موج جدید حملات اسرائیل در ایران؛ شنیده شدن چندین صدای انفجار در شیراز

رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی کشته شدن فرمانده کل سپاه پاسداران و چند مقام ارشد نظامی و سیاسی در حمله اسرائیل را تایید کردند

یک مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال: از پرتاب صدها موشک ایران به سمت اسرائیل جلوگیری شد
یک مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال گفت: «اسرائیل در عملیاتی چشمگیر موفق شد از پرتاب صدها موشک زمین به زمین ایران به سمت خاک خود جلوگیری کند.»

او افزود: «صدها کامیون حامل موشک‌های ایرانی در جریان این عملیات خنثی شدند.»

مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال گفت که موساد، مشابه عملیات «پیجر» حزب‌الله، توانست در یک روند بلندمدت، نیروی هوافضای سپاه را فریب داده و یکی از حساس‌ترین و حیاتی‌ترین سامانه‌های حکومت ایران را مختل کند.

به گفته این مقام، این عملیات‌ها از طریق شرکت‌های پوششی بین‌المللی، جمع‌آوری اطلاعات دقیق، قاچاق قطعات به داخل ایران و همچنین قابلیت فعال‌سازی از راه دور با فاصله‌ای نزدیک به دو هزار کیلومتر حاصل شد.

ترامپ: ایران باید قبل از اینکه چیزی باقی نماند، توافق کند
دونالد ترامپ رییس‌‌جمهور آمریکا به جمهوری اسلامی هشدار داد که «باید قبل از اینکه چیزی باقی نماند، توافق کند.»

ترامپ گفت که ایران باید «آنچه را که زمانی به عنوان امپراتوری ایران شناخته می‌شد، نجات دهد».

او تاکید کرد که هنوز فرصت وجود دارد تا جمهوری اسلامی از بروز درگیری‌های بیشتر با اسرائیل جلوگیری کند.

ترامپ در پستی شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: «تاکنون مرگ و ویرانی زیادی رخ داده است، اما هنوز زمان باقی است تا این کشتار که حملات بعدی آن حتی خشن‌تر برنامه‌ریزی شده‌اند، به پایان برسد.»

حمله دوباره به تاسیسات هسته‌ای نطنز
شبکه خبر جمهوری اسلامی گزارش داد که دقایقی پیش اسرائیل مجددا تاسیسات هسته‌ای نطنز را مورد هدف قرار داد.

شنیده شدن چندین صدای انفجار در شیراز
پس از شنیده شدن چندین صدای انفجار در شیراز، برخی رسانه‌های ایران از حملات نظامی به اهدافی در این شهر خبر دادند.

مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی هنوز موج جدید حملات اسرائیل را تایید نکردند.

پیشتر صدای انفجار در تبریز شنیده شد.

تدابیر امنیتی شدید در اطراف محل سکونت شماری از اعضای سپاه پاسداران
منابع آگاه به رادیو فردا گفته‌اند که پس از حملات اسرائیل به دو شهرک مسکونی محلاتی و رجایی در تهران، که محل سکونت شماری از اعضای سپاه پاسداران است، تدابیر امنیتی به‌شدت افزایش یافته است.

به گفته این منابع، به تمامی ساکنان این مناطق هشدار داده شده که از انتشار هرگونه تصویر یا فیلم از محل‌های مورد حمله خودداری کنند. این هشدار با تهدید به برخورد شدید از سوی نیروهای امنیتی همراه بوده است.

حملات اخیر، که به نظر می‌رسد اهداف نظامی و امنیتی را هدف گرفته‌اند، نگرانی‌ها درباره تشدید تنش‌ها میان ایران و اسرائیل را افزایش داده و موجب فضای امنیتی و سانسور شدید در محل حادثه شده است.

دور تازه حملات اسرائیل به ایران با حمله به پایگاه شکاری تبریز
رسانه‌های ایران لحظاتی پیش گزارش دادند که اسرائیل دور جدید حملات خود را به کشور آغاز کرده و پایگاه شکاری تبریز را هدف قرار داده است. خبرگزاری فارس گزارش داد که دقایقی پیش صدای انفجار جدید در تبریز شنیده شد. بامداد جمعه نیز حدود ۱۰ نقطه در استان آذربایجان شرقی هدف قرار گرفته بود.

در ویدئویی که شهروند- خبرنگاران در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند، دود سیاهی از این پایگاه شکاری به هوا بلند شده است.

رهبر جمهوری اسلامی جانشینان فرماندهان کشته‌شده جمهوری اسلامی را منصوب کرد

علی خامنه‌‌ای روز جمعه جانشینان فرمانده سپاه، قرارگاه خاتم‌الانبیاء و ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی که در حملات روز جمعه اسرائیل به ایران کشته شدند، را منصوب کرد.

رهبر جمهوری اسلامی در حکمی با دادن درجه سرلشکری به محمد پاکپور، او را به عنوان فرمانده کل سپاه پاسداران منصوب کرد. آقای پاکپور که پیشتر فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، جانشین حسین سلامی شده است.

خامنه‌ای همچنین با دادن درجه سرلشکری به علی شادمانی، او را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء منصوب کرد. این سمت در اختیار غلامعلی رشید بود که در حمله اسرائیل کشته شد.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین عبدالرحیم موسوی را که فرمانده ارتش است، به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کرد. محمد باقری پیشتر این سمت را برعهده داشت که او هم بامداد جمعه کشته شد.
+67
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    حاجی زاده جنایتکار جنگی هم دیگه در بین ما نیست ..
    23
    68
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    ماینر - اسن، آلمان

    فرصت اینکه شلوارشان رو بالا بکشن رو هم نداشتن،دمت گرم بی بی ما مردم ایران که توانش رو داریم لااقل تو یه کاری بکن
    17
    46
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid4053 - اصفهان، ایران
    هموطنان اگر ایران برایتان مقدس است بیایید با هم در کف خیابان و در مدتی کوتاه از شر این اشغالگران وحشی اسلامی به رهبری مفعول اعظم نجات یابیم. ما می‌توانم اکنون راه فرار را بر باقیمانده این اشغالگران ببندیم
    0
    2
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.