کودک آزاری بسیار وحشتناک یک دختر ۱۰ ساله توسط خانواده پدری‌اش +۱۸

هشدار! ویدئوی دارای صحنه ناراحت کننده است
به گزارش حال‌ وش / روز جمعه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۳، یک کودک در شهرستان ایرانشهر به‌شدت مورد شکنجه و آزار جسمی قرار گرفته و با جراحات شدید به بیمارستان منتقل شده است. این کودک که در خانه بستگان پدری‌اش زندگی می‌کرد، مدت‌ها از مادر خود دور نگه داشته شده و طی این مدت بارها مورد ضرب و جرح قرار گرفته است.

هویت این کودک، « المیرا نارویی» ۱۰ ساله فرزند عبدالله، معروف به سلام، اهل و ساکن ایرانشهر عنوان شده است. وی پس از جدایی والدینش، تحت سرپرستی مادربزرگ پدری خود قرار گرفته و طی این مدت نه‌تنها از دیدار با مادرش محروم شده، بلکه بارها مورد شکنجه و کودک‌آزاری قرار گرفته است.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، این کودک پس از آخرین مورد شکنجه، در بیمارستان خاتم‌الانبیا ایرانشهر تحت درمان قرار دارد و آثار سوختگی و کبودی‌های شدید بر بدنش مشاهده شده است.

به گفته منابع حال ‌وش: «این کودک به دلیل ناپدید شده دو میلیون تومان پول در منزل مورد آزار و اذیت شدید قرار گرفته شده است، در جریان این شکنجه، بر روی سر و پاهای او آب‌جوش ریخته شده، آثار سوختگی با چنگال بر کف پایش دیده می‌شود، و شدت جراحات به‌حدی بوده که چشمانش به‌شدت کبود شده و قادر به باز کردن آن‌ها نیست.»

منابع در ادامه افزودند: «این کودک پیش‌تر نیز در مواردی دیگر مورد شکنجه قرار گرفته بود. از جمله موارد گذشته، شکسته‌شدن دست او توسط یکی از بستگان پدری‌اش بوده که این موضوع از خانواده مادری‌اش پنهان شده بود.»

این وضعیت در حالی رخ داده که خانواده مادری بارها درخواست کرده بودند که در صورت ناتوانی خانواده پدری در نگهداری، حضانت او را به مادرش بسپارند، اما این درخواست‌ها نادیده گرفته شده و حتی تلاش شده است که آثار شکنجه‌های اخیر نیز پنهان شود.

بر اساس ماده ۴ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، هرگونه آزار جسمی، روانی یا سوءرفتار با کودک جرم محسوب شده و مرتکبان به مجازات قانونی محکوم خواهند شد. همچنین، ماده ۳ این قانون تصریح می‌کند که هرگونه سهل‌انگاری که سلامت کودک را به خطر بیندازد، ممنوع است. ماده ۱۱ این قانون نیز تأکید دارد که افرادی که از چنین مواردی مطلع شوند اما آن را گزارش ندهند، مشمول مجازات خواهند شد.

این کودک هم‌اکنون در بیمارستان خاتم‌الانبیا ایرانشهر بستری است و وضعیت جسمانی او وخیم گزارش شده است.
+37
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۹
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد
    قانون اینو میگه، قانون اونو میگه. ولی در اون کشور بی در و پیکر چه کسی به قانون اهمیت میده؟ مرگ بر خامنه ای، لعنت بر خمینی
    0
    0
    دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.