رئیس ستاد ارتش اسرائیل: حمله علیه ایران هنوز پایان نیافته است
+26
رأی دهید
-4

ایال زامیر، در نشستی با ستاد کل ارتش اسرائیل، پس از آغاز آتشبس با ایران گفت: «ما در حال پایان یک فصل مهم هستیم، اما حملات علیه ایران هنوز پایان نیافته است.»
او افزود: «ما وارد مرحلهای جدید بر پایه دستاوردهای این کارزار میشویم. ما برنامههای هستهای و موشکی ایران را برای سالها مختل کردیم و باید همچنان در میدان بمانیم.»
رئیس ستاد ارتش اسرائیل، همچنین تاکید کرد که تمرکز فعلی ارتش کشورش بر بازگشت به غزه برای بازگرداندن گروگانهای اسرائیلی و از بین بردن حاکمیت حماس است.
پیشتر، دونالد ترامپ از اجرایی شدن توافق آتشبس میان اسرائیل و ایران خبر داده و از دو طرف متخاصم خواست تا به آن پایبند بمانند.
در همین حال، دولت اسرائیل هشدار داده است که در صورت نقض آتشبس، واکنش سختی نشان خواهد داد. تلآویو همچنین اعلام داشت که در این عملیات، «پیروزی بزرگی» به دست آورده و «تهدید موشکی و هستهای ایران» را نابود کرده است.
در همین راستا یائیر لاپید، رهبر مخالفان دولت نتانیاهو طی اظهاراتی اعلام کرد که عملیات «طلوع شیران» اسرائیل در ایران، پرافتخارترین عملیات در تاریخ جنگها است.
از دیگر سو، مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران، سهشنبه گفت جمهوری اسلامی این توافق را محترم میشمارد، بهشرط آنکه طرف مقابل نیز به آن پایبند بماند.
رئیس جمهوری ایران در گفتوگوی تلفنی با انور ابراهیم، نخستوزیر مالزی تصریح کرد: «اگر اسرائیل آتشبس را نقض نکند، ایران هم آن را نقض نخواهد کرد.»
ویدیوی دریافتی "انفجار مهیب، ساعت ۳:۰۹ بامداد، ویدیو از شهرک بیمه تهران"
ویدیوی دریافتی "انفجار مهیب، ساعت ۳:۰۹ بامداد، ویدیو از شهرک بیمه تهران"#iran #israel pic.twitter.com/EB7AgvQln4
— Vahid Online (@Vahid) June 24, 2025
ارتش اسرائیل: در عملیات اخیر علیه ایران، هزارو ۲۰۰ پرواز جنگی انجام شد
ارتش اسرائیل اعلام کرد در عملیات اخیر علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران، هزارو ۲۰۰ پرواز جنگی، ۶۰۰ سوختگیری هوایی، انهدام ۲۵۰ پرتابگر موشک و ۸۰ سامانه پدافندی انجام شد.
ارتش اسرائیل اعلام کرد در عملیات اخیر علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران، هزارو ۲۰۰ پرواز جنگی، ۶۰۰ سوختگیری هوایی، انهدام ۲۵۰ پرتابگر موشک و ۸۰ سامانه پدافندی انجام شد.
مقام اسرائیلی: میدانیم اورانیوم غنیشده ایران کجاست، بیشتر آن زیر آوار است
یک مقام امنیتی اسرائیل به شبکه الحدث، گفت: «میدانیم ایران اورانیوم غنیشده را به کجا منتقل کرده است؛ بیشتر آن اکنون زیر آوار دفن شده است.»
او افزود: «اسرائیل عمدا این ذخایر را هدف قرار نداد تا از فاجعه زیستمحیطی–هستهای جلوگیری کند.»
مجری صدا و سیما: هیچ جنگنده اسرائیلی تا به حال نتوانسته خودش را به آسمان تهران برساند
این مجری #صداوسیما'
—
۵۴

rood120 - منچستر، انگلستان
هواست باشه اگر از این حرف ها بزنی ترامپ دعوات می کنه آنوقت باید بروی پوشاک عوض کنی 😂😂😂😂
9
10
سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴
۳۴

FTH12 - تبریز، ایران
فرمانده برگرد و اخوندای صد پدر رو بفرس قعر جهنم 🙏
3
20
سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹
۴۳

paksan - ایران، ایران
دیگه تا سالها جرات حمله به ایران را نخواهد داشت. اسرائیل در هیچ جنگی اینچنین تحقیر نشده بود وهیچ کشوری در خاورمیانه توان حمله اینچنینی به اسرائیل را نداشته و ندارد حتی ترکیه و پاکستان هم توان رد شدن از پنج تا هفت لایه دفاعی آنها در آن منطقه کوچک را ندارند و تکنولوژی موشکی ایران کاملا بومی و کاملا قابل جایگزینی و بازسازی هستش و ایران با تجهیزات بومی با تجهیزات و امکاناتی که اساسا مال ارتش آمریکا با آخرین ورژنها هستش مبارزه کرد و بقول یکی از مفسران اگر هر کشوری بجز ایران اینطور ناجوانمردانه مورد حمله و تمام تقمیم گیران اصلی نظامیش کشته مبشدند بدون شک کل سیستم نظامی وحکومتیش بهم می ریخت حتی ترکیه و پاکستان مدعی قدرت در خاورمیانه. به نظر من نیروهای دفاعی کشور واقعا خوب از کشور دفاع کردند و منهدم شدن یک سوم تلاویو در تصور هیچ کشوری در منطقه امکان پذیر نبود و اسرائیل خودش را دژ شکست ناپذیر و غیر قابل نفوذ میداست که امروز کاملا این باور فرورخته ولی با همین امکانات نابرابر دو طرف اگر آمریکا و اردن و ترکیه(ناتو) و باکو نبودند ضربات ایران بسیار ویرانگرتر بودپس آتش بس نجات نتاتیاهو بود.
6
0
سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
۵۱

Javid shah VA pahlavi - اهواز ، ایران
برمیگردن و ایندفعه خوار و مادر خامنه ای و سپاهیان را .. هیچ کشور و ملتی تا به الان از حمله یک کشور دیگه خوشحال نشده که مردم ایران شدند. خون مردمو کردن تو شیشه .رنگ شورتمونو هم خامنه ای و دارو دسته مفسد فی الارضش باید تعیین کنن. مادر به خطاها
0
5
سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
۶۹

sabbas - لندن، انگلستان
یعنی تو بیناموس تر و بیغیرت تر و دروغگوتر از جمهور اسلامی تروریست در دنیا پیدا نمیکنی!!!!!!!
1
5
سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷