یورونیوز: ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز جمعه ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده با «خویشتنداری» عمل کرده که در هنگام مشاجره با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در کاخ سفید «او را نزده است».
وی گفت: «من فکر میکنم از میان تمام دروغهای زلنسکی، بزرگترین دروغش این ادعا بود که رژیم کییف در سال ۲۰۲۲ تنها و بدون حمایت بوده است.»
خانم زاخارووا اضافه کرد: «این که ترامپ و ونس از زدن آن مرد پست و حقیر خودداری کردند، یک معجزه از خویشتنداری است.»
دونالد ترامپ و جیدی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه در جریان گفتوگویی تنشآمیز با ولودیمیر زلنسکی بر سر جنگ با روسیه با یکدیگر مشاجره کردند.
دونالد ترامپ در این تنش لفظی بیسابقه به همتای اوکراینی خود گفت که باید «قدردان باشد» و او را به «بیاحترامی» و «قمار با جنگ جهانی سوم» متهم کرد.
دیمیتری مدودف، رئیس جمهوری پیشین روسیه و معاون کنونی شورای امنیت این کشور نیز زلنسکی را «خوک وقیح» نامید که «یک سیلی درست و حسابی در اتاق بیضی (کاخ سفید) دریافت کرده است.»
کیریل دیمیتریوف، رئیس صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه، نیز گفت که درگیری داغ میان ترامپ و زلنسکی «تاریخی» بوده است.
Vance: Have you said thank you once?
Zelenskyy: You think if you speak very loudly—
Trump: He’s not speaking loudly. You’ve done a lot of talking. You’re not winning this pic.twitter.com/32wEHc4Pk6
آقای دیمیتریوف یکی از مذاکرهکنندگان مسکو در مذاکرات روسیه و آمریکا بود؛ مذاکراتی که در اواسط این ماه در عربستان سعودی برگزار شد.
دونالد ترامپ در پایان جلسه مشترک با رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که توافق مواد معدنی با این کشور، که دلیل اصلی سفر آقای زلنسکی به کاخ سفید بود، لغو شده است.
+22
رأی دهید
-57
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
الحق که راست گفتید. بایستی یا دو تا اردنگی و پسگردنی این دلقک رو مینداخت بیرون. دنیا رو یه افتضاح کشیده.
56
30
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۱
گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
اگر من زلنسکی بودم، کشور را ترک می کردم و اجازه می دادم روسیه, اوکراین را تصرف کند و به مرزهای اروپا بیاید و مثل عزرائیل بالای سر اروپا . جای معادن هم، انگشت شست و سبابه اش را به ترامپ بدهد
11
10
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۶
romano - تهران، ایران
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
این دلقک اثبات کرد که خیلی مرده. لاف مردی رو نزد بهش عمل کرد یکی شب حمله روسیه یکی هم امروز مثل شیر وسط یک عده کفتار بود. مرد بودن به جز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست. دلقک اون رژیمیه که صبح تا شب بالای هر منبر و تریبون ۵۰ سال از عدالت و شجاعت علی میزنه آخرش یک لشکر لواطی و دزد تحویل میده با یک سیستم حکومتی معاویه با یک ملت خسته و پژمرده. کی مردتره خودت بگو این دلقک یا طرف شما؟
10
14
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
یعنی ترامپ قاتل قاسم کارش درسته فاطی؟ نظرت در مورد اسم رییس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه چیه؟
7
11
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
فعلاً معامله از کار افتاده ترامپ به دهن پوتین خوش طعم و مزه اومده و هی میمالونه و ترامپ هم ایشک کِیفه !! این احمق فکر کرد الان ترامپ روسیه رو از این باتلاق نجات میده و قسمتهای اشغالی از خاک اوکراین هم به روسیه الحاق میشه !!
6
5
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
romano - تهران، ایران
بقول یکی از مهاشیرمان با مال همسایه خانومبازی، این مرده؟ همه پولا را از ما میگیره. خودش جنگ رو شروع کرد. گفت که ناتو بیاد دم مرز شوروی موشکهای اتمی بزاره. فکر کن مکزیک به روسیه بگه بیا دم مرز آمریکا. من قبلاً یه لیتر شیر میخریدم یه یورو، همون شده سه یورو. حقوقها مخصوصا بیکاری یک سنت هم اضافه نشده. به دولت هم که میگی، میگند باید واسه این دلقک پیسه روان کنیم. همه چیز گرون شده فقط بخاطر این مرتیکه مفتخور. باور کن الان جای سالی یک ماه، هر روز دارم روزه میگیرم. بعد این فلان فلان شده حسابهای بانکی سوییسش کلانتر و کلانتر میشه.
12
12
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۶
danyou - تل آویو، اسرائیل
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
برای اولین بار در تاریخ سایت ، باهات کاملا موافقم . زلنسکی با اینکه یهودی هست من مخالف سر سختش هستم ، جنگ براش چه نعمتی شد پول ویلا زندگی بانک ، اگه جنگ تموم بشه درآمدش میشه صفر. آمریکا شناختتش. خودشم به موش مردگی میزنه کت شلوار نمیپوشه بگه شرایط سخته و من مردمی هستم . ملت نادان هم میگن مرد هست که پشت ملتش وایساده، بزار بره و حقایق رو بشه گندش در میاد بعدا.
4
12
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
danyou - تل آویو، اسرائیل
برادر اهل کتاب، پیسه هاپالو کردن ربطی به مذهب ندارد. هدف این زالو فقط پر کردن جیبهای خودش استش. به هوای اسلحه خردیدن کلی پیسه گرفته، رفته مقدار اندکی سلاحهای دوران قبل از جنگ اول، جنگهای عثمانی خریده. بقیش رو هم تو حسابهای شخصی. شما راست میگی که از ساده دلی مردم استفاده کرده. مه از همون روز اول فهمیدم و اینجا خودم رو جر و واجر کردم ولی کسی بهم گوش نداد.
6
1
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۶
romano - تهران، ایران
danyou - تل آویو، اسرائیل
اما پول منفعت برای یهودیهای اسرائیل و رهبرانش به نوع مشابه مشروعه حداقل زلینسکی بدبخت رو جنیتایل حساب نکنید. راستی یک تهدید بکن مجددا حالت خوب بشه ترست کم شه عزیزم. ج ا و شما دو روی یک سکه هستید. ...
2
0
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
romano - تهران، ایران
چرا اینقدر ساده هستی. این دلقک بقول جناب دنیو لباسای سرباز صفرا رو میکنه تنش و خودش رو به موش مردگی میزنه. در صورتی که زنش تو لاسوگاس کاخ نشین و لامبورگینی سوار میشه. یعنی اینقدر خودت رو زدی به ....؟
0
0
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.