نتانیاهو: کنترل آسمان تهران را در اختیار داریم و رژیم آیت‌الله‌ها را با قدرتی عظیم هدف قرار داده‌ایم

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در ششمین روز از رشته حملات به مواضع جمهوری اسلامی در خاک ایران، گفت: «ما کنترل آسمان تهران را در اختیار داریم و رژیم آیت‌الله‌ها را با قدرتی عظیم هدف قرار داده‌ایم.»

او اضافه کرد: «ما به تأسیسات هسته‌ای، موشک‌ها، مراکز فرماندهی و نمادهای رژیم حمله می‌کنیم. ما تلفات زیادی را متحمل شده‌ایم، تلفات دردناک. اما می‌بینیم که جبهه داخلی قوی است.»

نتانیاهو با قدردانی از دونالد ترامپ به عنوان دوست بزرگ کشور اسرائیل نام برد و گفت: «از پشتیبانی ایالات متحده برای دفاع از آسمان اسرائیل سپاسگزاری می‌کنم. ما مرتباً در تماس هستیم، از جمله دیشب که گفت‌وگوی گرمی با یکدیگر داشتیم.»

در همین حال ارتش اسرائیل از انجام سه موج حمله به مواضعی در خاک ایران طی شبانه روز گذشته خبر داد که شامل اهداف موشکی در تهران و غرب ایران بوده است.

کمال پنحاسی سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل در ویدیویی که به تازگی از سوی ارتش این کشور منتشر شده می‌گوید: «در طول شب (چهارشنبه)، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل با هدایت اطلاعاتی از واحد اطلاعات ارتش، یک سایت تولید موشک‌های ضد زره‌پوش را هدف قرار دادند. این موشک‌ها در ایران تولید شده و توسط رژیم ایران از طریق کشورهای واسطه به نمایندگانش برای اجرای عملیات تروریستی علیه اسرائیل منتقل شده بودند.»

به‌گفته او «رژیم ایران سال‌ها گروه‌های تروریستی اطراف اسرائیل از جمله حماس، حزب‌الله، جهاد اسلامی فلسطین و حوثی‌ها را مسلح کرده است. این گروه‌ها در طول جنگ به شدت توسط حملات ارتش اسرائیل آسیب دیده‌اند.»

او می‌گوید: «ارتش اسرائیل اجازه نخواهد داد رژیم ایران گروه‌های تروریستی در مرزهای اسرائیل را بازسازی کند.»
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید که دو مرکز تولید سانتریفیوژ جمهوری اسلامی هدف حمله قرار گرفته است.

در همین حال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، می‌گوید که هنوز تصمیم نهایی برای حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی در ایران اتخاذ نشده است.

ترامپ روز چهارشنبه ۲۸ خرداد گفت که حمله‌ ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی در ایران هنوز منتفی نیست. او با این حال افزود که چند روز آینده یا هفته‌ پیش رو «بسیار مهم» خواهد بود.

ترامپ که در محوطه بیرونی کاخ سفید با خبرنگاران گفت‌و‌گو می‌کرد، گفت: «بله، شاید این اقدام را انجام دهم، شاید هم انجام ندهم. هیچ‌کس نمی‌داند که تصمیم نهایی من چه خواهد بود. آن چه می‌توانم بگویم این است که جمهوری اسلامی با دشواری‌های زیادی روبه‌رو است و خواهان مذاکره می‌باشد.»

او همچنین گفت که تهران با مشکلات جدی مواجه است. او تاکید کرد که جمهوری اسلامی پس از لغو مذاکراتی که برای روز یک‌شنبه برنامه‌ریزی شده بود، در تلاش برای بازگشت به میز مذاکره است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که حکومت ایران در میانه حملات ادامه‌دار اسرائیل، با او تماس گرفته و پیشنهاد دیدار در کاخ سفید را مطرح کرده است. دونالد ترامپ تأکید کرده که خواستار تسلیم بی‌قید و شرط ایران در موضوع هسته‌ای است.

او روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: «گفتم خیلی دیر شده، می‌دانید؟ گفتم الان برای گفت‌وگو خیلی دیر است. تفاوت زیادی بین حالا و یک هفته پیش وجود دارد، درست است؟ تفاوتی بزرگ.»

دونالد ترامپ ادامه داد: «حتی پیشنهاد دادند که به کاخ سفید بیایند.» او این درخواست را «شجاعانه» توصیف کرد و افزود: «این کار برایشان آسان نیست.»

رئیس جمهوری آمریکا خطاب به حکومت جمهوری اسلامی گفت: «پیش از وقوع این همه مرگ و ویرانی، برای مذاکره اقدام نکردید؟ چرا [به مذاکره] نرفتید؟ ... چرا دو هفته پیش برای مذاکره نیامدید؟ می‌توانستید به نتایج مطلوبی برسید. می‌توانستید کشورتان را حفظ کنید. مشاهده این وضعیت بسیار تأسف‌برانگیز است.»
سپاه: در حمله به اسرائیل از موشک‌ دوربرد سجیل استفاده کردیمحمله موشکی جمهوری اسلامی به تل‌آویوروابط عمومی سپاه پاسداران با انتشار اطلاعیه‌ای در روز چهارشنبه ۲۸ خرداد اعلام کرد که در موج دوازدهم حمله به اسرائیل برای اولین بار از موشک‌های فوق سنگین، دوربرد و دومرحله‌ای سجیل استفاده کرده است. 

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای در روز چهارشنبه ۲۸ خرداد اعلام کرد که در موج دوازدهم حمله به اسرائیل در عملیات "وعده صادق۳" از موشک‌های فوق سنگین، دوربرد و دومرحله‌ای سجیل استفاده کرده است. 

به گفته سپاه، موشک‌های سجیل با برد دست‌کم ۲ هزار کیلومتر در این عملیات به‌کار گرفته شده‌اند. به گفته رسانه‌های ایران، این نوع موشک به نسل جدیدی از تسلیحات موشکی ایران تعلق دارد.

همچنین مطابق همین گزارش‌ها، موشک‌های سجیل به‌ دلیل برخورداری از پیشرانه با سوخت جامد، بسیار سریع‌تر از موشک‌های سوخت مایع آماده پرتاب هستند و شناسایی و رهگیری آن‌ها دشوارتر است.

گفته شده که این موشک‌ها می‌توانند کلاهک‌هایی با وزنی تا یک تن را حمل کنند
خبر "هک صداوسیما"؛ رسانه‌های ایران تکذیب کردندویرانی ساختمان صدا‌وسیمای جمهوری اسلامی در پی حمله اسرائیلدر حالی که در شبکه‌‌های اجتماعی خبر هک احتمالی صداوسیما و ویدئویی در این باره منتشر شده رسانه‌های ایران می‌گویند، این خبر صحت ندارد. 

تسنیم در باره این خبر با اشاره به ویدئویی که در کانال تلگرامی اسرائیل به فارسی، مربوط به وزارت خارجه اسرائیل در این باره منتشر شده نوشت که روابط عمومی صداوسیما این موضوع را تکذیب می‌کند.

در ویدئوی منتشره درباره هک صداوسیما تصاویری مربوط به جنبش مهسا و اعتراضات مردمی در سال ۱۴۰۱ پخش می‌شود. 

در این ویدئو مردم تشویق می‌شوند علیه حکومت به خیابان‌ها بروند: «این لحظه شماست. به خیابان‌ها بروید،‌ بر آینده خود تسلط پیدا کنید.»

اندکی بعد در تصویر پخش‌شده از سوی شبکه خبر زیرنویسی دیده می‌شود بر این مبنا: «اگر پیام نامربوطی در تلویزیون خود می‌بینید، ناشی از حملات سایبری دشمن صهیونیستی است.»

دقایقی بعد زیرنویسی دیگر پخش می‌شود که حکایت از رفع مشکل دارد: «تلاش دشمن صهیونیستی برای فریب افکار عمومی با دانش متخصصان سایبری ایران شکست خورد.»

این خبرها دو روز پس از آن منتشر می‌شود که ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در شمال پایتخت ایران هدف حمله مستقیم اسرائیل قرار گرفت.
 
+70
رأی دهید
-13

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک

    اسراییل ویران شده و با قدرت ویران تر خواهیم کرد لات کوچه خلوت هستی اگر بابات و عموهات کنارت نباشه نصف روز هم دوام نخواهی اورد
    33
    5
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    اسرائیل برای این حمله ماهها برنامه ریزی کرده بود و همه احتمالات و عواقب رو سنجیده اما حتی اونها هم فکرش رو‌نمیکردند اینجور سریع و به این راحتی کنترل کامل آسمان ایران رو بطور کامل در اختیار بگیرند! جمهوری اسلامی به تمام معنی یک ببر کاغذی هست و فقط با تکیه بر خرافات و لاف زنی و رجز خونی و ایجاد رعب و وحشت داخلی تونسته ۴۶ سال دوام بیاره!
    4
    32
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    الان یک اجماع و‌پذیرش جهانی غیر قابل پیشبینی در موافقت با حمله اسرائیل به رژیم شکل گرفته که کمتر کسی تصورش رو‌میکرد.من شخصا فکر میکردم بشدت مخالفت بشه،اما الان حتی انگلیس هم ناو اعزام کرده که تو راهه و گفته ممکنه درگیر بشه ،آلمان از حمله اسرائیل حمایت کرده! آمریکا داره پایگاهش در قطر رو تخلیه میکنه فقط فرانسه و امانوئل ماکرون بچه هست که با تغییر رژیم مخالفت میکنه اونهم که کسی آدم‌ حسابش نمیکنه جوجه فوکولی بیعرضه.
    0
    19
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک
    حزب اللهی کودن،فعلا که به تنهایی پوستتون رو کنده ول کن هم نیست! این گنده گوزیها رو برای طرفدراتون تو ایران میکنید و رجز میخونید مثل همون سردار سالامی که ماشالا ماشلا میکرد! 😂🍗🍖 اما ساعت اول حمله بهمراه بقیه ارشد ترین مقامات سپاه تبدیل به کالباس شد.الان همه دنیا دارن خفت و شکست و حقارتتون رو میبینن! مگه نمیخواستی بری بجنگی چی شد چرا نمیری؟ 😃
    0
    19
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک
    آره ویران شده 😂 فقط چرا تو لایو کم های شهر همه چی مرتب و منظمه و خرم و آباده فقط چند ساختمان مسکونی زدید و و ۲۰ نفر زن و بچه و سالمند غیرنظامی از جمله تبعات اوکراینی اونته شدن؟ کجاست پرتاب روزی هزاران موشکتون؟ من که فکر میکردم حداقل روزی ۴۰۰ موشک شلیک کنید و کلی تخریب و تلفات (که البته قبل حمله همه اینها حساب شده بود) اما جوری اختتون کرد که به قطره چکانی زدن افتادید تموم نشه 😂 چرا یک دونه سرباز صفر هم نتونستید بکشید چه برسه فرمانده؟ اسرائیل ویران شده 🤣😂🤡 باشه! حیدر حیدر ،ماشالا داره ! زارت!
    0
    10
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک
    یکی از فرماندهان نامی جنگهای بین‌المللی گفته کرده اگر در قناصه‌ات ده فشنگ داری فقط یکیش برای دشمن کافی استش، نه تای دگر برای خائنین وطن فروش.
    4
    0
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک
    کودن بودن در ذات تو است
    0
    2
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    اشکان۱۹۰۳ - بیرمنگهام، انگلستان
    تا حالا دقت کردید که هیچ کاری با توالت علمیه قم نداشتند و هیچ اخوندی را بدرک واصل نکردند ، چون هنوز اینها میخواهند اخوندها بر ایران حکومت کنند و از وجود این لاشخورها سود ببرند. چرا تا حالا فقط مردم عادی کشته شدند. و هیچ اخوندی را نکشتند ،
    1
    4
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.