پناهنده ۵۲ ساله ایرانی به جرم تجاوز به یک زن در نیوزیلند محاکمه شد

دویچه وله: مجله "نیوزیلند هرالد" از بازداشت و محاکمه یک پناهجوی ۵۲ ساله ایرانی‌ به جرم تجاوز گزارش داده است. طبق این گزارش این مرد ایرانی که نامش در این رسانه "امیر هوشنگ محبی" ذکر شده، "قاچاقچی مواد مخدر بوده، دو همسر داشته و به جرم تجاوز به یک زن زندانی شده است". 

طبق این گزارش از زمان ورود این مرد به نیوزیلند در ۳۰ سال پیش، مقامات نیوزیلندی سعی داشتند او را اخراج کنند اما موفق نشدند. 

امیر هوشنگ محبی با امتناع از درخواست گذرنامه ایرانی خود "سیستم را دور زده" و مدتی لقب "طولانی‌ترین بازداشتی بدون محاکمه در نیوزیلند" را نیز به خود اختصاص داده است.

پلیس نیوزیلند پس از ماه‌ها تلاش موفق شده است از طریق "دی‌ان‌ای" این فرد "متجاوز" را شناسایی کند.  

قربانی در جریان دادگاه خطاب به متهم گفته است که او باعث شده "هرروز زندگی جهنمی داشته باشد". 

این مرد ایرانی اکنون به جرم "تجاوز، آزار جنسی و تهدید به قتل" در داگاه اوکلند به زندان محکوم شده است. 
+54
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان

    امیدوارم با این حیوون طبق قوانین اسلامی رفتار کنن،سنگسار. زندانی کردن همچین جانورانی و خرج کردن پول مالیات دهنده ها برای نگهداری از چنین موجوداتی اشتباه محض هست.
    14
    77
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    متجاوزین از هر ملیت و مذهب باید به شدیدترین وضع حکم بگیرن. بزنین سالارشون رو قطع کنین فقط یه بند انگشت بذارین که روی کفششون ادرار نکنن.
    5
    49
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    Stopmindcontrol - سائو پائولو، برزیل
    اخیراً یک ویدیو در یوتیوب دیدم که یک مرد ۸۵ ساله ایرانی در آمریکا چند کت از فروشگاه رالف لورن دزدیده بود که بعد از چند دقیقه خروج از فروشگاه دستگیر شد
    17
    17
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    محمد۱۳۷۲ - وکنکور، کانادا

    با اخترام به بعصی از پناهندگان خاص که قضیشون فرق میکنه. اما خیلی از این پناهندگان جز قشر پایین جامعه ایران بودن ورفتن اونور با بی فرهنگی و . ابروی ملت ایران را میبرن. ذات بد نیکو نگردد هرگز. با عرض پوژش اما هیچوقت برای پناهنده ها بجز قشر خاص ارزش قائل نبودم.
    6
    29
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۶
    بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان
    چی بگم ...
    4
    16
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.