مراسم افتتاح یک چراغ راهنماییِ رانندگی به مناسبت «دهه فجر»!

کیهان لندن: مقام‌های استان فارس به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یک چراغ راهنماییِ رانندگی را در شهرستان ارسنجان افتتاح کردند!

در مراسم افتتاح این چراغ راهنمایی شمار زیادی از مسئولان استانی، مدیران شهرستان و امام جمعه و بسیجیان حضور داشتند.

از آنجا که جمهوری اسلامی در تمام حوزه‌ها با بحران دستاورد و خدمات روبروست، کوچکترین کارها در بخش عمومی را نیز که انجام آنها از یکسو وظیفه‌ی حکومت و نهادهای دولتی است و از سوی دیگر با بودجه عمومی و از جیب مردم انجام می‌شود، در بوق و کرنا می‌کنند!

از جمله یک چراغ راهنمایی را!
+1
رأی دهید
-27

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    freedom of the press - تهران، ایران

    بعد یک مشت آدم سخیف و عوامل اسرائیل و آمریکا و کانادا و بورکینافاسو و کلهم تمام کشورهای جهان می آیند می گویند کا این رژیم اشغالگر ایران هیچ خدمتی به ایران و ایرانیان نکرده. چراغ راهنمایی و رانندگی افتتاح می کنند. می دونی یعنی چی! چراغ راهنمایی و رانندگی. چه پیشرفتی چه تکنولوژی چه جل الخالق جل الخالق ماشالله.
    3
    41
    ‌پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    حالا فلان کارشناس بیاد و باز بگه ملت لیران ملت فرهیخته ای هستند.. سالی که نکوست از تاسوعا و اشوراش پیداست
    3
    19
    ‌پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.