شمخانی: «اسرائیلی‌ها من را زدند، چون پدر صاحبشان را درآوردم.»

در این قسمت از برنامه، مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به افشاگری‌های ترامپ درباره نجات جان خامنه‌ای در اخرین روز جنگ، و غیبتش در مراسم تشییع جنازه فرماندهان کشته شده سپاه می‌پردازد و فروغ کنعانی، پژوهشگر جامعه‌شناسی، معنای ادامه حضور خامنه‌ای در مخفی‌گاه را بررسی می‌کند.
روایت شمخانی از لحظات پس از حمله اسرائیل: سه ساعت زیر آوار بودمعلی شمخانیعلی شمخانی، مشاور رهبر ایران، در مصاحبه با تلویزیون دولتی ایران روایت خود از شب حمله اسرائیل را بازگو کرده و می‌گوید آن شب «سه ساعت زیر آوار بوده است.»

او گفت در این حمله «قفسه سینه‌اش شکسته و بیشتر آسیب داخلی» دیده است.

او در مصاحبه با بخش خبری ۲۰:۳۰ گفت بعد از حمله بر اثر ریزش ساختمان حدود سه ساعت زیر آوار مانده و در ابتدا تصور می‌کرده به خاطر زلزله ساختمان ریزش کرده است.

او گفت بعد از شنیدن صدای خودرو و جستجو، نام همسر و فرزندش را صدا زده تا در نهایت یک نفر از امدادگران او را زیر آوار پیدا کرده است.

او همچنین گفت «پیش‌بینی می‌کردیم که در آینده نزدیک به ما حمله خواهد شد» و واکنش به نسبت سریع ایران بعد از این حملات به خاطر همین پیش‌بینی بود.

آقای شمخانی امروز در حالی در مراسم تشییع شرکت کرد که در اولین روز حمله اسرائیل به آپارتمان مسکونی او در تهران به شدت مجروح شده بود و از آن زمان تا امروز تصویری از او منتشر نشده بود.
روایت شمخانی از شب حمل اسرائیل: سه ساعت زیر آوار بودم، همانجا نماز هم خواندم
علی شمخانی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی که با ترور اسرائیل زخمی شده است، با حضور در مقابل خبرنگار صداوسیما در حالیکه عصا و دستگاه کمک‌تنفسی داشت به شرح لحظه حمله پرداخت و از مردم ایران برای «اتحاد و همدلی» قدردانی کرد.

آقای شمخانی گفت که ۳ ساعت زیر آوار مانده و قفسه سینه او شکسته است. او گفت: «می‌دانم چرا من را زدند و آنها هم می‌دانند چرا» اما توضیح بیشتری نداد. او تاکید کرد که حکومت و مردم باید اختلافات را در روند یک تفاهم ملی برطرف کنند.

علی شمخانی، مشاور علی خامنه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه جمهوری اسلامی هدف حمله قرار گرفت، گفت که طی سه ساعتی که زیر آوار بوده، نمازش را نیز خوانده است.

شمخانی گفت: «اول فکر کردم زلزله است. ناگهان اتاق من فروریخت و من سه ساعت زیر آوار بودم. همانجا نماز صبحم را خوانم. کمی بعد که صدای ماشین‌ها و همهمه شنیدم متوجه شدم اسرائیل من را زد».

شمخانی گفت تاکنون سه دفعه می‌خواستم کشته شوم، «قبل از انقلاب، در جنگ ایران و عراق و در حمله اسرائیل».

علی شمخانی: «اسرائیلی‌ها من را زدند، چون پدر صاحبشان را درآوردم.»
علی شمخانی، مشاور علی خامنه‌ای که در جریان جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه جمهوری اسلامی هدف حمله قرار گرفته بود، مدعی شد: «اسرائیلی‌ها من را زدند، چون پدر صاحبشان را درآوردم.»

او همچنین درباره شب حمله گفت: «اول فکر کردم زلزله است. ناگهان اتاق من فروریخت و من سه ساعت زیر آوار بودم. همان‌جا نماز صبحم را خواندم. کمی بعد که صدای ماشین‌ها و همهمه شنیدم، متوجه شدم اسرائیل من را زده.»

پخش تصاویری از خانه ویران‌شده شمخانی در صداوسیما

صداوسیمای جمهوری اسلامی روز شنبه هفتم تیر تصاویری از ویرانه‌های برجا مانده از خانه علی شمخانی پس از حمله هوایی اسرائیل منتشر کرد.

رسانه‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به محل زندگی آقای شمخانی در بامداد ۲۳ خرداد از «شرایط سخت جسمی» او خبر داده بودند. اما روز ۳۰ خرداد پیامی از او منتشر شد که در آن گفته بود: «من زنده‌ام!»

روز هفتم تیر علی شمخانی برای نخستین بار در مراسم رسمی تشییع فرماندهان نظامی کشته شده بر اثر حمله اسرائیل دیده شد.
بازنشر عکس تشییع جنازه قاسم سلیمانی برای مراسم کشته‌شدگان امروز؟
قربانی کردن شتر برای سلامتی خامنه ای‌رسانه حوزه علمیه گزارش داد دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی قم و کانون وقف و نذر این استان، در برنامه‌ای برای سلامتی علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی شتر قربانی کردند.

خامنه‌ای از زمان آغاز جنگ اسرائیل به پناهگاهی زیرزمینی منتقل شده و پس از اجرای آتش‌بس نیز هنوز در برنامه‌ای عمومی ظاهر نشده است.

پیشتر مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار خامنه‌ای، در پاسخ به مجری شبکه افق که از او درباره وضعیت سلامت خامنه‌ای پرسید، گفت: «دعا کنید» و توضیح بیشتری نداد.
خبرگزاری حوزه: در حملات ۱۲ روزه اسرائیل شش آخوند کشته شدند
خبرگزاری حوزه علمیه گزارش داد در حملات ۱۲ روزه اسرائیل به مواضع جمهوری اسلامی، شش آخوند در ایران کشته شدند.

در میان این افراد رمضانعلی مهرعلی تبار فیروزجایی، مسئول عقیدتی-سیاسی سازمان بسیج کل کشور؛ امین‌عباس رشید، فرزند فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیای سپاه پاسداران؛ ابوالفضل نیازمند،‌ امام‌جماعت در تهران و علی ترکاشوند، مسئول نمایندگی خامنه‌ای در سپاه کرج بوده‌اند.
فرمانده عملیات پپادی اسرائیل: نیروهای جمهوری اسلامی با شنیدن صدای پهپادها « با ترس فرار می‌کردند»فرمانده عملیات پهپادی ارتش اسرائیل در گفتگو با کانال ۱۲ اسرائیل گفت نیروهای جمهوری اسلامی هنگام مشاهده یا شنیدن صدای پهپادهای اسرائیلی، «با ترس می‌دویدند و فرار می‌کردند». او تاکید کرد این حملات، تاثیرات روانی قابل‌توجهی بر نیروهای جمهوری اسلامی داشته و باعث عقب‌نشینی پرتابگرهای موشکی از غرب به شرق ایران شده است. این مقام نظامی افزود: «ما فقط برای حمله آمادگی نداریم، برای جمع‌آوری اطلاعات هم هستیم. در زمان واقعی هدف را شناسایی می‌کنیم، چون پیش‌تر در داده‌های اطلاعاتی نبودند.»
+5
رأی دهید
-74

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    آقا من شاکیم اسرائیل کارش رو درست انجام نداده باید دوباره اقدام کنند. ضمنآ هر چند همه از دزدی هات خبر دارند با مشخصات پنت ها وس ات تتفرشون ازت بیشتر شد
    1
    39
    شنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    قورپه - بروکسل، بلژیک

    مجتبی پور محسن و تلویزیون مربوطه که در وطن فروشی ید طولانی دارید صرف نظر از گفته های خامنه ای این ملت ایران بودند که پیروز شدند و مثل یهودی های اسراییل گله گله فرار نکردند هرچه دلتون میخواد فریاد بزنید و بگید اسراییل پیروز شده. اگر گوش و چشمتون را باز کنید از روز دوم جنگ این اسراییل بود التماس آمریکا میکرد به دادش برسه و روز سوم آلمان و آمریکا با رساندن بنزین برای هواپیما و مهمات به داد اسراییل رسیدند اگر اینها پیروز شدند چرا آتش بس اعلام کردند چرا ترامپ گفت او نتانیاهو از جهنم رد شدند و نتانیاهو را نجات داده فقط ساز خودتون را بزنید در حال حاظر شما حال قمباربازی دارید که همه چیزتون را باختیذ ترور کردن جنگیدن نیست دست مردم تک تک مدافعان ایران عزیز می‌بوسم که یک بار دیگر باعث شدند ایران سرافراز بماند پاینده باد ایران
    42
    7
    شنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    sabbas - لندن، انگلستان
    اونا هم پاهات و در اوردن زیاد خسته نشی.خخخخخخخ
    3
    18
    شنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    راستی میگن موشعلی با موشها مشغول کارهای خاک برسری است و دارد محور مقاومت موشی درست میکند و قرار نیست به این زودیا بیاد بالا
    4
    21
    شنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    شمخانی دزد ثروتمند از ترس و‌ وحشت به اندازه بیست سال، ظرف چند ساعت پیر و شکسته شده و رهبر سوراخ موشی که از وحشت به همین زودیها قبل از حمله بعدی اسراییل میره پیش بقیه کتلتان بیشمار
    4
    20
    شنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    پیر خردمند - تورونتو، کانادا
    شیخ خزعل علی گدا پنت هاس ۵ میلیون دلاریش در منطقه یک تهران با پول اسراییلی ها خریده واسه همین زدنش.
    1
    20
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    این دروغ میگه این خونه نبوده یه دونه خط تو صورتش نیفتاده چه جوری سه ساعت زیر آوار مونده دستگاه همه الکی آورده با خودش
    1
    4
    دوشنبه ۰۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.