نتانیاهو هزاران سرباز ذخیره و احتیاطی اسرائیل را همزمان با خبر حماس برای «جذب ۳۰ هزار نیرو»، فرا خواند

العربیه: با ادامه تنش‌ها در غزه و درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای افزایش فشار علیه «حماس»، ارتش اسرائیل، یکشنبه 31 فروردین، هزاران سرباز ذخیره و احتیاطی خود را فراخواند.

رسانه‌های داخلی به نقل از منابع اسرائیلی گزارش دادند که ارتش هزاران نیروی ذخیره را فراخوانده و نیروهایی را از جبهه‌های دیگر به نوار غزه منتقل کرده است.
جنگ چریکی
هم‌زمان، منابع فلسطینی به «العربیه» خبر دادند که گردان‌های «القسام»، شاخه نظامی حماس، در روز یکشنبه شرایط لازم به‌منظور جذب حدود 30 هزار نیرو از نسل جوان غزه را فراهم کرده‌اند.

این منابع افزودند که بیشتر این نیروها پیش‌تر در اردوگاه‌های سالانه و مخفیانه‌ای که از سوی گردان‌های القسام برگزار می‌شد، آموزش دیده‌اند.

این منابع خاطرنشان کردند که اکثر این نیروهای جدید آموزش‌های تخصصی ندیده‌اند، اما در زمینه جنگ چریکی، شلیک موشک‌های ضدزره و کارگذاری بمب‌های کنار جاده‌ای مهارت کافی‌ را یاد گرفته‌اند.

منابع العربیه تأکید کردند که گردان‌های القسام بخش بزرگی از تسلیحات خود، به‌ویژه پهپادها و موشک‌های دوربرد را از دست داده‌ و اکنون تلاش می‌کنند با بازیافت آثار باقی‌مانده از موشک‌ها، از آن‌ها برای ساخت بمب‌های زمینی استفاده کنند.

نتانیاهو و تیم امنیتی‌اش در تلاش‌اند فشارها بر حماس را افزایش دهند تا این گروه را به پذیرش طرح جدید آتش‌بس پیشنهادی اسرائیل، که چند هفته پیش ارائه شد اما حماس رد کرد، وادار کنند.
+12
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    آس گشنیز - دالاس، ایالات متحده امریکا
    گور پدر هردوتاشون
    9
    3
    دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    آس گشنیز - دالاس، ایالات متحده امریکا
    فکر نمیکنم مردم ایران با اسرائیل مشکلی داشته باشند و دلیلی هم نیست ولی با حماس فلسطین لبنان مشکل دارند که پولشان خرج این آشغالا میشه
    3
    7
    دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.