کارکنان بخش فارسی تلویزیون چین، با اجرای تصنیفی در دستگاه ماهور، نوروز را جشن گرفتند
+39
رأی دهید
-5
ایندیپندنت فارسی: با فرارسیدن بهار و شکوفایی طبیعت، کارکنان بخش فارسی رادیو و تلویزیون مرکزی چین، نوروز را با اجرای تصنیفی در دستگاه ماهور جشن گرفتند. این اثر با شعری از ملکالشعرا بهار و آهنگسازی نصرالله زرینپنجه تهیه شده است.با فرارسیدن بهار و شکوفایی طبیعت، کارکنان بخش فارسی رادیو و تلویزیون مرکزی چین، نوروز را با اجرای تصنیفی در دستگاه ماهور جشن گرفتند. این اثر با شعری از ملکالشعرا بهار و آهنگسازی نصرالله زرینپنجه تهیه شده است.
در این پیام نوروزی، ضمن تبریک سال نو خورشیدی، از همراهی مخاطبان… pic.twitter.com/m3OmSPu0Rj — independentpersian (@indypersian) March 24, 2025
در این پیام نوروزی، ضمن تبریک سال نو خورشیدی، از همراهی مخاطبان قدردانی شده و آرزو شده است که نوروز خجسته و روزهای پیش رو همواره بهاری باشد.
۴۱

karaji - کرج ، ایران
همین ایران مونده بود که بعد از رادیو های آمریکا و اسرائیل و مسکو و . چین هم فارسی بزنه !، حتما نون توشه ..
2
6
سه شنبه ۰۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵