ارتش اسرائیل برای شهرک صنعتی سفیدرود در نزدیکی رشت هشدار تخلیه صادر کرد

عکس از روز چهارشنبهاسرائیل می‌گوید به یک شهرک صنعتی در نزدیکی رشت حمله خواهد کرد

ارتش اسرائیل با انتشار اعلامیه‌ای گفت به زودی به شهرک صنعتی سفیدرود در جنوب غربی رشت حمله هوایی می‌کند و از شهروندان خواست از این محل فاصله بگیرند.
این شهرک در محدوده روستای کلش طالان قرار دارد و در فاصله حدود هشت کیلومتری مرکز رشت واقع است.

هشدار تخلیه ارتش اسرائیل حدود ساعت ۱ بامداد به وقت ایران اعلام شده است.
رئیس سازمان اطلاعات سپاه منصوب شدسرتیپ خادمیخبرگزاری فارس گزارش کرده است که سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی حکمی سرتیپ مجید خادمی را به‌عنوان رئیس جدید سازمان اطلاعات سپاه پاسداران معرفی کرده است.

سرتیپ خادمی جانشین محمد کاظمی شده است. آقای خادمی تا پیش از این رئیس حفاظت اطلاعات سپاه بود.

سرتیپ کاظمی و سه معاونش چهار روز پیش بر اثر حمله اسرائیل کشته شدند. 
استرالیا و جمهوری چک سفارتخانه‌های خود در ایران را تعطیل کردند
استرالیا و جمهوری چک از تعطیلی سفارتخانه‌های خود در تهران در پی ادامه حملات منقابل ایران و اسرائبل خبر داده‌اند.

وزیر خارجه استرالیا روز پنجشنبه اعلام کرد دولت این کشور به دلیل وخیم شدن وضعیت امنیتی در ایران فعالیت سفارت خود را متوقف می‌کند و همه مقام‌های استرالیایی را خارج خواهد کرد.

پنی وانگ همچنین خبر داد سفیر استرالیا در منطقه می‌ماند تا از پاسخ دولت این کشور به بحران جاری حمایت کند.

از سوی دیگر وزارت خارجه جمهوری چک نیز در بیانیه‌ای گفت به دلیل نگرانی‌های امنیتی ناشی از وضعیت ایران، سفارت این کشور در تهران تا اطلاع ثانوی فعالیت خود را متوقف می‌کند.

پیش‌تر سفارت آلمان در تهران نیز فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورده بود.
اسرائیل از کشته شدن 30 فرمانده نظامی ایرانی در یک مقر سری‌ در کوه‌ها خبر داد 
شلومی بین‌در، رئیس سازمان اطلاعات اسرائیل، از کشته شدن 30 فرمانده ایرانی پرده برداشت. او چهارشنبه 29 خرداد در اتاق عملیات اعلام کرد: «ما ضربه سنگینی به سازمان اطلاعات ایران وارد کردیم و در جریان حملات به ایران، 30 فرمانده کشته شدند».

بین‌در افزود که در میان این افراد، فرماندهان ستاد و نیروی هوایی نیز حضور داشتند.

او همچنین گفت: «دو روز پیش، توانستیم مقر مخفی آن‌ها را در کوهستان هدف قرار دهیم. برخی از فرماندهان از آنجا گریختند و به مکان دیگری پناه بردند. دوازده ساعت بعد، توانستیم فرمانده ستاد قرارگاه خاتم‌الأنبیاء را که به همان منطقه در کوه‌های دیگری در تهران فرار کرده بود، هدف قرار دهیم.»

شلومی بین‌در، در پایان اظهارات خود تاکید کرد که تلاش‌های بیشتری برای از بین بردن تهدیدی که ایران ایجاد می‌کند، انجام خواهد شد.

از دیگر سو، خبرگزاری «تسنیم»، گزارش داد که چندین افسر ارتش ایران در حملات هوایی اسرائیل که به تیپ‌های 184 و 284 در استان «لرستان» در غرب کشور انجام شد، کشته شدند.

سپاه پاسداران ایران در 15 ژوئن جاری، اعلام کرده بود که رئیس سازمان اطلاعات و دو فرمانده نظامی دیگر در حملات اسرائیل به تهران کشته شده‌اند.

خبرگزاری تنسیم طی بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد کاظمی، رئیس اطلاعات سپاه، به همراه معاونش در جریان حملات هوایی اسرائیل به تهران در یک‌شنبه گذشته کشته شده‌اند.

در همین راستا، سپاه پاسدارن تایید کرد که این ترورها با هدف قرار دادن محل اقامت سه مقام، یعنی «محمد کاظمی»، «حسن محقق» و «محسن باقری» صورت گرفته است.
کشته شدن 7 نفر از فرماندهان برجسته
پیش از این، سپاه پاسداران ایران تایید کرد که 7 نفر از فرماندهان برجسته خود در نیروی هوافضا، در حمله اسرائیل به یکی از پایگاه‌های نیروهای ایرانی در سپیده‌دم 13 ژوئن جاری کشته شده‌اند.

در بیانیه سپاه آمده است: «گروهی از فرماندهان برجسته نیروی هوافضای سپاه پاسداران، از جمله سرلشکر علی حاجی‌زاده، محمود باقری، داوود شیخیان، محمدباقر طاهرپور، منصور صفرپور، مسعود طیب، خسرو حسنی و جواد جرسرا کشته شدند.»
کشته شدن 4 نفر از لشکر سپاه پاسداران و 30 فرمانده
پیش‌تر، خبرگزاری تسنیم اعلام کرده بود که چهار نفر از اعضای لشکر سپاه پاسداران در استان خراسان جنوبی در حمله اسرائیل کشته شده‌اند.
این افراد عبارتند از یونس نوفرستی، مرتضی ابراهیمی کارشک، مهدی زیبا و اسماعیل نادی هستند.
همچنین تلویزیون رسمی ایران از کشته شدن دو فرمانده ارشد ارتش، به نام‌های سرلشکر غلام رضا محرابی و سرلشکر مهدی ربانی خبر داد.
کشته شدن علی شادمانی
شایان ذکر است که ارتش اسرائیل سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که فرمانده نظامی ایرانی، علی شادمانی، «فرمانده مقر مرکزی خاتم‌الأنبیاء» در یک حمله هوایی شبانه کشته شده است و او را «رئیس ستاد جنگ در ایران» توصیف کرد.
+30
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا
    از هموطنان گرامی‌ خواهشمندم ، یه کاری نکنید ،نظام مجبور بشه از مرز‌های قدرت خودش عبور کنه.
    1
    12
    ‌پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.