بی بی سی: ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین از رهبران کشورهای غربی خواست با استفاده از «تمام روشها» روسیه را برای صلح تحت فشار قرار دهند.
آقای زلنسکی که به اسپانیا سفر کرده گفت که باید یک «اجبار قابل لمس برای روسیه» وجود داشته باشد، مسکو به دنبال «ویران کردن اوکراین» است.
آقای زلنسکی از مدتها پیش میگوید تا زمانی که نیروهای روسیه تمام خاک اوکراین از جمله کریمه را ترک نکنند، مستقیما با روسیه مذاکره نخواهد کرد.
با این حال، درخواست او در حالی مطرح میشود که روسیه در برابر اوکراین دستاوردهایی دارد و کییف از کمبود تسلیحات غربی رنج میبرد.
رئیسجمهور اوکراین گفت که روسیه هر ماه حدود ۳۲۰۰ بمب هوایی هدایت شونده روی اوکراین میریزد.
او از خبرنگاران در جریان دیدارش با پدرو سانچز، نخستوزیر اسپانیا پرسید که «چگونه میشود با این مقابله کرد؟».
وی همچنین ایده دعوت از روسیه برای نشست صلح برنامهریزی شده در ماه آینده در سوئیس را رد کرد.
انتظار میرود در این اجلاس نمایندگان بیش از ۹۰ کشور حضور داشته باشند.
شرکتکنندگان تلاش خواهند کرد مسیری را برای صلح عادلانه و پایدار در اوکراین بر اساس ۱۰ خواسته مطرح شده توسط کییف برای بازگرداندن تمام سرزمینهای مورد تهاجم، پرداخت غرامت برای خسارات ناشی از جنگ و ایجاد یک دادگاه ویژه برای پیگرد قانونی جرایم جنگی روسیه ترسیم کنند. مسکو قاطعانه وقوع هر نوع جنایت جنگی در اوکراین را رد میکند.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین میگوید که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه آماده گفت وگو است، اما «تنها برای دستیابی به اهدافی که اکنون از طریق عملیات نظامی ویژه به دست آمده»، روسیه جنگ اوکراین را «عملیات ویژه نظامی» مینامد.
در مادرید، آقای زلنسکی از رهبران غربی خواست تا ممنوعیت استفاده از سلاحهای اهدایی برای حمله به خاک روسیه را لغو کنند.
اکثر کشورهای غربی، از جمله ایالات متحده آمریکا، اصرار دارند که کییف سلاحهای اهدایی را تنها در حملات علیه نیروهای روسیه که خاک اوکراین را اشغال کردهاند، استفاده کند.
رهبر اوکراین گفت: «ما باید با هم کار کنیم و نه تنها بر روسیه، بلکه بر شرکای خود نیز فشار بیاوریم تا به ما فرصت دفاع در برابر روسیه را بدهند.»
یکی از شروط دریافت میلیاردها دلار کمک از متحدان غربی، این است که کییف نظرات خود را برای پایان دادن به این جنگ ترسیم کند.
پس از آن بود که آقای زلنسکی «طرح صلح ۱۰ مادهای» را منتشر کرد که شامل خروج کامل نیروهای روسیه و تضمینهایی در برابر تجاوزات آینده مسکو است.
این همان چیزی است که کییف همیشه خواستار آن بود، اما لحن آن تغییر کرده است.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه گفته است که هر نوع توافق صلح باید «واقعیت را در میدان جنگ منعکس کند». این واقعیت یعنی ادامه پیشروی نیروهای نظامی او در منطقه خارکیف در شمالشرقی اوکراین است.
همانگونه که ۱۸ ماه گذشته نشان داده است، سربازان روسیه نه تنها قلمرو را تصرف میکنند، بلکه آن را دیگر از دست نمیدهند و با این تفاسیر روسیه یا ولادیمیر پوتین هنوز مجبور به سازش و صلح در مورد چیزی نیستند.
اما آنچه کییف استدلال میکند این است که هرگونه مصالحه یا منطقه خاکستری به نفع مسکو است. اوکراین در این زمینه به آتش بسهای شکست خورده پیشین در طول یک دهه تجاوز روسیه اشاره میکند، و استدلال که آقای پوتین میخواهد در نهایت کل اوکراین را اشغال کند.
+32
رأی دهید
-9
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک
این ابله گدا صفت مجبور به شکر خوردن شد. عمو پوتین بیرقت اینجا بالاست.
22
24
سه شنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
بطور عموم اقلیت های قومی در اکثر کشورهای دنیا در تقسیم بندی ایالتی تقسیم میشوند تا بطور غیر مستقیم اندیشه تجزیه گرایی را کم رنگ و ادغام فرهنگی و زبانی ایجاد کنند ، در همین ایران مناطق کرد و ترک زبان در چندین استان تقسیم شده اند ، لنین هم بعد از انقلاب و جنگ داخلی همین سیاست را در اتحاد جماهیر شوروی گزینه کرد یعنی بخش های وسیعی از مناطق روس را در جمهوری اوکراین قرار داد ، دهات ارمنی نشین در آذربایجان و یا برعکس دهات اذری در ارمنستان تقسیم بندی شد ، ( توجه کنید به اختلافات وجنگ های اخیر ) دولتمردان کنونی اوکراین با وعده شیر وعسل از سوی غرب وسوسه مرزبندی با روسیه و شب نشینی با غرب و امریکا کردند ، بی توجه به اینکه ۲۰ درصد کشورشان روس هستند ،نتیجه خشم روس تبار ها ، ترس روسیه از گسترش ناتو شد ، زلنسکی نمی تونه توقع داشته باشه که روسیه مناطق شرقی روس تبار را به اوکراین پست بده ، در حالتی که حتی زبان روسی و رسانه های روسی را ممنوع کنه !! تصور کنید که بگویند در ایالت کاتالان اسپانیا همه باید اسپانیایی صحبت کنند و رسانه های مثلا بارسلون همه تعطیل و سیاستمداران آن زندانی بشوند ،
1
7
سه شنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک
با کجا حس کردی بیرق رو؟؟ 😀😀
4
6
سه شنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
ایرج میرزا می گوید« بدبخت، آن که گرفتار عقل شد. خوشبخت، آن که کره خر آمد الاغ رفت »!!اکنون حکایت آقای زلنسکی است.جا برایش درصحنه سیرک نبود،حالا میخواهد درصحنه سیاست بازی بکند. نمی دانی که ناتووامریکا وانگلیس شمارا گوشت دم توپ می خواهند.خوشحال باش اگرغرب اکراین بنام اکراین غربی برایتان باقی بماند!
1
8
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۲
ako kermanshah - اسنانبول، ترکیه
این شخص دقیقا یادآور صدام حسین ، تا زمانی که منافع غرب و امریکا رو تامین کنه سر قدرت نگه اش میدارن و وقتی که تاریخ مصرفش تمام شد سر به نیستش می کنن فقط مردم بیچاره این وسط قربانی می شوند.
0
4
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.