«امامزاده محمود» را دزدیدند!؛ برای اولین بار در تاریخ ایران سارقان خود«امامزاده» را دزدیدند

کیهان لندن: بر اساس ویدیویی که ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، «امامزاده محمود» را شبانه دزدیدند!

معمولا سارقان برای بردن اشیاء قیمتی و پول به امامزاده‌ها دستبرد می‌زنند اما اینکه قبر را حفاری کرده و بخواهند خود «امامزاده» را که معلوم نیست اصلا در آنجا بوده یا نبوده، بدزدند تا کنون سابقه نداشته است.

«امامزاده محمود» در ایران یکی دو تا نیست و گفته می‌شود این یکی در حوالی قم قرار دارد. ضمن اینکه در طول چهار دهه جمهوری اسلامی مثل قارچ از زمین «امامزاده» آنهم گاهی با نام‌های عجیب و غریب از جمله «امامزاده بیژن» سبز شده و برخی برای پول درآوردن از خرافات، حتا امامزاده سیار هم راه انداختند! برخی کاربران نوشته‌اند احتمالا گنجی در «امامزاده محمود» پنهان بوده که حالا «آش را با جاش» بردند.
+58
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    شرط میبندم اسکلت یه گوسفند اون زیر بوده 😀😀
    0
    64
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    مگه اسکلت پوسیده شامپانزه و انتر هم ارزش داره؟
    2
    60
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن

    امیدوارم همه این گندزاده ها رو بهمین شکل در بیارن و سربه نیست کنند ، اونوقت ببینیم ، مردم ابله عقلشون میاد سرجاش یا در گاگولستان و فریب اسلام باقی می مونند !!؟
    0
    27
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    تو ایران چاه توالت هم شده امامزاده مستراح و ملت میرن حاجت بگیرند،مگر صیغهزاده باجناق باز تویله اخوندی یهو پدر صیغهزادش امامزاده پدر نماینده مجلس نشد،
    0
    3
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
    کاری نداره فردا یک مرده میآورند اوجا چال میکنند میگویند که معجزه شده امامزاده خودش برگشته. اینجوری ملت خر میلیارد ها صدقه میزیزند تو جیب آخوند ها.
    0
    3
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.