واکنش روحانی به پیشنهاد ترامپ: فرصت طلایی توافق با بایدن از دست رفت

العربیه: حسن روحانی، رئیس‌ جمهوری پیشین ایران در واکنش به پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده برای مذاکره با ایران گفت «فرصت طلایی توافق با بایدن» از دست رفته است.

روحانی در مصاحبه با روزنامه «ایران» گفت: «انتخاب جو بایدن یک فرصت طلایی بود که ما می‌توانستیم موضوع «برجام» را در اسفند 99 تمام کنیم.»

او گفت: «عراقچی چهارچوب توافق را با رابرت مالی نهایی کرد. نه تنها بایدن به برجام برمی‌گشت بلکه تمام اقدامات ترامپ در این مدت را لغو می‌کرد؛ از جمله تحریم بیت رهبری و قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی.»

دونالد ترامپ اخیرا نامه‌ای خطاب به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، نوشت و او را به مذاکره دعوت کرد. خامنه‌ای، چهارشنبه 22 اسفند در واکنش به پیام ترامپ، گفت دعوت رئیس جمهوری آمریکا برای مذاکره با ایران در جهت «فریب افکار عمومی دنیا» است و «موجب رفع تحریم ها نخواهد شد بلکه گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد».

حسن روحانی در ادامه درباره شرایط امروز برای مواجهه با ترامپ گفت: «کار کردن با ترامپ بسیار پیچیده و سخت است.»

رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم ایران در پاسخ به سؤالی درباره احتمال میانجیگری روسیه بین ایران و آمریکا هم گفت: «آن دوره چند بار با آقای پوتین بحث کردیم. در مقطعی ما به او فضایی دادیم که ناموفق بود» و افزود: «البته به نظر من به هر کشوری که اعتماد داریم واسطه شود، بهتر از این است که اصلاً مذاکره‌ای نشود چون ممکن است شرایط حادتری پیش بیاید.»

ترامپ به‌طور ضمنی ایران را تهدید کرده است که در صورت عدم پذیرش مذاکره با آمریکا، با پیامدهایی از جمله احتمال «حمله نظامی» روبه‌رو خواهد شد.
+10
رأی دهید
-24

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

    هنرپیشه که با خنده وبازی کردن نقش یک رئیس‌جمهور معتدلی که باعث ثبات رژیم شد و در آخر جزء خیانت به ملت شریف ایران هیچ غلطینکرد. رژیم که در شرایط نابودی قرار گرفته دانه دانه این مهره های سوخته را ذباله ها بیرون میکشد تا شاید راه فراری برایش باشد. تنها راه فرار شما لز تیکه تیکه شدن بدست ملت فرار به روسیه هست.
    1
    24
    ‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    karaji - کرج ، ایران
    عه باز هم به تو نیازه انگار!!
    0
    17
    ‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.