سوریه از توقیف محموله موشک‌های ضدتانک در مسیر قاچاق به لبنان خبر داد

العربیه: اداره امنیت داخلی شهر القصیر در حومه حمص سوریه، از ناکام‌گذاشتن عملیات قاچاق تسلیحات به خاک لبنان خبر داد. به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت کشور این کشور با انتشار بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که این محموله شامل موشک‌های هدایت‌شونده ضد تانک و مهمات کالیبر 30 میلی‌متر بوده است. این کالیبر معمولا برای سلاح‌های سنگین و خودکار استفاده می‌شود. همچنین راننده این خودرو بازداشت و به مراجع قضایی معرفی شده است.

این نخستین بار نیست که نیروهای سوریه، به‌ویژه در منطقه مرزی القصیر، محموله‌های قاچاق سلاح را کشف و توقیف می‌کنند. منطقه قصیر طی سال‌های جنگ، از گذرگاه‌های مهم مورد استفاده «حزب‌الله» لبنان بوده است.

پس از سقوط نظام بشار اسد و روی کار آمدن دولت جدید در دمشق، مقامات سوریه تلاش گسترده‌ای برای کنترل مرزهای مشترک با لبنان آغاز کرده‌اند. مرزهایی که در گذشته محل عبور محموله‌های قاچاق سلاح، مواد مخدر و کالا بود.

هم‌زمان، حزب‌الله لبنان که سال گذشته در جنگ با اسرائیل متحمل خسارات سنگینی شد، با سقوط دولت هم‌پیمانش در دمشق، یکی از مهم‌ترین مسیرهای زمینی برای انتقال تسلیحات از ایران را نیز از دست داده است.

مقامات لبنانی نیز اقداماتی برای بستن گذرگاه‌های غیررسمی مرزی انجام داده‌اند تا از بازگشت قاچاق به این منطقه مرزی جلوگیری کنند.
+94
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    یعنی میشه آدمی باشه خوشحال با
    5
    7
    ‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    یه فردی ادعا کند مخالف رژیمه و در عین حال موافق این باشه که حماس و حزب الله دوباره به حالت قبل برگردن و پول مردم اکثرا فقیر ایران خرج این مفت خورها بشه و دلسوز این گروهها باشد، حالا میشه باور کرد چنین شخصی واقعا مخالف رژیمه؟ سوال یک هزار ریالی معادل صد تا تک تومنی که فقط کاغذش برای روشن کردن آتش خوبه یا پاک کردن پشت مفعول عظما بعد از ملاقات با طوسی وگر نه هیچ چیز باهاش نمیشه خرید در ایران
    6
    11
    ‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
    فکر کن احمد شرع تروریست هم داره میزنه تو برجک عظمی!هلال شیعی زارت.از دریای عمان تا دریای مدیترانه زاااارت مکرر.کل چهل و اندی سال هزینه و ابهت عظمی رو شستن بردن،الان مونده احمد شرع لگد بزنه به ماتحتش خخخخخخ
    0
    11
    ‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.