نظر آنگلا مرکل در مورد دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین در کتاب خاطراتش

یورونیوز: آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان می‌گوید از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر آمریکا «متاسف» شده است.

صدراعظم پیشین آلمان که در دوره اول ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ بارها با او ملاقات کرد در آستانه انتشار کتاب خاطراتش در مصاحبه‌ای گفت که دیدار با دونالد ترامپ همیشه یک «مسابقه» بود که در آن «یا من یا تو» برنده می‌شد.

آنگلا مرکل افزود که دونالد ترامپ «چالشی برای برای جهان به ویژه چندجانبه‌گرایی» محسوب می‌شود. صدراعظم سابق آلمان سابقه همکاری با چهار رئیس‌جمهوری آمریکا را دارد اما همکاری با دونالد ترامپ برای او چالش‌برانگیزترین بود.

آنگلا مرکل با یادآوری صحنه دیدارش با دونالد ترامپ در کاخ‌سفید هنگامی که رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا حاضر به دست دادن با او نشد گفت که ابتدا تصور کرد که دونالد ترامپ متوجه درخواست عکاسان برای دست دادن آنها نشده است و برای همین از او پرسید: «آیا می‌خواهید دست بدهیم؟»

صدراعظم پیشین آلمان می‌افزاید: «ولی خوب معلوم بود که امتناع او اقدامی حساب‌شده بود.»

دونالد ترامپ یا سوال آنگلا مرکل را نشیند یا وانمود کرد که آن را نشنیده است. رئیس‌جمهوری وقت آمریکا در جریان آن لحظات بدون توجه به آنگلا مرکل و سوالش تنها به جلو خیره شد و دست‌های خود را به هم فشار داد.
صدراعظم پیشین آلمان همچنین در این مصاحبه گفت که هر چه تعداد افراد بیشتری در اتاق دیدارشان حضور داشتند دونالد ترامپ تمایل بیشتری به «برنده» شدن در «مسابقه» داشت. آنگلا مرکل اظهار داشت: «با او نمی‌توانید گپ بزنید، هر دیدار مسابقه‌ای است: یا تو یا من.»

آنگلا مرکل که تاکنون تنها صدراعظم زن آلمان بوده است می‌گوید هم در سال ۲۰۱۶ و هم امسال از شکست هیلاری کلینتون و کامالا هریس در برابر دونالد ترامپ «مایوس» شد.

صدراعظم پیشین آلمان در کتاب خاطراتش نوشته است که دونالد ترامپ را «فردی کاملا نرمال» تصور می‌کرد اما خیلی زود پی برد که او آدمی «احساسی» است که شیفته رهبران با رویکرد مستبدانه و دیکتاتورمآبانه‌ می‌شود.
دونالد ترامپ و آنگلا مرکلآنگلا مرکل نوشته است که دونالد ترامپ در ملاقات‌ها تمایل دارد که طرف مقابل «احساس گناه» داشته باشد و در عین حال او را «ستایش» کند. او در بخش دیگری از خاطراتش نوشته است که در پرواز برگشت از واشنگتن پس از اولین دیدارش با دونالد ترامپ به این نتیجه رسید که او همچنان «ذهنیت یک بساز و بفروش» را دارد. صدراعظم پیشین آلمان نوشته است: «برای او همه کشورها رقیب هستند و موفقیت یکی به معنای شکست دیگری است. او به این فکر نمی‌کند که رفاه همه از طریق همکاری می‌تواند افزایش یابد.»
مرکل چه نظری در مورد پوتین دارد؟
آنگلا مرکل در مورد خاطراتش از دیدارها با ولادیمیر پوتین نیز نوشته است که رئیس‌جمهوری روسیه همواره نگران است که با او بدرفتاری نشود. به گفته صدراعظم سابق آلمان ولادیمیر پوتین ممکن است تصمیم بگیرد دیگر رهبران جهان را در جریان ملاقات‌هایشان «تنبیه» کند.

آنگلا مرکل به طور مشخص از تجربه معروف خودش در دیدار با ولادیمیر پوتین سخن گفته است؛ وقتی که رئیس‌جمهوری روسیه با وجود آگاهی از ترس صدراعظم آلمان از سگ‌‌ها تصمیم گرفت سگ خود را به محل دیدار بیاورد.
دیدار پوتین و مرکل در سال ۲۰۰۷به گفته آنگلا مرکل معطل گذاشتن دیگر رهبران یکی دیگر از رفتارهای ولادیمیر پوتین برای برقراری نوعی موازنه قوا با آنها است. او نوشته است می‌توانید همه این‌ها را «کودکانه» و «ناپسند» بدانید و «سرتان را تکان بدهید» اما این موارد باعث نشد تا روسیه نادیده گرفته شود.

صدراعظم آلمان همچنین به طور مفصل به مخالفت خود با پیشنهاد پیوستن اوکراین به ناتو در سال ۲۰۰۸ نیز پرداخته است.

کتاب خاطرات آنگلا مرکل که ۱۶ سال یعنی برای چهار دوره چهار ساله قدرت را در اقتصاد اول اروپا در دست داشت قرار است هفته آینده منتشر شود. این در حالی است که دولت اولاف شولتس، جانشین او فروپاشیده و قرار است ماه فوریه انتخابات زودهنگام پارلمانی در آلمان برگزار شود.
+18
رأی دهید
-32

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    مرکل صدراعظم خدمتگذار المان بود و اعمال ترامپ و پوتین را چند روانشناس تنظیم کرده بودند. ترامپ وطن پرست و چندان به نقش جهانی امریکا توجه نمی کند. اما پوتین سگ را برده تا القا کند روسیه مثل یک سگ غیر قابل پیش بینی است و در صورت لزوم هر کاری میکند
    13
    40
    یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد

    آنگلا مرکل یکی از بهترین و عاقل ترین سیاستمدارانیست که آلمان به خود دیده. فوق العده باهوش و در عین حال فروتن و متواضع.
    13
    47
    یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    استاد، در راستای فرمایش شما؛ - بهتر در جریان هستید که مرکل در آخرین دیدار خود با پوتین (یعنی قبل از تمام شدن مهلت‌ش)، به‌طور قاطع به پوتین گفت که آن آلمان (آلمان نازی)، مدتهاست که دوران‌ش تما‌م شده (~ به عمق تاریخ پیوسته)، و حال آلمان دوران معاصر، دیگر ربطی‌ به آلمان زمان هیتلر ندارد!. - بی‌شک مرکل با این بیان قاطعانه، خواست تا بر روی رفتارهای طلب‌کارانه‌ی پوتین -(که یعنی آلمان شما زمان هیتلر، خاک ما را مورد هجوم قرار داد، پس حالا شما تا ابد بدهکار زمین روس -روسیه و اکراین- هستید)، نقطه‌ی اتمام بگذارد، که یعنی آلمان هیتلر آن‌زمان بود (که تمام شد، با هر چه که بد و یا خوب انجام داد)، و حال آلمان نوین، دیگر به آن دوران ربطی‌ ندارد. / -دیدگاه تکمیلی کوچک بنده این هست، که حضور سگ‌ها در آن دیدار چندین ساله پیش پوتین با مرکل، در اصل طعنه‌ای هم از سوی پوتین به مرکل بوده، که آلمان شما به خاک ما هجوم آورد، پس من هم حداقل‌ش اینه که الان با سگ‌های محافظ، جلوی شما ظاهر می‌شم!.
    7
    11
    یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - لوند، سوئد
    در عصر امپراطوری ناپلعون هیچ کشوری توان مقابله با فرانسه را نداشت اما اتحاد روسیه و انگلیس و پروس و … ابرقدرت وقت را به خاک کشاند ، المان هیتلری هم به تنهایی حریف هر کشوری بود اما اتحاد نظامی چند کشور او را به زیر کشاند ، دکترین هژمونی امریکا بعنوان ابر قدرت در اینه که کشورهایی که پتانسیال بالا دارند با هم یکی نشوند ، امریکا با دوستی با چین در دهه ۷۰ ، شوروی را تنها گذاشت و بعد فروپاشی آغاز شد ، داستان المان و روسیه هم همینه ، این دوکشور با ارتباط بالای اقتصادی که در سوخت و نفت داشتند هر روز به هم نزدبک‌تر میشدند ، بزرگ‌ترین و غنی ترین کشور دنیا روسیه با ثروتمندترین و تکنیکی ترین کشور اروپا و جمعیت ۳۰۰ میلیونی این دو با هم یعنی خطر بالا در یک پروسه ۳۰ - ۵۰ ساله برای امریکا ، راه حل پنتاگون جنگ در منطقه ، دور کردن روسیه از غرب با کمک اوکراین و ویرانی اقتصاد جنگی روسیه و ترمز در رشد اقتصادی المان و‌نابودی پروژه مشترک استریم ۲ بود ، داستان سگ و گربه و اخم ترامپ فقط حاشیه سازی است
    1
    6
    یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    kurosh-h - لوند، سوئد
    عزیزم من تصور ندارم که امریکا باعث جنگ لبنان شد ولی همانطوریکه فرمودید در دنیا همیشه برآیند نیروها نتیجه نهایی را تعیین کرده و در اینده هم چنین خواهد بود
    0
    1
    دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.