ظریف: «طائب» و «جعفری» همه‌کاره‌ این انتخابات بودند و «کل فهرست‌های انتخاباتی» را تنظیم کردند

ظریف گفته «کل فهرست‌های انتخاباتی» را جعفری و طائب تنظیم کردندایران وایر:در یک فایل صوتی که به‌صورت اختصاصی به «ایران‌وایر» رسیده است، «محمدجواد ظریف»، وزیر خارجه سابق جمهوری اسلامی ایران، پس از برگزاری انتخابات ۱۱اسفند۱۴۰۲می‌گوید «حسین طائب»، رییس پیشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «محمدعلی جعفری»، فرمانده سابق کل سپاه، «همه کاره» این انتخابات بوده‌اند.

ظریف گفته «کل فهرست‌های انتخاباتی» را جعفری و طائب تنظیم کردند. جعفری در‌حال‌حاضر فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیةالله الاعظم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و حسین طائب، مشاور «حسین سلامی»، فرمانده کنونی کل سپاه است.

***
«محمدجواد ظریف»، وزیر خارجه سابق جمهوری اسلامی ایران، پس از برگزاری انتخابات ۱۱اسفند۱۴۰۲ می‌گوید «حسین طائب» و «محمدعلی جعفری»، «همه کاره» این انتخابات بوده‌اند.ظریف در این فایل صوتی می‌گوید در انتخابات ۱۱اسفند شرکت کرده و به «علی عباس پور» که او را یک سیاستمدار «راست و عاقل» خوانده که از دوره جوانی در ایالات متحده می‌شناخته، رای داده است. نسخه کامل فایل صوتی ظریف که صداهای دیگری هم در آن شنیده می‌شود، نزد «ایرا‌ن‌وایر» موجود است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، در ۱۱اسفند برگزار شد. آمار مشارکت در این انتخابات بسیار پایین و در همان میزان مشارکت هم آرای مخدوش به‌شکل کم‌سابقه‌ای بالا بود. در برخی از حوزه‌های انتخابیه ازجمله در یزد، تعداد آرای باطله با تعداد آرای نفرات اول، در رقابت بوده است.

ظریف از مشارکت پایین در انتخابات انتقاد کرده و گفته «مردم آرزو کردند که اگر در انتخابات شرکت نکنند، کسی صدای آن‌ها را بشوند. این کس کیست؟ سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ مشارکت نشد، ما با هسته اصلی قدرت طرفیم که مشارکت برایش مهم نیست، نه با رهبری. بالاخره رهبری هم در داخل چارچوب نظام قدرت کار می‌کند.»

در ادامه انتقاد از سطح نازل مشارکت در انتخابات اخیر، ظریف می‌گوید: «مردم می خواستند پیام بدهند دیگر، این پیام را باید عزیز جعفری [محمدعلی جعفری فرمانده پیشین سپاه] یا [جو] بایدن [رییس جمهور آمریکا] دریافت کند، چه کس دیگری می‌خواهد دریافت کند؟ چه کسی پیام‌تان را گرفته است؟»

ظریف می‌گوید «اگر ۱۰ میلیون نفر در تهران فقط یک رای نوشته بودند، رای باطله نبود، ۱۰ میلیون رای بود و دور اول انتخابات، نبویان و قالیباف یک نفرشان هم نمی‌توانستند به مجلس برود و بعدا نمی توانستند پز بدهند که نماینده دور اول تهرانیم و تهران هم این شرمندگی را نداشت که نبویان بشود نماینده اولش. یک کذاب، یک فاسد. دو نفری که ثابت شده کذاب و فاسدند، رسایی و نبویان. رسایی ۹۸ رد صلاحیت شد، پرونده دارد. اینکه برای تهران افتخار نیست که رسایی نماینده آن باشد.»

در جریان انتخابات مجلس دوازدهم، «محمود نبویان»، «محمدباقر قالیباف» و «حمید رسایی»، که ظریف از آن‌ها اسم می‌برد، موفق به کسب آرای لازم از حوزه انتخابیه تهران شدند و به مجلس دوازدهم که از خرداد ۱۴۰۳ آغاز می‌شود، راه پیدا کردند.

درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ که «ابراهیم رئیسی» پیروز آن معرفی شد، ظریف می‌گوید «علی لاریجانی» و «اسحاق جهانگیری» که رد صلاحیت شدند و «علی اکبر صالحی» که ثبت نام نکرد، رای نمی‌آورند. لاریجانی، رییس سه دوره مجلس شورای اسلامی، جهانگیری، هشت سال معاون اول رییس‌جمهور و علی اکبر صالحی هم، همین مدت رییس سازمان انرژی اتمی و پیش‌از آن وزیر خارجه بود.

ظریف گفته که محبوبیت او از این سه نفر بالاتر بوده است، اما می‌گوید که هیچ تصمیمی برای شرکت در انتخابات سال ۱۴۰۰ نداشته و برای آینده هم چنین تصمیمی نخواهد داشت.
در این فایل صوتی، ظریف اظهاراتی درباره عزم اصلاح‌طلبان برای حذف رهبری از قانون اساسی گفته و آن‌ها بقای «علی خامنه‌ای» را تهدید کردند و او هم بقای اصلاح‌طلبان را تهدید کرددر این فایل صوتی، ظریف اظهاراتی درباره عزم اصلاح‌طلبان برای حذف رهبری از قانون اساسی گفته و آن‌ها بقای «علی خامنه‌ای» را تهدید کردند و او هم بقای اصلاح‌طلبان را تهدید کرد.

متن کامل این بخش از اظهارات ظریف درباره روابط خامنه‌ای و اصلاح‌طلبان و دلیل چفیه انداختن رهبر جمهوری اسلامی، به‌زودی در ایران‌وایر منتشر خواهد شد.
+10
رأی دهید
-31

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    اکثریت قریب به اتفاق مردم هم که با پشت کردن به این عنتخابات ، ترمال کردند برنامه ریزی این دو ( روباه مکار و گربه نره ) رو یا بقول مفعول ، حماسه آفرررریدند !!
    10
    53
    ‌پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    این فسادها همه برمیگرده به راس هرم. در کشوری اگر رهبر سالم باشه دامنه آن هم سالم خواهند بود و رهبری که از ابتدا آغشته به انواع فسادها بوده وضعیت زیر دستی هاش همین میشه. وقتی رهبری رفراندوم که یک نوع انتخابات و نظرخواهی عمومی برای گرفتن بهترین تصمیم توسط مردم و با کمک مردم هستش رو قبول نداره چه انتظاری دارید که مثلا براش مهم باشه انتخابات مجلس فرمایشی یا رئیس جمهوری جعلی ارزش داشته باشه؟ پس فقط باید با تبلیغات صحنه سازی نمایشی باشه و هر چقدر هم که میشه مردم شرکت نکنند حالا یا با سرکوب و دستگیری یا انتخاب کاندیداها قبل از انتخابات.
    15
    13
    ‌پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.