نظرسنجی جدید: چند درصد آمریکایی‌ها موافق حمله به ایران هستند؟

عصر ایران- بر اساس نظرسنجی مؤسسه آمریکایی «راسموسن ریپورتز»، ۵۷٪ از رأی‌دهندگان احتمالی در ایالات متحده از اقدام نظامی برای نابودی برنامه سلاح‌های هسته‌ای ایران حمایت می‌کنند.
 
این نتایج بر پایه پاسخ‌های ۱۱۰۷ رأی‌دهنده احتمالی آمریکایی به‌دست آمده که هفته گذشته از طریق تماس تلفنی و روش‌های آنلاین مورد نظرسنجی قرار گرفتند. بر اساس این نظرسنجی، ۷۷٪ از رأی‌دهندگان نگران آن هستند که ایران ممکن است در حال توسعه سلاح هسته‌ای باشد، از جمله ۴۴٪ که گفته‌اند «بسیار نگران» هستند. تنها ۱۸٪ گفته‌اند که نگران نیستند.
 
در پاسخ به سؤال درباره رویکرد دونالد ترامپ نسبت به ایران، ۲۶٪ از رأی‌دهندگان گفته‌اند که او بیش از حد تهاجمی بوده و ۲۶٪ دیگر گفته‌اند که به اندازه کافی تهاجمی نبوده است. ۳۳٪ معتقدند واکنش او مناسب بوده و ۱۵٪ نیز اطمینانی نداشتند.
 
در میان کسانی که معتقدند ترامپ در قبال ایران به اندازه کافی تهاجمی نبوده است، ۶۵٪ از اقدام نظامی آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران حمایت می‌کنند.
 
اکثریت در هر گروه سیاسی نسبت به جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کرده‌اند: ۸۱٪ از جمهوری‌خواهان، ۸۰٪ از دموکرات‌ها، و ۶۸٪ از رأی‌دهندگان مستقل.
 
حمایت از حمله نظامی آمریکا بیشترین میزان را در میان جمهوری‌خواهان دارد (۷۳٪)، در حالی که این میزان در میان دموکرات‌ها ۵۰٪ و در میان مستقل‌ها ۴۸٪ است.
+36
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۱
    عابر پیاده - زوریخ، سوییس
    شستشوی مغزی عوام آمریکا توسط دولت آمریکا. بسیار موفقیت آمیز
    11
    8
    جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    میزان بسیار بالائی هست
    1
    12
    جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    سایبری هایی که در ظاهر مخالف رژیمند و البته دلسوز مردم فلسطین و غزه و عقده ای از دست ترامپ قلدر و نتانیاهوی کتلت ساز بیایید و نطقی کنید
    3
    15
    جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه
    57 درصد رقم بسیار بالایی است در مورد حمله به عراق فکر کنم بین 40 تا 44 درصد بود
    0
    6
    جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.