ارتش اسرائیل اعلام کرد که با یک سری حملات هوایی فرودگاه بین‌المللی صنعا را نابود کرده است

عکس آرشیوی از فرودگاه صنعا
دویچه وله: ارتش اسرائیل طی بیانیه‌ای تایید کرد که یک سری حملات هوایی به فرودگاه بین‌المللی صنعا که تحت کنترل حوثی‌های یمن است انجام داده و این فرودگاه را "نابود" کرده و این فرودگاه "کاملا غیرفعال" شده است.

ارتش اسرائیل طی بیانیه‌ای تایید کرد که یک سری حملات هوایی به فرودگاه بین‌المللی صنعا که تحت کنترل حوثی‌های یمن است انجام داده و این فرودگاه را "نابود" کرده است. به گفته ارتش اسرائیل فرودگاه صنعا "کاملا غیرفعال" شده است.

به گفته ارتش اسرائیل از این فرودگاه "برای انتقال سلاح و عوامل عملیاتی استفاده می‌شد و به‌طور منظم توسط حوثی‌ها برای اهداف تروریستی مورد استفاده قرار می‌گرفت".

رسانه‌های وابسته به گروه حوثی یمن روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش دادند که "اسرائیل و ایالات متحده" حملاتی هوایی به فرودگاه بین‌المللی صنعا انجام داده‌اند. شبکه تلویزیونی "المسیره" که تحت کنترل حوثی‌هاست، از وقوع یک سری حملات هوایی به این فرودگاه خبر داد. هم‌زمان خبرنگاران خبرگزاری فرانسه (AFP) از شنیدن صدای انفجار و مشاهده دود در آسمان صنعا خبر دادند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، وعده داده بود که کشورش به حمله موشکی حوثی‌ها که در نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون فرود آمد، پاسخ خواهد داد. این حمله باعث شد تا چندین شرکت هواپیمایی اروپایی و آمریکایی پروازهای خود به مقصد اسرائیل را لغو کنند.

سخنگوی ارتش اسرائیل، آویخای ادرعی، پیش از این در پیامی عربی در شبکه X از ساکنان مناطق اطراف فرودگاه صنعا خواسته بود که منطقه را فوراً ترک کرده و از آن دور بمانند. او هشدار داد که در غیر این صورت با "خطر" مواجه خواهند شد. این هشدارها در پی حمله موشکی اخیر حوثی‌ها به فرودگاه بین‌المللی تل‌آویو صادر شده بود.

در واکنش به این حمله، ارتش اسرائیل روز دوشنبه هفت حمله هوایی به استان الحدیده در یمن انجام داد و هم‌زمان، به‌گفته حوثی‌ها، ارتش آمریکا نیز بیش از ۱۲ حمله هوایی به اطراف صنعا انجام داده است.

حوثی‌ها که مورد حمایت ایران هستند، از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ بارها اسرائیل را با موشک و پهپاد هدف قرار داده‌اند و خود را بخشی از "محور مقاومت" تحت رهبری ایران می‌دانند؛ محوری که شامل گروه‌هایی چون حزب‌الله لبنان و حماس در غزه نیز می‌شود.
+73
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران

    ای ول دمش گرم
    7
    57
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۴
    خداوند - آسمان، ایران

    وای خدای من، روزانه صدها پرواز از این فرودگاه به همه شهرهای بزرگ دنیا صورت میگرفت، یعنی الان دیگه پروازها نمیتونن برن لندن و فرانکفورت و نیویورک! 😁. هفته ای ۱ پرواز میرفت صنعا اونم پرواز سازمان ملل بود،. آخر کار اسراییل، مونده زیر چهارتا حوثی پالختی ! 😅
    60
    11
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    الان موقع ناله کردن ...شان است که میگن حوثی ها حکومت قانونی یمن هستند و جالبه خودشان را مخالف رژیم ضد ایرانی هم جا میزنند.‌
    2
    42
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    این چیزهاست که بی بی نتانیاهو را دوست داشتنی تر میکند
    6
    51
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    دستش درد نکنه. از ۲۶ تا موشکی که حوثیها در ۱ ماه گذشته شلیک کردند،یکیش از پدافند اسرائیل که حدود ۹۵٪ دقت داره رد شد و کنار جاده فرودگاه اصابت کرد،حالا بجاش یمن شبیه کوره داره میسوزه و کل فرودگاه صنعا پوکیده شد. والا گاو هم بود میفهمید و مسیرش رو عوض میکرد،اما حوثی و نیابتی نه.
    4
    50
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    sabbas - لندن، انگلستان

    اگه اون ... را که میاد خبرای حمله رو میده بزنن یه فلافل باهاش درست کنن خیلی با حال میشه.
    2
    22
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    خداوند - آسمان، ایران
    یعنی چون پرواز زیادی نداشته هر کس لز راه برسد بزند اهمیتی نداره؟ الان مثلا فرودگاه جهرم در استان فارس را بزنند مشکلی نیست؟ اسکل جان تنها فرودگاه فعال حوثی ها و مهمارین فرودگاه یمن بوده البته کلی زیر ساخت و انبار موشک و کارخانه سیمان و شبکه برق و غیره را زده. مردم اونجا رفتن عصر حجر، جناب منگول
    1
    26
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    خداوند - آسمان، ایران
    ابله یک موشک زدن به جاده خاکی کنار فرودگاه اسرائیل،الان کل فرودگاه صنعا نابود شده،عکسهاش رو ببین چند هواپیمای مسافربری (خالی) یمن ایر داره منهدم و داره تو آتش میسوزه! خسارتش میدونی چقدره.کشور فرودگاه لازم نداره> فقط دمپایی و خنجر و موشک مجانی ؟ والا .. هم منطق و شعورش بیشتر از شماست.
    1
    20
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    وقتی مذهبی فقط با زور و وحشیگری و دزدی و چپاول و قمه گسترش یافته و بزرگترین منطقش هم "گردن زدن" و خدایش هم یک سنگ وسط عربستان است، طبیعی است که چنین مردمانی جز سخن زور پذیرای چیزی نباشند
    1
    16
    ‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.