روسیه با موشک «اسکندر»، ۱۰۰ محموله تسلیحاتی را در جنوب اوکراین هدف قرار داد

موشک اسکندر
العربیه: وزارت دفاع روسیه شنبه 3 خرداد اعلام کرد یک کشتی کانتینربر حامل 100 کانتینر تجهیزات نظامی عازم بندر اودسا در جنوب اوکراین را هدف قرار داده است؛ این در حالی است که تبادل اسرا میان دو طرف همچنان ادامه دارد.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای تایید کرد که این حمله با استفاده از موشک «اسکندر» انجام شده است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که یک حمله هوایی به کشتی کانتینربری حامل محموله‌های نظامی در بندر «اودسا» در جنوب اوکراین صورت گرفته است.

خبرگزاری «تاس» روسیه، گزارش داد که این حمله به وقوع انفجار و آتش‌سوزی منجر شده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در تاریخ 23 مه، یگان‌های سامانه موشکی «اسکندر» حمله‌ای موشکی جمعی به یک کشتی کانتینربر که در حال انتقال تجهیزات نظامی به بندر اودسا بود و همچنین به انبار کانتینرها در این بندر انجام دادند. این کشتی حدود 100 کانتینر حامل محموله‌های نظامی، از جمله پهپاد، قایق‌های بدون سرنشین، و مهمات را حمل می‌کرد.»

وزارت دفاع روسیه افزود: «در پی آسیب‌هایی که به این اهداف در اثر آتش‌سوزی وارد شد، انفجارهای ثانویه‌ای در مهمات و کانتینرهایی که روی اسکله تخلیه شده بودند، رخ داد و همچنین آتش‌سوزی گسترده‌ای به‌دنبال داشت.»

این حمله تنها چند ساعت پس از آن روی داد که وزارت دفاع در مسکو اعلام کرد روسیه و اوکراین، امروز (شنبه سوم خرداد)، صدها اسیر جنگی دیگر را در چارچوب یک عملیات تبادل گسترده مبادله کردند؛ اقدامی که در میانه تلاش‌های ناکام برای دستیابی به آتش‌بس، لحظه‌ای از همکاری به‌شمار می‌رود.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که هر یک از طرفین 307 سرباز دیگر را با طرف مقابل مبادله کرده‌اند؛ این اقدام یک روز پس از آن صورت گرفت که دو طرف مجموعاً 390 نظامی و غیرنظامی را با یکدیگر مبادله کرده بودند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین پس از آنکه، جمعه گذشته هر یک از طرفین متخاصم مجموعاً 390 نظامی و غیرنظامی را آزاد کردند، تایید کرد که هر دو طرف 307 سرباز دیگر را به طرف مقابل تحویل می‌دهند.

شایان ذکر است که در گفت‌وگوهایی که اوایل ماه جاری در استانبول برای نخستین بار از زمان آغاز عملیات گسترده روسیه در سال 2022، در استانبول برگزار شد شاهد دیدار مستقیم دو طرف برای مذاکرات صلح بود، کی‌یف و مسکو توافق کردند که 1000 اسیر جنگی و بازداشت‌شده غیرنظامی از هر طرف را مبادله کنند.
+7
رأی دهید
-4

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.