فرودگاه بن گوریون پس از حمله موشکی یمن، پروازها را تعلیق کرد

فرارو: شبکه الجزیره به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد در پی حمله موشکی یمن به اسرائیل، آژیر خطر در شهرک‌های در کرانه باختری به صدا درآمد و سبب شد تا ساکنان این منطقه به پناهگاه‌ها فرار کنند.

به گزارش فرارو به نقل از الجزیره، ارتش اسرائیل اعلام کرد: «ما یک موشک که از سوی یمن به مرکز اسرائیل شلیک شده بود را رصد کردیم.» همچنین بر اساس این گزارش، آژیر‌های هشدار در تل آویو و بیت المقدس و نیز شهرک‌های در کرانه باختری در پی این حمله موشکی که از یمن صورت گرفته، به صدا درآمدند.
 
پروازها در فرودگاه بن گوریون اسرائیل پس از رهگیری بقایای موشکی که از یمن شلیک شده بود، به حالت تعلیق درآمد.
 
کامیون‌های حامل غذا، آب و دارو در مرزهای غزه انباشته شده‌اند، زیرا دفتر رسانه‌ای دولت این باریکه می‌گوید که دست‌کم ۵۷ فلسطینی در اثر محاصره کامل اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند.
 
منابع پزشکی و دفاع مدنی می‌گویند حملات اسرائیل به سراسر غزه از سپیده دم روز شنبه تاکنون جان ۴۵ فلسطینی از جمله سه نوزاد را گرفته است.
 
با افزایش محکومیت بین‌المللی محاصره غزه توسط اسرائیل، مقامات سازمان ملل و فعالان حقوق بشر خواستار دسترسی بدون مانع بشردوستانه به این منطقه ساحلی شده‌اند.
 
به گزارش وزارت بهداشت غزه، جنگ اسرائیل علیه غزه تاکنون دست‌کم جان ۵۲ هزار و ۴۹۵ فلسطینی را گرفته و ۱۱۸ هزار و ۳۶۶ نفر دیگر را زخمی کرده است. دفتر رسانه‌ای دولت غزه آمار قربانیان را به بیش از ۶۱ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش داده و اعلام کرده است که هزاران نفر مفقود زیر آوار نیز احتمالاً جان باخته‌اند.
 
در حملات تحت رهبری حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، حدود ۱۱۳۹ نفر در اسرائیل کشته و بیش از ۲۰۰ نفر به اسارت گرفته شدند.
+17
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه
    این گزارش از بنا جعلی و ساختگی است مزدوران طویله اسلامی در فرارو طوری این گزارش را تنظیم کرده اند که به تفاله های باقی مانده تروریستهای حماس را روحیه دهند
    9
    20
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    varied - ریزه، ترکیه
    اتفاقا جنبه مثبت هم میتونه داشته باشه،بهانه و دلیلی مشروع برای فشار و حتی حمله به رژیم! تا ترامپ هم ببینه این رژیم بهیچ وجه اصلاح پذیر نخواهد بود!
    2
    8
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    بزنی . میزنند… ولی جالبه بعدش میلیاردها دلار بودجه از آمریکا میگیرن برای گنبد چند لایه آهنین!!!! هیچکدومشون نمیگن گنبد چرا کار نکرد و چرا مسئولینش خواب بودن و این گنبد فرودگاه را پوشش نده کجا را پوشش میده خخخ مشخصه از عمد خاموش میکنند حالا هم شلوغش میکنند ایران ایران !!!! بعد تازه عکس میذارن یه بیابون یا یه جای پرتی مثلا موشک خورده خراش افتاده خخخخ رفتارها با مستندات نمی خونه یا مستندات جعلی هستش یا سناریوی نتانیاهوست برای پرت کردن حواس مردم و تیغ زدن ترامپ.
    4
    1
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    paksan - ایران، ایران
    شاسکول خان نه ‌گنبد آهنین نه تاد نه پاتریوت نه هیچ سیستمی ضد موشکی دیگه که بشر ساخته ۱۰۰٪ موفقیت نداره.لااقل قبل اینکه بخندی ۲ تا گذارش علمی دربارش بخون! اگر ۱۰۰٪ بودن که دیگه نگرانی بابت موشکهای رژیم و حوثی و غیره وجود نداشت!
    0
    3
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.