آمریکا به مهدی تاج، رئیس فدراسیون و ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال ویزا نداد

به گزارش سایت دید‌ه‌بان ایران، جام جهانی 2026 در سه کشور ایالات متحده، مکزیک و کانادا سال‌ آینده برگزار می‌شود و تیم ملی ایران نیز توانسته جواز حضور در این مسابقات را به دست آورد. 

از زمان صعود تیم ملی به جام جهانی بحث حضور کاروان تیم ملی ایران و مقامات فدراسیون در این مسابقات و مراسم‌های مربوط به آن با توجه به دستور اجرایی ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود ایرانی‌ها به خاک آمریکا مطرح بوده است. 

در همین رابطه منابع آگاه به خبرنگار دیده‌بان ایران اطلاع دادند مهدی تاج رئیس و هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال تلاش خود را برای دریافت ویزای آمریکا از مدتی پیش آغاز کرده بودند اما اقداماتشان به دلیل وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل متوقف شد. 

طبق اطلاعات به دست آمده تاج و ممبینی برای گرفتن ویزای آمریکا از طریق سفارت ارمنستان وقت گرفته بودند و قرار بود که اواخر خرداد یا اوایل تیر راهی ایروان شوند اما با وقوع جنگ سفر آنها به کشور همسایه ایران برای حضور در سفارت آمریکا منتفی شد. 

مشخص نیست تلاش تاج و ممبینی برای دریافت ویزای آمریکا به چه منظور بوده اما به نظر می‌رسد این مساله به برگزاری مراسم قرعه‌کشی جام جهانی که دسامبر امسال برگزار می‌شود ربط دارد. 

باید دید با توجه به شرایط پیش آمده و حمله مستقیم نظامی ایالات متحده به ایران بحث حضور تیم ملیدر جام جهانی و همینطور سفر مقامات فدراسیون فوتبال به  ایالات متحده به چه صورت پیش خواهد رفت.
+56
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    میخوان بروند چبکار. تیم بره چرا اینها میخوان راه بیافتن بروند
    12
    11
    ‌چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن
    تاج یک سپاهی دزد و بی سروپاست ، این احمق پفیوز که میدونه ، آمریکا به افرادی که به هر عنوان عضو یا همکار سپاه بودند ویزا نمیده !!
    8
    22
    ‌چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    paksan - ایران، ایران
    مهم اینه که اینجا هم تحقیر شدن و مردم هم خوشحال
    1
    27
    ‌چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    paksan - ایران، ایران
    مهم اینه که اینجا هم تحقیر شدن و مردم هم خوشحال
    1
    22
    ‌چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.