پزشکیان: تا حالا در گفتگو و حرف ما دیدید که گفته باشیم باید گفتگو و مذاکره کنیم؟

ایران اینترنشنال: مسعود پزشکیان درباره ارزیابی تحلیلگران از موضع ضعف جمهوری اسلامی که موجب ورود تهران به مذاکره با آمریکا شد، گفت: «شما تا حالا در گفتگو و حرف ما دیدید که گفته باشیم باید گفتگو و مذاکره کنیم و اگر نکنیم مشکل پیدا می‌کنیم؟»

او به تهران تایمز گفت: «در گذشته برخی می‌گفتند اگر توافق نکنیم مشکل پیدا می‌کنیم. ما به هیچ وجه آینده کشورمان، خودمان و منطقه را بند به مذاکره نکردیم و داریم کار خودمان را می‌کنیم.»

پزشکیان درباره سرنوشت مذاکره با آمریکا افزود: «اینگونه نیست که اگر مذاکره به بن بست برسد ما بن بست خواهیم رسید. ما به بن بست نخواهیم رسید.»

این اظهارات در شرایطی است که دور چهارم مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا تعلیق شده است.
+4
رأی دهید
-40

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن

    مسعود قِبرسیان !!
    4
    31
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    ایران کلیش واس ماس - هامبورگ، آلمان
    مسعود دورو ئیان، مسعود ...زنده یا مسعود زرشکیان. کدام یک مناسب تر است برای رئیس شومبولی که اختیار حرف زدن خودش راهم ندارد ولی می‌خواهد کشور بزرگی مانند ایران با مردمی بسیار آگاه تر از ۵۰ سال پیش را نمایندگی کند. رئیس جمهور شدن شخصی می‌خواهد کاریزماتیک، نخبه، وطن پرست و آزاده که پاچه خوار نباشد و از ماتحت رهبرش تناول نکند.
    1
    6
    یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.