ایران اظهارات دونالد ترامپ در مورد تقاضا برای گفتگو در کاخ سفید را تکذیب کرد

دود حاصل از حمله اسرائیل بر فراز کوه‌های شرق تهران
دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در شبکه ایکس اظهارات دونالد ترامپ را تکذیب کرد که مقام‌های ایران درخواست ملاقات در کاخ سفید را داده‌اند.

در این پیام آمده است: «هیچ مقام ایرانی تاکنون درخواست نکرده است که در دروازه‌های کاخ سفید زانو بزند. تنها چیزی که از دروغ‌های او نفرت‌انگیزتر است، تهدید بزدلانه‌اش برای [از بین بردن] رهبر ایران است.»

در ادامه این پیام آمده است که «ایران با اجبار مذاکره نمی‌کند، صلح اجباری را نمی‌پذیرد و مطمئناً با یک جنگ‌طلب که به جایگاه خود چسبیده است، مذاکره نخواهد کرد.»

«ایران به هر تهدیدی با تهدید متقابل و به هر اقدامی با اقدامات متقابل پاسخ خواهد داد.»

دونالد ترامپ امروز گفت ایران پیشنهاد داده بود که مقاماتی را برای مذاکره به کاخ سفید بفرستد اما اکنون «خیلی دیر شده است.»
ترامپ: پوتین گفت می‌خواهد میانجی‌گری کند، گفتم در مورد روسیه این کار را بکن
دونالد ترامپ همچنین گفت دیروز با ولادیمیر پوتین حرف زده و رئیس‌جمهور روسیه به او پیشنهاد میانجی‌گری در جنگ اسرائیل و ایران را داده است.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «به پوتین گفتم، ولادیمیر تو بهتر است در مورد روسیه و وضعیت اوکراین میانجی‌گری کنی.»
تصویر حمله اسرائیل به فرودگاه پیام کرج و منطقه‌ای در زنجان
گزارش‌هایی از حمله هوایی اسرائیل به حوالی فرودگاه پیام کرج در روز ۲۸ خرداد منتشر شده است.
 
حمله «گسترده» اسرائیل به شمال شرق شهر تهران

تصاویری که به رادیوفردا ارسال شده حمله گسترده هوایی اسرائیل به مناطقی در شمال شرق تهران در بعدازظهر روز ۲۸ خرداد را نشان می‌دهد:

وزیر دفاع اسرائیل: مقر اصلی بازوی سرکوب رژیم ایران را منهدم کردیم
یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل با اعلام حمله به ستاد فرماندهی ناجا در تهران گفت که جت‌های جنگنده‌ این کشور "مقر فرماندهی امنیت داخلی رژیم ایران، بازوی اصلی سرکوب دیکتاتور" این کشور را منهدم کرده‌اند.

یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل با اعلام حمله به ستاد فرماندهی ناجا در تهران گفت که جت‌های جنگنده‌ این کشور "مقر فرماندهی امنیت داخلی رژیم ایران، بازوی اصلی سرکوب دیکتاتور" این کشور را منهدم کرده‌اند.

او اضافه کرد: «همان‌طور که وعده داده بودیم، به هدف‌گیری نمادهای حاکمیت در ایران ادامه خواهیم داد و رژیم آیت‌الله‌ها را در هر نقطه‌ای که باشد، مورد حمله قرار خواهیم داد.»
ارتش اسرائیل: ۴۰ هدف نظامی در غرب ایران را هدف قرار دادیم

ارتش اسرائیل (IDF) اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور صبح روز چهارشنبه ۱۸ ژوئن موجی از حملات هوایی را علیه حدود ۴۰ هدف نظامی در غرب ایران انجام داده است.

به‌ گفته‌ ارتش اسرائیل، در این عملیات حدود ۲۵ جنگنده شرکت داشتند و اهداف مورد حمله شامل موشک‌هایی که به سوی اسرائیل نشانه‌گیری شده بودند، انبارهای نگهداری موشک و همچنین نیروهای نظامی ایرانی می‌شود.

همچنین در طول شب، ارتش اسرائیل یک سکوی پرتاب موشک بالستیک نوع "عماد" را که برای حمله به اسرائیل آماده شده بود، بمباران کرده است.

ارتش اسرائیل تصاویری از حمله به سکوی پرتاب موشک عماد و همچنین حمله به نیروهای ایرانی در محل پرتاب موشک بالستیک منتشر کرده است
وزیر خارجه اسرائیل: جمهوری اسلامی "برنامه‌ای راهبردی" برای نابودی اسرائیل داردگیدون سعار، وزیر خارجه اسرائیلگیدون سعار، وزیر خارجه اسرائیل با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت که جمهوری اسلامی دارای "برنامه‌ای راهبردی" برای نابودی کشورش است. او تأکید کرد که اسرائیل مصمم است از خود دفاع کند.

سعار در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ایران یک برنامه راهبردی برای نابودی اسرائیل دارد. اسرائیل نه می‌تواند و نه خواهد پذیرفت که با تهدید به نابودی روبه‌رو شود.»

او در نامه خود نوشت که حمله اسرائیل به ایران "در پی یک تحول حیاتی در برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران آغاز شد و همچنین با هدف خنثی‌سازی تهدید قریب‌الوقوع حملات موشکی و نیابتی بیشتر از سوی ایران انجام گرفت."

در این نامه آمده است که تصمیم به حمله "به‌عنوان آخرین راه‌حل" اتخاذ شده است.
+11
رأی دهید
-34

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    این رژیم رجز میخونه.موندم چطور حتی یک قطره غرت و غرور هم ندارند اینجور تحقیر و شکست و ضعفشون رو نادیده مییرند و دروغ میگن و رجز میخونند! الان عضو خبرگان تهدید کرده واشنگتن و نیویورک رو میزنیم.خب این به گوش ترامپ برسه ویران میکنه.سلامی سقط شده (تبدیل شده به سالامی، یکشون اومده گفته سلامی سرطان داشت درحال مردن بود خوب شد اسرائیل زدش شهید شد! 🤣یعنی این هست شعور و منطق بسیجی و سپاهی جماعت!
    3
    21
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک

    هر کسی که از حمله بیگانگان به کشور خودش اظهار شادی بکنه فقط نشان از ناحلال‌زاده بودنش دارد.
    25
    5
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    سانسور شدید خبری جهان توسط نتانیاهو حیرت انگیز و نشان از عمق نفوذ آنها هستش و به نظر من ترس آنها از ریزش اعتماد دنیا به شکست ناپذیری آنها در جهان و بخصوص کشورهای عربی هستش. بدترین سناریو برای آنها ایجاد حس امکان پیروزی در بین کشورهای مسلمان و آسیب پذیری آنها هستش مثل ترکیه یا پاکستان یا حتی عربستان و مصر. هدف شکست حکومت ایران نیست هدف شکست و نابود کردن مردم ایران هستش و نبرد اطلاعاتی و ایجاد رعب و وحشت و حس ناامنی و ناامیدی در داخل ایران و خارج ایران هستش. من تو عمرم از حکومت به طور خاص دفاع نکردم و همیشه متعجب از کارها و اتفاقات آنها بر ضد مردم ایران بودم ولی امروز وقتی حجم نفوذ موساد را به چشم دیدیم جواب چرایی اون اتفاقات و کشته شدن های مردم بدون دلیل توسط افسران معمولی یا قضات و اطلاعاتی های خاص یا حملات بدون توجیح به روزنامه نگاران یا خانه خانواده ها را میشه فهمید. وقتی پلیس میگفت این گلوله ها که مردم باهاش کشته شدند گلوله های سازمانی ما نیست من و خیلی ها قبول نداشتیم و میگفتیم دروغ میگن و دارن مهره های خودشون را حمایت میکنند ولی امروز به واضح می بینیم که شاید راست میگفتند
    27
    0
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    سهراب هیچستانی - لاهه، هلند
    اصول دین آخوندها :. 1 - دروغ. 2 - دروغ. 3 - دروغ. وداریوش بزرگ در سنگ نبشته بیستون کرمانشاه، گفته است:. از آن جهت اهورامزدا مرا یاری کرد که پلید نبودم، دروغگو نبودم، تبهکار نبودم، نه من و نه دودمانم، به راستی رفتار کردم، نه به ضعیف و نه به توانا زور نورزیدم.
    3
    18
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    paksan - ایران، ایران
    ای مزدور سایبری،تا کس میخوای به این اراجیف و دروغهای احمقانه ادامه بدی؟ سانوسر خبری جهان توسط نتانیاهو؟؟!!! تو این جهان نصف بیشار شبکه های خبری در اختیار لیبرالها و چپهاست ک بشدت مخالف نتانیاهو و ترامپ هستند! فکر کردی همه مثل بسیجیهای کند ذهن داهل ایران هستند که ندونند دنیا چه خبره؟ لعنت بر تو و رژیمی که ازش حمایت میکنی! اما بدون اینبار نمیتونید قصر در برید.شک نکن.
    0
    7
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک
    هه هه!! با این منطق شماها که ٤٧ ساله "انحلال زاده" هستین که از حمله جمهوری اسلامی به ایران خوشحالین. اگر بیگانه تر از شماها و جمهوری إسلامی دیدین سلام ما رو به مادرشون برسونین وگرنه که سلامًٌ علیکم 😂
    0
    4
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    paksan - ایران، ایران
    زر نزن بابا. سانسور خبری جهانی توسط نتانیاهو!! پس اگر اینقدر قدرت دارن توی دنیا شماها.. خوردین که ایران رو باهاشون سر جنگ انداختین
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    سهراب هیچستانی - لاهه، هلند
    و با جناق! اصل مهم دین إسلام همینه
    0
    6
    ‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.