هشدار اسرائیل به اروپا: کرانه باختری در پاسخ به شناسایی کشور فلسطین، الحاق خواهد شد

العربیه: نشریه «تایمز اسرائیل» گزارش داد که وزیران کابینه اسرائیل به کشورهای اصلی اروپایی هشدار داده‌اند هرگونه به‌رسمیت‌ شناختن یک‌جانبه کشور فلسطین ممکن است اسرائیل را به اتخاذ اقدامات یک‌جانبه، از جمله الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری، وادار کند.

روزنامه «هآرتص» اسرائیل به نقل از یک دیپلمات خارجی آگاه گزارش داد که رون دیرمر، وزیر امور راهبردی اسرائیل، به ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، و دیوید لامی، وزیر خارجه بریتانیا، هشدار داده است که تل‌آویو ممکن است در واکنش به شناسایی کشور فلسطین از سوی اروپا، منطقه «ج» در کرانه باختری را ضمیمه کرده و شهرک‌های غیرمجاز را قانونی اعلام کند.

گیدون سعار، وزیر خارجه اسرائیل در پیامی مشابه به همتایان خود در بریتانیا، فرانسه و دیگر کشورها هشدار داد که هرگونه اقدام علیه اسرائیل با پاسخ‌هایی از سوی اسرائیل از جمله اعمال حاکمیت بر شهرک‌های کرانه باختری و بخش‌هایی از غور در اردن مواجه خواهد شد.

وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد که «هر حرکت یک‌جانبه علیه اسرائیل با اقداماتی یک‌جانبه از سوی اسرائیل پاسخ داده خواهد شد.»
+31
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    الحاق بشه، نشه، به ایرانی ها مربوطه؟ ولی الان یه عده سایبری میان گریه میکنن
    8
    20
    ‌سه شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.