گدایانی با درآمد روزانه چند هزار درهمی؛ دولت امارات برخورد با شبکه تکدیگری را تشدید میکند
+14
رأی دهید
-0

برخی رسانهها از جمله نشریه پاکستانی «بیزینس ریکوردر»، گزارشی را به این موضوع اختصاص داده و به موردی اشاره کرده که نشان میدهد گاهی درآمد گدایان در امارات در روز به چند هزار درهم میرسد.
بنا به آنچه در این گزارش آمده، ماموران انتظامی در سراسر امارات عربی متحده از ابتدای ماه رمضان برخورد با تکدیگری را تشدید و در عین حال فاش کردهاند که برخی افراد طی چند روز تا ۱۴ هزار درهم از راه گدایی درآمد کسب کردهاند.
-Advertisemnet-
روزنامه خلیج تایمز نیز در گزارشی اعلام کرد که پلیس دبی در نیمه اول ماه رمضان ۱۲۷ گدا را در این شهر دستگیر و بیش از ۵۰ هزار درهم پول را که نزد آنها نگهداری میشد، ضبط کرده است.
به همین ترتیب، پلیس شارجه نیز در یک عملیات گسترده برخورد با تکدیگری در نیمه اول ماه رمضان امسال، ۱۰۷ نفر را دستگیر و بیش از ۵۰ هزار درهم از آنها توقیف کرد.
این گزارش همچنین به دستگیری یک متکدی اشاره دارد که تنها طی سه روز ۱۴هزار درهم جمعآوری کرده بود؛ موردی که نگرانیهایی را درباره واقعیتهای پدیده تکدیگری و پیچیدگیهای امور خیریه برانگیخته است.
مقامات دولت امارات کارزارهایی را برای دستگیری گدایان به راه انداختهاند، با این حال، بسیاری از افراد ناآگاهانه از طریق کمک به متکدیان به چرخه سوءاستفاده مالی از راه تکدیگری کمک میکنند.
به گزارش خلیج تایمز، پلیس دبی سال گذشته دو زن را دستگیر کرد که به ترتیب ۶۰ و ۳۰ هزار درهم تنها از طریق گدایی جمعآوری کرده بودند. .
مقامات خاطرنشان کردهاند که بسیاری از گدایان در ماه رمضان به مساجد، بازارها و دیگر مناطق شلوغ می روند و اغلب با طرح داستانهای جعلی سعی در جلب ترحم و سواستفاده از افراد میکنند.
Law enforcement authorities across the UAE have been cracking down on begging since the beginning of Ramadan, while revealing how some are earning upto AED14,000 over a span of a few days.
— Business Recorder (@brecordernews) March 26, 2025
Last week Dubai Police announced that 127 beggars have been arrested during the first half… pic.twitter.com/zV8M4EfLCj
تکدیگری در امارات عربی متحده جرمی محسوب میشود که جریمه ۵ هزار درهمی و مجازات حبس سه ماهه را به همراه دارد.
افرادی که شبکههای گدایی را مدیریت میکنند با مجازاتهای سنگینتر از جمله جریمههایی تا ۱۰۰ هزار درهم و دورههای طولانیتر حبس مواجه میشوند.
بنا به گزارش پلیس دبی، ۹۹ درصد از گدایان دستگیرشده، تکدیگری را بهعنوان یک «حرفه» دنبال میکنند، موضوعی که نیاز به آگاهی و هوشیاری در جامعه نسبت به برخورد با این پدیده را برجسته میکند.