رادیو فرانسه: به گفته مدیر مسئول روزنامه همشهری "ترور در ایران به مرحله بلوغ رسیده" و "هسته سخت نظام" را هدف گرفته است. در اظهاراتی مشابه حجتالاسلام حسن نوروزی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و قاضی پیشین دادگستری تلویحاً اعتراف کرده که قتل رازینی و مقیسه ممکن است بر وفاداران نظام اسلامی اثر منفی بگذارد و به جدایی و فاصله گیری آنان از نظام اسلامی منجر شود. او گفته است : "دشمنان ما از بیرون مرزها... سعی میکنند آنهایی را که به نظام خدمت میکنند از بدنه انقلاب بگیرند."
بیست و چهار ساعت پس از به قتل رسیدن علی رازینی و محمد مقیسه، دو قاضی مهم دادگاههای انقلاب جمهوری اسلامی، در کاخ دادگستری قوه قضائیه این کشور از دستگیری و احضار عدهای خبر داد و در عین حال از هر گونه روشنگری درباره هویت ضارب و انگیزههای احتمالی او در به قتل رساندن علی رازینی و محمد مقیسه خودداری کرد.
در این بین محسن مهدیان، مدیر مسئول روزنامه همشهری، در تفسیر این واقعه نوشت که ترور در ایران به مرحله بلوغ رسیده است و هدف از آن از بین بردن "هسته سخت نظام" یعنی "جریان مجاهد و مؤمن" و وفادار به نظام اسلامی است.
محسن مهدیان همچنین قتل علی رازینی و محمد مقیسه را "نمادین" جهت "اثر گذاشتن بر ذهن و اداراک مردم" توصیف کرد و افزود : "دشمن... نیاز دارد که در اذهان مردم قدرت نمایی کند" و به همین خاطر حذف "بزرگان" نظام اسلامی را در دستور کار قرار داده است.
به گفته مدیر مسئول روزنامه همشهری، حذف چهرههای شناخته شده نظام اسلامی "پیام روشن به کسانی است که از [آنان] زخم خوردهاند یا در سایه هراس منفعل نشستهاند." محسن مهدیان ترور علی رازینی و محمد مقیسه را به دشمنان خارج از ایران نسبت داد که هدفشان به گفته او "اجتماعیسازی ترور" است.
در اظهاراتی مشابه حجتالاسلام حسن نوروزی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و قاضی پیشین دادگستری از رازینی و مقیسه به عنوان "امیدهای نظام در قوه قضائیه" یاد کرد که طی دهههای گذشته آماج "تبلیغات منفی حقوق بشری" از سوی مخالفان جمهوری اسلامی بودند.
حسن نوروزی در جای دیگری از سخنانش افزود که مرگ علی رازینی و محمد مقیسه "به ما نهیب می زند که هر چه بیشتر باید ... مراقب نفوذیها در دستگاههای" دولتی باشیم. حسن نوروزی تلویحاً اعتراف کرد که قتل رازینی و مقیسه ممکن است بر وفاداران نظام اسلامی اثر منفی بگذارد و به جدایی و فاصله گیری آنان از نظام اسلامی منجر شود. او گفت : "دشمنان ما از بیرون مرزها... سعی میکنند آنهایی را که به نظام خدمت میکنند از بدنه انقلاب بگیرند."
حسن نوروزی سپس تصریح کرد که این نگرانی شامل همه قوای جمهوری اسلامی ایران میشود و به همین خاطر "باید به کسانی که به نظام اسلامی خدمت کردهاند و در بدنه اقتدار نظام اسلامی در هر قوهای نقش داشتهاند، حساس باشیم و آنها را حفظ کنیم." او تأکید کرد که رهبران جمهوری اسلامی باید حواسشان جمع باشد و نگذارند "بهسادگی نیروهای قوی و چیرهدست را مفت از دست بدهیم".
مصطفی پورمحمدی، وزیر پیشین اطلاعات و از اعضای اصلی کمیته اعدام هزاران زندانی سیاسی در ایران در اواخر دهه ۱۳٦٠ ترور علی رازینی و محمد مقیسه را "هدف دار" توصیف کرد و به سازمان مجاهدین خلق ایران نسبت داد و گفت : "قاتل هنگام شلیک به قاضی سوم از سازمان مجاهدین سخن میگفته و حرفهای او نشان میدهد که ممکن است وی وابسته به این سازمان یا تحت تاثیر آن بوده باشد." مصطفی پورمحمدی در پایان، ترور علی رازینی و محمد مقیسه را "زنگ خطری برای نهادهای اطلاعاتی و امنیتی" جمهوری اسلامی خواند.