ادعای یک سایت اماراتی : جمهوری اسلامی آمادگی خود برای نشستن پای میز مذاکره با آمریکا اعلام کرده!

سایت رویداد 24: سایت اماراتی ادعا کرده: رهبری سیاسی ایران به نمایندگی از دولت مسعود پزشکیان، به عراق اعلام کرده است که آمادگی گشودن درهای گفتگو و نشستن پشت یک میز با آمریکا را دارد و عراق نیز دقیقا همین موضوع را به تیم ترامپ منتقل کرده است.

سایت ارم نیوز امارات در گزارشی اختصاصی با عنوان «منابع آگاه: کانال های عراقی در حال وساطت میان تهران و واشنگتن» از تازه ترین تحولات در روابط میان ایران و آمریکا در آستانه روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ در کاخ سفید، خبر داد.

به گزارش ارم نیوز، منابع آگاه فاش کردند که یک شخصیت سیاسی عراق چراغ سبزی برای گشودن یک کانال ویژه برای وساطت میان آمریکا و ایران دریافت کرده است. این منبع آگاه تاکید کرده که تیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در حال حرکت برای آرام کردن درگیری‌ها است.

در ادامه این گزارش آمده است که یک منبع بلندپایه دولتی نیز گفته: نگرانی های عراق، امروز در درگیری های میان آمریکا و ایران تجسم یافته است چرا که این روزها صحبت از حملات اسرائیل علیه ایران است و این موضوع تاثیر منفی مستقیمی بر عراق و ثبات امنیتی این کشور دارد.

این منبع آگاه همچنین به ارم نیوز، رسانه نزدیک به امارات، گفته که: اظهارات مقام های ارشد دولت محمدالشیاع السودانی مبنی بر آمادگی برای ایفای نقش میانجی میان ایران و آمریکا، تیم ترامپ را بر آن داشته است تا با یکی از شخصیت های عالی رتبه سیاسی عراق ارتباط برقرار کرده و به او دستور داده‌اند تا برای میانجیگری و کاهش تنش میان تهران و واشنگتن، کانال ارتباطی ویژه ای را برای انتقال پیام میان طرفین باز کند.

این منبع آگاه که خواسته نامش فاش نشود، تاکید کرده که رهبری سیاسی ایران به نمایندگی از دولت مسعود پزشکیان، به عراق اعلام کرده است که آمادگی گشودن درهای گفتگو و نشستن پشت یک میز با آمریکا را دارد و عراق نیز دقیقا همین موضوع را به تیم ترامپ منتقل کرده است.

فواد حسین، وزیر خارجه عراق پنجشنبه گذشته آمادگی بغداد را برای کمک به کاهش تنش میان ایران و آمریکا اعلام کرد. عراق پیشتر نیز میان ایران و عربستان میانجیگری کرده بود که این واسطه گری در سال ۲۰۲۳ منجر به از سرگیری روابط میان این دو کشور شد.

منابع آگاه همچنین تاکید کردند که فرایند میانجیگری میان آمریکا و ایران با تعیین اولویت ها و همچنین شروط اولیه برای انجام گفتگوها، آغار شده است.

در جریان سفر هفته گذشته السودانی، نخست وزیر عراق به تهران، مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران از توانایی دولت عراق برای ایفای نقش میانجی بین تهران و واشنگتن استقبال و نسبت به آن ابراز اطمینان کرده بود.
+6
رأی دهید
-73

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    مذاکرات در سایت اماراتی مطرح نمیشه. معمولا مذاکرات اینگونه دولت‌ها در سطح کارشناس ماهها قبل انجام میشه حتی امکان داره که برجام پلاس همین الان هم در سطح منطقه و اتمی در حد تکنولوژیک چهارچوبش توافق کلی شده باشه. پس از این میره برای توافق کلی. ولی بنظرم هیچ توافقی با آمریکا درست نیست اما خوب این رژیم هم مردمی نیست. چرا؟ آمریکا در هیچ توافقی نمیمونه و همین الان از ناتو از معاهده‌های با کانادا با یونسکو معاهده‌های منع گسترش سلاح کشتار جمعی معاهده‌های ترنس آسیا پاسیفیک معاهده گرمایش زمین و خیلی از توافقات دیگه خارج شده حتی با وجود اتحادیه اروپا مخالفه. چرا آمریکا اینطوره بده؟ خیر بقول خودشون میگن renegotiationبخاطر قدرت دنبال دیل بهتر برای خودشونند. اما چه چیزی این توافق رو طولانی میکنه قطعا قدرت نظامی و اقتصادی این رو به درازا میانجامه. رژیم ایران اگر پایه مردمی داشت و اقتصاد بهتر و مردم آزادی داشتند الان بهترین فرصت ماهیگیری بود چون چالش اساسی آمریکا چینه. من اینر چطور میبینیم با ملا بی ملا من از درد کشیدن مردمم درد میکشم و قدرت مند بودن ایران رو حتی بعد از ملاها تضمین مذاکرات آینده میبینم
    17
    1
    ‌سه شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    ادامه بالا.بزارید فرض کنیم قدرت ایران در سطح آمریکاست الان شما با عراق، سوریه و طالبان افغانستان و منافع اقتصادی و طبیعیتون توافق میکنید؟ اگر روی کاغذ با آنها چیزی رو امضا کرده باشید در هر صورت دنبال منافع ایرانید. پس با خشک شدن یک قنات و طبعات آن برای نماینده آن ناحیه بسرعت دنبال بهبود افکار عمومی در داخل و متهم کردن افغانستان به نا امن کردن ایران میپردازید خوب اینجا چه چیزی این قدرت را به شما میدهد اقتصادتان و توان نظامی. حالا فرض کنید طالبان برود موشک بسازد و بعد هم اتم شما در مذاکرات چطور با آن برخورد میکندی وقتی الان مشکل قنات است؟ آها بهانه اول را اتم میگذارید طالبان کنار میاید و پس از چندی شما بهانه موشک را مطرح میکنید. تنها راهی که اینجا برای طالبان وجود دارد قدرت نظامی بالا و آزادی‌های عمومی است کشورهایی مانند اعراب و روسیه همه این برنامه را دارند داخل را خوشحال نگه میدارند نه اینکه مردم را واقعا دوست دارند بلکه این به آنها اجازه مانور بیشتر در مذاکره میدهد. در نوع بد روسیه، دختر و مشروب و رقص که ممنوع نیست کشور بزرگ هم مانند ایران دارد بمب اتم هم دارد پس آمریکا را خفت میکند
    13
    0
    ‌سه شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.