یورونیوز: نیکلا سارکوزی، رئیس جمهوری پیشین فرانسه پس از آنکه حکم یک سال زندان قطعی او تأیید شد روز جمعه ۷ فوریه دوره محکومیت خود را با استفاده از پابند الکترونیکی در خانه آغاز کرد.
او نخستین رئیس جمهوری فرانسه است که پس از دوران ریاست جمهوری چنین حکمی در موردش اجرا میشود.
دیوان عالی فرانسه در ماه دسامبر با تأیید حکم دادگاه تجدیدنظر، پذیرفت که آقای سارکوزی دوران محکومیت زندان خود را با استفاده از پابند الکترونیکی در خانه سپری کند.
دادگاهی در فرانسه آقای سارکوزی را در«پرونده شنود» موسوم به «بیسموت» به سه سال زندان محکوم کرد که دو سال آن تعلیقی و یک سال آن قطعی است. او در این پرونده به فساد و سوءاستفاده از جایگاه سیاسی خود در زمان ریاست جمهوریاش متهم شده بود.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به پرونده رئیس جمهوری پیشین فرانسه خبر داد که هفته گذشته یک قاضی این کشور تصمیم گرفت آقای سارکوزی ۷۰ ساله از ۷ فوریه از پابند الکترونیکی استفاده کند.
بنا به گفته این منبع آگاه، آقای سارکوزی که از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۲ رئیسجمهور فرانسه بود، فقط در زمانهای مشخصی اجازه خواهد داشت از خانهاش خارج شود.
با این حال، این سیاستمدار راستگرا با توجه به اینکه ۷۰ ساله شده است میتواند برای آزادی مشروط خود درخواست دهد. او هفته گذشته ۷۰ ساله شد.
حکم یک سال زندان قطعی آقای سارکوزی با استفاده از پابند الکترونیکی در خانه در حالی اجرا شده که دادگاه فرانسه از ماه ژانویه محاکمهای جدید را برای او آغاز کرده است تا به اتهامات مربوط به تامین مالی کارزار انتخاباتیاش با پولهای غیرقانونی از معمر قذافی، رهبر وقت لیبی، رسیدگی کند. این دادگاه تا ۱۰ آوریل ادامه خواهد داشت.
دادستانها ادعا کردهاند که میلیونها یورو بهصورت غیرقانونی برای کارزار انتخاباتی آقای سارکوزی پرداخت شده است.
در پرونده پیشین، آقای سارکوزی بهدلیل زدوبند فسادآلود با یکی از قاضیهای ارشد دادگاه تجدیدنظر فرانسه برای تأثیرگذاری بر یکی از پروندههای مطرح علیه او مجرم شناخته شده بود.
پیش از آقای سارکوزی، ژاک شیراک تنها رئیس جمهوری پیشین فرانسه بود که در سال ۲۰۱۱ بهدلیل سوءاستفاده از منابع مالی عمومی به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد.
+9
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۲۶
romano - تهران، ایران
اون ایرانیهایی که اینجا روزی سوت و هورا برای یکی از این شارلاتانهای دموکراسی در غرب میکشیدید فرمایشی ندارید؟ یا نه مثل برادران ارزشی رژیم پرورو تشریف دارید؟
6
3
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
اینهم نتیجه مهد نظام جمهوری که هیچوقت یک شخص مسول همیشگی خرابکاریهای موجود نیست و نخواهد بود. انتخاب مردمی ایران برای نظام خودجوش پادشاهی با توجه به اشتباهات پادشاهان گذشته تنها راه حل نهایی برای ایران خواهد بود والا ایرانی باید به یک نظامی مثل نظام فعلی سوریه تحت امر آمریکا و ترکیه سلام کند. ایرانی آگاه باش که خردوغان نوکر بی جیره و مواجب ترامپ بوده و خواهد بود و ما که سالهاست از کمترین حقوق انسانی در ایران بی بهره بودیم به هر نظامی آری خواهیم گفت. این برازنده مردمی با این تاریخچه کهن نیست.
4
2
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۴
Hassan1479 - تهران، ایران
قدرت فساد میآورد. باید کنترول شود . بنظرم ابتدایی ترین کنترول ، رسانه آزاد سپس قوه قضائیه مستقل میتواند کمک بزرگی جهت جلوگیری از فساد قدرت باشد
0
0
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
مردک نه با خاطر جتایاتش تو لیبی بلکه بخاطر تقسیم نکردن پولهای گه رشوه گرفته بود محکوم شد. اینکه تو لیبی آنهمه ادم کشته شد چون این م دک میخواست مدارک رشوهخواری خودش و در لیبی از بین ببره مهم نبود
0
0
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.