌اند نجات دهند ! گوسفندان به خیال اینکه قصاب دوست آنها است فریب خوردند و بعد از فروکش جمله به کشتارگاه ، قصاب بار دیگر گوسفندان را به مسلخ برد !
    1
    24
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    rood120 - منچستر، انگلستان
    اسکول تازه داری شروع میشه
    1
    12
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    برید روتونو کم کنید اربابتون که فرار کرد رفت تو چاه فاضلاب فرمانده‌هاتونم که همه رو کشت سایتاتونم که همه نابود شدن برو ببندش
    1
    11
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Tornado1 - استانبول، ترکیه
    فریب ریاکارانه ، مزورانه علی خامنه ای ، چون قافیه تنگ آیو ، شاعر به جفنگ آیو
    3
    11
    یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    vg2000 - اسلو، نروژ
    تروریست و ترور کردن در خون شما اسراییلی ها هست کلی به خودتان مینازید که تروریست هستید ارباب من وطنم ایران و ملت ایران هست اما گویی ارباب تو جلسه وسط خیابان میگذاشته ۱۲ روز اربابت و مردمت از زیر زمین بیرون نیامدن از روز دوم اربابت دست به دامن سرورتون شد تا نجاتش دهند وقتی ملت تو با شورت به زیرزمین فرار میکردند ملت من در کافه نشسته بستنی میخوردند خیلی جالب هست علارغم سانسور شدید امار نظامیان کشته شده را از زیر اربابت درلوردن و اعلام کردند ولی شما اسراییلی ها گوشتون را گرفته و چشماتون را بستید مهم نیست ملت من با پرداخت هزاران دلار به قایق به قبرس فرار کردند فکر نکنی اربابت به یونان فرار کرد
    5
    0
    دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
    «تورج نگهبان‌ سراینده "ای ایران"، شاعری که برای عشق سرود، برای وطن، برای مردم. نه برای قدرت، نه برای ولی‌ فقیه، نه برای میز و منبر. شعر من صدای زندگی بود، نه مرثیه‌ مرگ. آواز او فریاد امید بود، نه نوحه‌ای برای بقای یک حکومت پوسیده.»✌🏻
    0
    1
    جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.