وال‌استریت‌ژورنال: دادستان لاهه پس از اتهام جنسی‌ خود، حکم بازداشت نتانیاهو را داد

ایران اینترنشنال: روزنامه وال‌استریت ژورنال درباره پرونده تعرض جنسی کریم خان، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی، نوشت او تنها دو هفته و نیم پس از آن‌که از این اتهامات مطلع شد، قصد خود را برای صدور حکم بازداشت علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع وقت، اعلام کرد.

این روزنامه یکشنبه ۲۱ اردیبهشت گزارش داد زمان‌بندی این تصمیم، سوالاتی را درباره انگیزه خان برای حفاظت از خود در برابر اتهامات جنسی ایجاد کرده است.

وال‌استریت‌ژورنال یادآوری کرد یک روز پیش از اعلام رسمی حکم بازداشت، کریم خان به‌طور ناگهانی سفر خود به اسرائیل و غزه را که پیش‌تر آن را حیاتی خوانده بود، لغو کرد.

خان از طریق وکلایش، هرگونه ارتباط میان حکم قضایی و اتهامات تعرض جنسی را رد کرده است.

قضات دیوان کیفری بین‌المللی آذرماه سال گذشته، احکام‌ بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرده بودند.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: «به گفته مقامات دادگاه، این حکم موجب تقویت جایگاه خان در میان کشورهای مخالف اسرائیل در دیوان شد؛ کشورهایی که در صورت علنی شدن اتهامات، احتمالا از او حمایت خواهند کرد.»

این رسانه افزود این موضوع همچنین موجب شد شاکی پرونده تعرض جنسی برای مدتی از پیگیری علنی اتهامات خود منصرف شود، چرا که او شخصا از تحقیقات درباره مقامات اسرائیلی حمایت می‌کرد.

نتانیاهو بعد از صدور حکم بازداشتش در پیامی این حکم دیوان کیفری بین‌المللی را «یهودستیزانه» خواند و گفت اسرائیل برای دفاع از شهروندانش در برابر محور شرارت جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی تهران، از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

نتانیاهو، گالانت و محمد دیاب المصری، ملقب به «ضیف»، فرمانده کشته‌شده حماس، در دادگاه لاهه به ارتکاب «جنایات جنگی» و «جنایت علیه بشریت» متهم شده‌اند.
او در یک پیام ویدیویی با اشاره به این‌که دادگاه لاهه، عامدانه او و گالانت را به هدف قرار دادن غیرنظامیان متهم کرده است، گفت: «ارتش اسرائیل برای جلوگیری از آسیب رسیدن به غیرنظامیان، هرچه در توان داشته، انجام داده است.»

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، ۱۸ بهمن‌ ماه سال ۱۴۰۳، با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های اقتصادی و محدودیت‌های مسافرتی علیه دیوان کیفری بین‌المللی و مقامات آن به اتهام «اقدامات نامشروع و بی‌اساس» علیه ایالات متحده و اسرائیل اعمال کرد.

بر اساس فرمان ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا اختیار دارد دارایی‌های کارکنان دیوان کیفری بین‌المللی و خانواده‌هایشان را مسدود کرده و ورود آن‌ها را به آمریکا ممنوع کند؛ در صورتی که واشینگتن تشخیص دهد که آن‌ها در تحقیقات یا پیگرد قضایی شهروندان آمریکایی و برخی از متحدان این کشور نقش دارند.
+16
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    کاملا دروغه و مرغ پخته هم خنده اش میگیره از این چرت و پرتها.
    4
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    اوه چه پیامبری هم شاهده وال‌استریت ژورنال رسانه رسمی اسرائیل در آمریکا. اول از همه اینکه توسط یک ویستل بلور (افشاگر) این موضوع مطرح یا رد یا تایید نشده، دوم زنی رو که گفته اصلا موضوع رو تایید نکرده (برو بخون) سوم خان درخواست صدور حکم دستگیری برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، یحیی سینوار، رهبر حماس در غزه، اسماعیل هنیه، رئیس شاخه سیاسی حماس، محمد المصری، عضو حماس، و یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل را ارائه داد. فکر کنم بنده خدا برای اونور بیشتر سخت گرفته. البته استفاده از سکس و تهمت و رشوه توسط اسرائیل چیز جدیدی نیست. همین هفته قبل یکی از قربانیان بچه بازی‌های یهودی و عامل موساد جفری اپستین که در خدمت پرنس اندرو قرار گرفته بود و علیهشون شهادت داده بود در استرالیا به قتل رسید. چقدر این اسرائیل مظلومه همه علیش تبانی کردن. باشه من بسیجیم تو درست میگی. نخیر عقل دارم فکر میکنم هر دروغی رو باور نمیکنم. اسرائیل یک رفتار مشخص داره خودت را همیشه تنها قربانی معرفی کن. بوضوح دیدید که مقاله ایران انترنشنال روایت رو از عمد به دروغ نقل کرده، گور بابای ملا گور بابای اسرائیل
    4
    1
    ‌سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    romano - تهران، ایران
    حیف از اسم انسان که به امثال تو‌ گفته بشه.بیوجدان عرب پرست اسلامگرا.
    2
    3
    ‌سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    paksan - ایران، ایران
    تو هم اسلامگرای خوار و ذلیل و فاشیستی بیش نیستی.لعنت بر باورهاتون که این منلکت رو نابود کرد.
    2
    4
    ‌سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    پرونده تجاوز این خوک مسلمان خیلی وقته سر زبانهاست.دیوان کیفری لاهه کاملا جهت دهی سیاسی داره،تحت نفوذ چپها این عرب بیشرف را رئیس دیوان لاهه کردند،در انقلاب مهسا وقیحانه از محکوم‌کردن سپاه و رژیم بخاطر جنایاتشان در سرکوب جوانان ایران امتناع کرد،حتی با وجود شواهد متعدد انسانی،دختران کور شده با شلیک ساچمه که برای مداوا در اروپا بودند.شاهد زنده.و بعد در قضیه غزه وقیحانه با ذهن فاشیست اسلامیش برای حاشیه راندن اتهامات کثافتکاریهای جنسیش ،اومد نتانیاهو را محکوم کرد و یک فرمانده مرده (بله مرده) حماس! گند کثافتکاریهایش بالا زده.
    2
    3
    ‌سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    اره جون عمه تون ، این اتهام جنسی شده آچار فرانسه اینها ،هر کس را نتونن با پهباد بکشن یا با گوانتانامو ببرن انجام جنسی بهش میزنن، مثل. تایسون یا اون الدنگ مایکل جانسون
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    romano - تهران، ایران
    زنده باشی من از کامنتهات اکثرا رد میشدم ولی با خوندن این کامنت برام روشن شد که برخلاف بعضیها نان به نرخ روز خور نیستی ...
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.