عشق ابراهیم نبوی به ایران و ارزوی بازگشت به وطن در گفتگوی سال ۱۴۰۱

 روایت ابراهیم نبوی از تجربه زندگی‌اش در شهرهای مختلف ایران
ابراهیم نبوی از «درد غربت» و دوری از ایران در آمریکا به زندگی خود پایان داد
خانواده ابراهیم نبوی روز چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه اعلام کردند که این طنزپرداز و روزنامه‌نگار کهنه‌کار از «درد غربت» و دوری از ایران در شهر واشنگتن آمریکا به زندگی خود پایان داده است.
 
خانواده او با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند: «پدرمان در سال‌های اخیر با افسردگی و دلتنگی شدید برای ایران دست‌وپنجه نرم می‌کرد. دوری از زادگاهش باری سنگین بر دوش او گذاشته بود و هرگز نتوانست با زندگی در غربت کنار بیاید.»
 
ابراهیم نبوی ۱۶ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ در گفتگویی با صدای آمریکا ضمن تشریح تلاشهای ناموفقش برای بازگشت به ایران گفته بود: «بعد از ۱۸ سال زندگی در خارج از ایران، تحمل شرایط غربت برایم بسیار سخت است و معتقدم جلوگیری از زندگی آزادانه افراد در وطن خود، بدترین ظلمی است که یک حکومت می‌تواند با مخالفان خود انجام دهد، ظلمی که جمهوری اسلامی در حق مخالفان خود انجام می‌دهد .»

ابراهیم نبوی با نوشتن مطالب طنز عمدتا سیاسی در روزنامه‌های جامعه، توس، نشاط و عصر آزادگان به یکی از چهره‌های مطبوعاتی شاخص دوران موسوم به اصلاحات در ایران تبدیل شد.
 
او پس از چندین بار بازداشت و محاکمه در دهه ۱۳۸۰ از ایران خارج شد و فعالیت‌های خود را در رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور از جمله صدای آمریکا ادامه داد. او علاوه بر نوشتن طنز، چندین کتاب پژوهشی نیز در این حوزه منتشر کرد.
 
این طنزپرداز و روزنامه‌نگار در دوره فعالیت خود توانست سه بار جایزه بهترین نویسنده طنز مطبوعات ایران را دریافت کند. او بعد از خروج از ایران هم سه جایزه بین‌المللی را در حوزه نویسندگی از آن خود کرد.
 
چهل ستون، سالن ۶، کاوشی در طنز ایران و ماه عسل پائیزی از جمله کتابهایی هستند که توسط ابراهیم نبوی به رشته تحریر در آمدند.
لینک مرتبط:
+8
رأی دهید
-49

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران

    او یک 57 ای تمام عیار بود که عمری در کثافت پراکنی زیست و پسا عمری خدمت به جمهوری اسلامی بعدش هم فقط به پهلوی ستیزی مشغول بود همین چند ماه پیش بود که به همراه نگار مرتضوی و تریتا پارسی و علی واعظ و سایر یاران نایاکی جمهوری اسلامی در تبعید به دیدار پزشکیان در نیویورک رفت . و همین مدتی پیش بود که به همراه یار گرمابه و گلستانش (محمد منظرپور) ضمن تودهنی زدن به جاویدنامان به خون خفته ایران و خانواده هایشان. خود را برای تشویق ملت به رای دادن به پزشکیان در سیرک انتخابات پااااااره می کرد
    12
    45
    ‌پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    Hassan1479 - تهران، ایران

    بنظر میرسد که کامنت گزاران این سایت از افراد ناسیونالیست بیزار هستند . در این مقطع در بین سر دامداران کشورها از زلنسکی ناسیونالیست تر وجود ندارد . شما زلنسکی را با امثال اشرف غنی و یا تمام روئسای جمهوری اسلامی و یا سران شوروی سابق و یا روسیه فعلی ویا ونزوئلا مقایسه کنید !؟! آیا در طول تاریخ مانند زلنسکی کسی را پیدا می‌کنید که سال ها از زندگی شخصی خودش در راه استقلال مملک گذشته باشد ؟!؟ در ایران هم بجای اینکه در پی رسوا کردن دزدان و قاتلان و حرامزادگان شان در اروپا و آمریکا باشند !؟! در زندان های ج.ا بدنبال کسانی میگردنند که چرا در زندان می‌رقصند و یا چرا در مرخصی استعلاجی از زندان پس از جراحی سرطان پیراهن دکلته پوشیده اند ؟!؟ آیا ما با این افراد می‌توانیم ایران را پس بگیریم ؟!؟
    37
    10
    ‌پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دوشنبه - تهران ، ایران
    روشعن فکیر احمقی کمتر، زندگی بهتر!
    3
    9
    ‌پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.