وزیر خارجه آلمان: سوری‌ها بدون از دست دادن پناهندگی به کشورشان سفر کنند

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان در دمشق هنگام دیدار از زندان مخوف صیدنایا
دویچه وله:آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان از این نظر حمایت می‌کند که به سوری‌ها این امکان داده شود که به کشور خود سفر کنند بدون آنکه وضعیت پناهندگی خود در آلمان را از دست بدهند. حدود ۹۷۴ هزار سوری در آلمان زندگی می‌کنند.

پس از تغییر رژیم در دمشق، هنوز مشخص نیست که وضعیت حقوق بشر و اقلیت‌ها در سوریه چگونه خواهد بود. با این حال آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان در مراسم فراکسیون سبزها در پارلمان شهر هامبورگ از این رویکرد دفاع کرده است که به پناهندگان سوری اجازه داده شود به کشورشان سفر کنند بدون آنکه موقعیت خود را به عنوان پناهنده در آلمان از دست بدهند.

وزیر خارجه آلمان گفت پس از سقوط رژیم بشار اسد، باید به پناهندگان سوری فرصت داده شود تا با سفر به کشورشان در محل بررسی کنند که آیا امکان بازگشت دائم برای آنها فراهم است یا خیر.

بربوک تاکید کرد در حال حاضر هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که سوریه در آینده به کدام سو خواهد رفت و وضعیت این کشور چگونه خواهد بود. با این حال او گفت: «امیدوارم که حتی در زمان انتخابات هم با این قضیه عمل‌گرایانه برخورد کنیم و به سوری‌ها این "اجازه ویژه" را بدهیم که بتوانند برگردند و وضعیت را از نزدیک مشاهده کنند. چونکه وقتی صحبت از بازسازی سوریه می‌شود، باید از نزدیک دید وضعیت در آنجا چگونه است.»

بربوک در ادامه صحبت‌های خود به پناهندگانی که از موقعیت و وضعیت حمایت جانبی برخوردارند هم اشاره کرد. این افراد کسانی هستند که دلایل معتبر برای این که در کشور خودشان خطر جدی تهدیدشان می‌کند، ارائه می‌دهند.
استثنا برای پناهندگان سوری
طبق قانون اگر پناهندگان به کشور خود سفر کنند، موقعیت پناهندگی خود را از دست می‌دهند و شرایط برای دریافت پناهندگی دیگر وجود ندارد.

در شرایط ویژه البته استثناهایی نیز وجود دارد که این سفر "از نظر اخلاقی ضروری باشد" در غیر این صورت احتمال از دست دادن پناهندگی برای این افراد وجود دارد.

بربوک هفته گذشته به همراه ژان نوئل بارو همتای فرانسوی خود به نمایندگی از اتحادیه اروپا به پایتخت سوریه دمشق سفر کرده بود. کمی بیش از چهار هفته پس از سقوط  بشار اسد، آنها از سوی احمد شرع حاکم فعلی سوریه مورد استقبال قرار گرفتند.

حدود یک ماه است که شبه‌نظامیان تحت رهبری "هیئت تحریر شام" دمشق را تصرف کردند و به نیم قرن حاکمیت خاندان بشار اسد پایان دادند.

سرنگونی رژیم بشار اسد تاثیری فراتر از مرزهای سوریه گذاشته و سرنوشت میلیون‌ها سوری آواره و پناهنده در کشورهای همسایه و اروپا را تحت تاثیر قرار داده است.

پس از سرنگونی حکومت بشار اسد کشورهای غربی و عربی منطقه و همچنین ترکیه برای بازسازی ویرانی‌های سوریه اعلام آمادگی کردند.

بیش از ۹۷۴ هزار نفر با تابعیت سوری در آلمان زندگی می‌کنند که در صورت بازگشت به کشورشان می‌توانند در بازسازی ویرانی‌ها به طور فعال شرکت کنند.
+24
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    زنده باد رضاشاه دوم‌ پهلوی - پاریس، فرانسه
    مسخره بازی! اگر امنیت جانی دارند که دیگر اسم این پناهندگی نیست! مهاجرت با دوز و کلک است! ای کاش با ایران و ایرانیان هم انقدر دنیا مهربان بود و راه می آمد! در تلویزیون و مدیا به دولت داعشی و آخوندی جمهوری اسلامی که دست نشانده خودشان است حمله می کنند ولی در واقع دشمن مردم بیچاره ایران هستند! دود تحریم به چشم مردم ما می رود پولش به جیب شمخانی ها!
    0
    9
    شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.