جنگ تعرفه‌ها بین آمریکا و کانادا؛ تماشاگران کانادایی در اتاوا و تورنتو سرود ملی آمریکا را هو کردند

بی بی سی: تنها چند ساعت بعد از این که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از اجرایی شدن دستور وضع تعرفه ۲۵ درصدی علیه کانادا و مکزیک از روز سه‌شنبه خبر داد، تماشاگران مسابقه هاکی روی یخ در اوتاوا، پایتخت کانادا، سرود ایالات متحده را که به احترام تیم میهمان از این کشور نواخته می‌شد هو کردند.

همین ماجرا روز یکشنبه در تورنتو، بزرگترین شهر کانادا، و به هنگام برگزاری مسابقه بسکتبال میان تورنتو رپترز و لس‌آنجلس کلیپرز روی داد و تماشاگران در تمامی مدت زمان نواختن سرود آمریکا آن را هو کردند.

هو کردن سرود ملی یک کشور از سوی تماشاگران کانادایی که معمولا بسیار محترمانه رفتار می‌کنند، نشانه بارزی از مخالفت جدی کانادایی‌ها از وضع تعرفه‌هایی است که آقای ترامپ با امضای آنها دو کشور همسایه خود در شمال و جنوب، یعنی کانادا و مکزیک را «تنبیه» کرده و تهدید کرده است که میلیاردها دلار کسری تراز تجاری میان آمریکا و همسایگانش باید برطرف شود.

این تعرفه‌ها قرار است از بامداد سه‌شنبه اجرایی شوند و انتظار می‌رود صدها میلیون دلار تبادلات تجاری میان آمریکا و این کشورها را فورا تحت تاثیر قرار دهد.

آغاز قریب‌الوقوع جنگ تعرفه‌ها میان آمریکا و کانادا همزمان با تکرار اظهارات آقای ترامپ درباره «پیوستن کانادا به ایالات متحده تحت عنوان ایالت پنجاه و یکم» بوده که به نظر می‌رسد موجی از خشم عمومی را میان ۴۰ میلیون کانادایی برانگیخته است.

رهبران کانادا و مکزیک هم در واکنش به این تصمیم رئیس جمهور آمریکا، از وضع تعرفه ۲۵ درصدی علیه کالاهای وارداتی از آمریکا خبر داده‌اند و جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا از مردم کشورش خواسته با خرید کالاهایی کانادایی به دولت در این جنگ تعرفه‌ای کمک کنند.
پلاکاردهای «جنس کانادایی بخر» همزمان با درخواست ترودو
جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا که به زودی به کار خود تحت عنوان رهبر حزب حاکم این کشور پایان خواهد داد روز یکشنبه از مردم کشورش خواست که با خرید اجناس کانادایی به اقتصاد کشورشان در مقابل وضع تعرفه‌ها آقای ترامپ کمک کنند.

آقای ترودو گفت: «زندگی بسیاری از ما از این وضع متاثر خواهد شد و همگی اوضاع دشواری پیش رو خواهیم داشت. من از همه شما خواهش می‌کنم که حامی یکدیگر باشید... اکنون زمان آن رسیده که کانادا را انتخاب کنیم».

نادین یوسف، خبرنگار بی‌بی‌سی در کانادا می‌گوید بسیاری از کانادایی از هم اکنون به درخواست آقای ترودو پاسخ داده‌اند و در شبکه‌های اجتماعی با فهرست کردن کالاهای تولید آمریکا، هموطنان خود را تشویق به بایکوت کردن آنها می‌کنند.

خبرنگار ما می‌گوید حتی برخی خوار و بار فروشی‌ها شروع کرده‌اند به متمایز کردن کالاها با برچسب‌هایی که محصول کانادا یا آمریکایی بودن اجناس را مشخص می‌کند.

سیت کلین، نویسنده کانادایی روز یکشنبه در شبکه اجتماعی بلواسکای از لغو سفر تفریحی خود و خانواده در ماه مارس به آمریکا خبر داد و نوشت که این کار را با هدف جلوگیری از گذراندن تعطیلات بهاری در داخل خاک آمریکا و کمک به صنعت گردشگری این کشور انجام داده است: «یک مقداری جریمه بابت کنسل کردن بلیت‌های قطار متحمل شدیم اما کاری بود که باید می‌کردیم».

همزمان در برخی استان‌های کانادا مانند اونتاریو که پرجمعیت‌ترین استان این کشور است از روز سه‌شنبه مشروبات الکلی وارداتی از آمریکا از قفسه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای تحت نظارت و مجوز دولت انتاریو برچیده خواهد شد.
+16
رأی دهید
-14

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن
    ترامپ جان تحویل بگیر ، تازه اولشه ! معنی آمریکا گریت رو هم فهمیدیم !!
    3
    22
    دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    چند سال از قدمت ایجاد کشوری بنام کانادا می‌گذره ؟ فرهیختگی به کنار بیاییم حداقل مانند انسان از غرور شرف حیثیت و بزرگ منشی اجدادمان دفاع کنیمذو باور کنیم که نخواهیم کرد یا حتی زخمی برما وارد نخواهد شد. امیدواریم این سخنان همانند سوره یاسین بر گوش بعضی از هم میهنمان در گل نشسته ما عمل نکند.
    1
    11
    دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.