نگار کورکور، خواهر مجاهد کورکور به دلیل بیماری سرطان در فرانکفورت درگذشت

سالار وطن‌شناس، معترض آسیب‌دیده از ناحیه چشم در جنبش مهسا، و محبوبه رمضانی، مادر دادخواه پژمان قلی‌پور، از جان‌باختگان اعتراضات آبان ۹۸، ویدیو‌هایی را از نگار کورکور، خواهر مجاهد کورکور در اینستاگرام منتشر کردند، که او را بر تخت بیمارستان در حال آواز خواندن نشان می‌دهد.
نگار کورکور که مدتها بود بیماری سرطان داشت و در خارج از کشور تحت درمان بود، ساعاتی پیش درگذشت. نگار کورکور دادخواه برادرش مجاهد بود، که به اتهام شلیک به کیان پیرفلک به اعدام محکوم شده است. او تا لحظات پایانی زندگی خود برای دادخواهی تلاش کرد و صدای زندانیان سیاسی و دیگر دادخواهان بود.

به گفته، محبوبه رمضانی، نگار کورکور یک بار به او گفته است: «می‌دانی درد غربت چیست؟ این است که وقتی دلت می‌گیرد، نه مامانی هست، نه برادری، نه حتی یک آغوش آشنا. من فقط بغل مامانم را می‌خواهم.»

محبوبه رمضانی با اشاره به اینکه نگار کورکور «به آرزویش نرسید؛ نه ایران را دید، نه دادگاه عادلی را و نه برادرش را»، افزود: «یک بار آخر بغلم کرد و گفت می‌ترسم... ولی نگذار فراموش شوم.»
+73
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    به امید فردایی بهتر - تهران، ایران

    تف به ذات کثیف بی غیرت عر چی ایرانی بی غیرته، اول از خودم. آخه چقدر ما میتونیم بی وجود باشیم مقابل این جماعت آخوند مفعول. خاک بر سرمان، حقا که لیاقت از اینها بدتر را داریم.
    0
    23
    ‌چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.