وال‌استریت ژورنال: نشانه‌های زوال عقل بایدن در پشت درهای بسته نمایان شده‌ است

 یورونیوز: وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از افرادی که در جلسات پشت درهای بسته رئیس جمهوری آمریکا حضور داشتند، از عملکرد گهگاه ضعیف جو بایدن ۸۱ ساله خبر داد. بنابر این گزارش، او حتی برای بیان نکات کاملا واضح اکثر اوقات از روی یادداشت می‌خواند و گاهی‌ اوقات مدت طولانی مکث می‌کند و به نقطه‌ای خیره می‌شود.

گزارش این روزنامه آمریکایی درنتیجه گفتگو با ۴۵ نفر، اعم از جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها که جلسات رئیس جمهوری آمریکا حاضر بودند، تهیه شده است. بنابر این گزارش، اکثر کسانی که معتقد بودند آقای بایدن عملکرد ضعیفی داشته است، جمهوری‌خواه بودند، حال آن‌که برخی از دموکرات‌ها نیز گفتند که سن رئیس جمهوری آمریکا در اظهار نظراتش نمایان بود.

این درحالی است که کاخ سفید پیوسته تمامی ادعا‌های این‌چنینی درمورد سلامت آقای بایدن را رد کرده و آن‌ها را سیاسی‌کاری دانسته است.

اندرو بیتس، سخنگوی کاخ سفید در این‌باره گفت: «جمهوری‌خواهان کنگره، رهبران خارجی و کارشناسان امنیت ملی که وابستگی حزبی ندارند صراحتا گفته‌اند که جو بایدن رهبری زیرک و تاثیرگذار با پیشینه‌ای طولانی و موفق از فعالیت در کنگره است. اما اکنون جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان ادعاهای دروغینی را به عنوان یک تاکتیک سیاسی مطرح می‌کنند که کاملا در تناقض با اظهارات پیشین آن‌ها و هم‌حزبیانشان است.»

به گفته پنج نفر از کسانی که در جلسه ماه ژانویه جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده با رهبران کنگره که درباره تامین مالی بسته‌های کمکی به اوکراین در کاخ سفید برگزار شد، حضور داشتند، مسن‌ترین رئیس جمهوری ایالات متحده در این جلسه به قدری آرام صحبت می‌کرد که گاهی اوقات حضار برای شنیدن سخنانش با دشواری روبرو بودند. آن‌ها همچنین گفتند که آقای بایدن برای این‌که نکات واضحی را بیان کند از روی یادداشت‌هایش می‌خواند، مکث‌های طولانی می‌کرد و گاهی اوقات نیز چشمانش را آنقدر بسته نگه می‌داشت که حاضرین فکر می‌کردند او خوابیده است.

یکی دیگر از جلساتی که افراد حاضر در این بررسی درباره‌اش اظهار نظر کرده‌اند، دیدار دو نفره آقای بایدن با مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان در ماه فوریه در کاخ سفید است. به گفته شش نفر که از بازخورد آقای جانسون از این جلسه مطلع‌اند، آقای بادن گفته است که تغییر سیاست اخیر دولت او برخی از پروژه‌های عظیم انرژی را با مخاطره روبرو کرده است، تنها بخشی از یک بررسی بوده است. آقای جانسون در آن زمان در مورد احتمال زوال حافظه رئیس جمهوری آمریکا در مورد جزئیات سیاست‌هایش ابراز نگرانی کرده بود.

کوین مک‌کارتی، رئیس سابق مجلس نمایندگان نیز می‌گوید که سال گذشته که بایدن در حال مذاکره با جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان بر سر برداشتن سقف بدهی بود، به نظر می‌رسید که رفتار و تسلط او بر جزئیات روز به روز تغییر می‌کند. او در برخی روز‌ها با جمهوری‌خواهان مذاکره و ارتباط برقرار می‌کرد و در دیگر موارد تنها کلماتی را زمزمه می‌کرد و بر یادداشت‌هایش متکی بود.

مک‌کارتی می‌افزاید: «من زمانی که جو بایدن معاون رئیس جمهوری بود، او را در منزلش ملاقات می‌کردم. او اکنون انسان دیگری است.»

علاوه بر این مسائل و وقایع جلسات پشت‌ درهای بسته ریاست جمهوری آمریکا، اشتباهات پرتکرار جو بایدن در سخنرانی‌ها و زمین‌خوردن‌هایش در برابر دوربین رسانه‌ها نیز نگرانی‌هایی را برای رای‌دهندگان آمریکایی در رابطه با او به وجود آورده است، به ویژه این که جو بایدن ۸۱ ساله در پایان دوره دوم ریاست جمهوریش، البته در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر، ۸۶ ساله خواهد بود.
+36
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    چرا پشت درهای بسته !؟ بقولی شتر سواری که دولا دولا نمیشه ! همه دنیا دارن می بینند که رئیس جمهور آمریکا یک خرفت گیج و ویجه ! فعلاً که آمریکا دچار قحط الرجال شده ! این بیچاره جاش تو سرای سالمندانه ، نه کاخ سفید !
    2
    42
    ‌چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    Momijii - توکیو، ژاپن
    من تو آشپزخونه خانه سالمندان تو مریلند آمریکا کار میکردم.خیلی شون واقعآ از بایدن سالم‌تر بودن
    0
    18
    ‌پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    مبارز01 - تهران، ایران
    تا دلتون بخواد، مدیر ریخته توی این دنیا اما دریغ ار یافتن یک رهبر واقعی. در حالیکه همه مدعی توانایی در مدیریت کردن هستند، برای یافتن یک رهبر بزرگ باید با چراغ در روز روشن گشت. به نظرم مهمترین چالش دنیای امروز نبود رهبران بزرگ است. شاید هم دنیا در شرایط خلق رهبرانی برای دنیای آینده (که اتفاقا شروع شده است) می باشد، یعنی دنیای مبتنی بر هوش مصنوعی. براستی آیا دنیای فردا قابل هدایت با انسان های معمولا سن بالا که نقطه قوتشان تجربه است، امکان پذیر است؟ یا نسل جدیدی از رهبران جوان اما با سواد در هوش مصنوعی، شکل خواهد گرفت؟
    0
    7
    ‌پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    آرش ایران نژاد - تبریز، ایران
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    این اصلا آشپزخونش هست که ایراد داره .حالا از شوخی بگذریم خب دیگه صهیونیزم کسی رو در آمریکا میخواد مثل این آقا نه کسی مثل آبراهام لینکلن
    14
    4
    ‌پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.