وزیر خزانه‌داری آمریکا: جمهوری اسلامی را دوباره ورشکسته می‌کنیم

 اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکاصدای آمریکا: اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز پنجشنبه ۱۶ اسفند گفت ایالات متحده با اعمال سیاست فشار حداکثری بار دیگر جمهوری اسلامی ایران را ورشکسته خواهد کرد.

بسنت که در جمع اعضای باشگاه اقتصادی نیویورک سخن می‌گفت، افزود اعمال سیاست فشار حداکثری موجب سقوط صادرات نفت حکومت ایران و افزایش فشارها بر واحد پول ملی آن خواهد شد.

او تصریح کرد که با آغاز سیاست بروزشده تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی، این حکومت بار دیگر ورشکسته خواهد شد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا افزود واشنگتن با نشانه‌گرفتن «طرف‌های منطقه‌ای تسهیلگر انتقال درآمدها»، دسترسی حکومت ایران به نظام مالی بین‌المللی را مسدود خواهد کرد.

بسنت در ادامه گفت ایالات متحده آمریکا بخش نفت حکومت ایران و ظرفیت‌های تولید پهپاد ان را تعطیل خواهد کرد.

او یادآور شد که اگر امنیت اقتصادی، امنیت ملی است، جمهوری اسلامی ایران از هیچ یک برخوردار نیست.

ساعاتی پیش از سخنان اسکات بسنت، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد که مقام‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در حال حاضر سرگرم بررسی شیوه‌هایی هستند که کشورهای متحد آمریکا از طریق آن بتوانند کشتی‌های در حال تردد در ایستگاه‌های بازرسی دریایی مهم همچون «تنگه ملاکا» در آسیا و دیگر مسیرهای دریایی را متوقف و بازرسی کنند.

گزارش رویترز این اقدام را در چارچوب یک توافق بین‌المللی تحت عنوان «طرح امنیت در برابر گسترش سلاح‌های کشتار جمعی»، توصیف کرده است. این طرح ۲۲ سال پیش از سوی آمریکا با هدف جلوگیری از قاچاق سلاح‌های کشتار جمعی مطرح شده و بیش از صد کشور جهان آن را امضا کرده‌اند.

ملاکا تنگه‌ای است که دریای آندامان در اقیانوس هند را به دریای چین جنوبی در اقیانوس آرام متصل می‌کند.

در گزارش رویترز آمده است که این اقدام سبب تاخیر در تحویل نفت خام به پالایشگاه‌ها شده و به زنجیره عرضه نفت جمهوری اسلامی برای کسب درآمد صدمه خواهد رساند.

بنا بر این گزارش، طرف‌های دخیل در تسهیل معاملات نفتی حکومت ایران نیز در معرض تحریم و مخدوش شدن اعتبار خود قرار خواهند گرفت.

این در شرایطی‌ است که بنا بر این گزارش، جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته توانسته است با توسل به شبکه‌های پیچیده قاچاق، صادرات نفت خود را افزایش دهد.

دونالد ترامپ وعده داده که با ازسرگیری کارزار «فشار حداکثری» و منزوی کردن جمهوری اسلامی در عرصه اقتصاد بین‌المللی و به صفر رساندن صادرات نفت حکومت ایران، از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای جلوگیری خواهد کرد.

از جمله نخستین اقدامات رئیس جمهوری آمریکا در هفته‌های آغازین دولت خود، اعمال تحریم‌های تازه علیه ناوگان سایه ‌و شرکت‌هایی بود که با استفاده از تانکرهای نفت‌کش قدیمی نفت خام را از کشورهای تحریم‌شده منتقل می‌کنند.
+79
رأی دهید
-17

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    سرباز رهبر - لندن، انگلستان

    ..... خوردین 50 ساله از این یاوه ها میگین ولی جمهوری اسلامی با عزت ایران روز به روز قویتر شده و خواهد شد تا کور شه اونکه نتونه ببینه
    49
    10
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    هیچ غلطی نمیکنید نقطه تمام. نزدیک نیم قرن همین حرفها را میزنید از آقای سروش تا اکبر پونز تا پسران ظریف و هزار اولیگارش دیگه آنجا دارند عشق و حال میکنند و پولهایشان را آزادانه بین اروپا و ایران و آمریکا رد و بدل میکنند. شما یک آدم بین‌المللی مثل قربانی که صدها کنسرت داشته را ۲۰ ساعت در فرودگاه پرس و جو میکنید، چرا؟ چون خدمت سربازی‌اش در سپاه بوده ولی بسیاری از مردان جمهوری اسلامی پاسدار بوده‌اند آزادانه به آمریکا میایند. شما فقط زورتان به شهروندان بدبخت و کلنگی کردن کشورها میرسد. همین امروز اردوغان به سوریه حمله کرد اسرائیل همینطور. بهانه شما تروریزم ج ا بود چی شد؟ آیا آمریکا چاههای نفت را که نفت آنرا ۱۰ سال میدزدد به جولانی داد تا پول آنرا خرج مردم بدبخت کند؟ طرطوس امروز توسط علوی‌ها اعلام مقاومت مسلحانه کرد از آنور اسرائیل ۳۳ درصد خاک این کشور را اشغال کرده. جانی نتانیاهو دیشب گفت که ما از هرگونه استقلال کردها استقبال میکنیم. بروید طویله خود را آباد کنید که چین با پیش بینی خود شما ۵۰ درصد تولید جهانی را تا ۲۰۳۰ خواهد داشت. آره ما باور کردیم تمامی مشکلات شما در خاورمیانه است.
    49
    9
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا

    حضرت اقا دیگه کسی را تهدید نمیکنه. دیگه نمیگه اسراییل چند سال اینده را نخواهد دید. دیگه نمیگه تل اویو و حیفا با خاک یکسان خواهند شد. از صادق ۳ هم خبری نیست. حضرت آقا حتی از ترامپ هم چیزی نمیگه. چه لذتی داره تماشای این سکوت و حقارت.
    0
    25
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    romano - تهران، ایران
    میبینی فقط تو و فدایی رهبر از شنیدن این خبر دارید جز جز میزنید.ارزشی مخفی.برو همون غزه یا پیش حوثیها که هم فکرت هستن.مسایل ایران به تو مربوط نمیشه.
    0
    21
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.