مردی پس از ۷۰ سال زندگی در محفظه آهنی درگذشت

یورونیوز: مردی که پس از ابتلا به فلج اطفال در کودکی در حدود هفت دهه درون یک محفظه آهنی زندگی می‌کرد، درگذشت.

پل الکساندر، اهل دالاس در ایالت تگزاس آمریکا در ۱۹۵۲، در سن شش سالگی بر اثر ابتلا به ویروس پولیو، فلج شد.

او پس از بروز علائم به سرعت به بیمارستان منتقل شد و او را درون یک ریه مکانیکی آهنی به هوش آوردند. آقای الکساندر که به او لقب «مردی با ریه آهنی» داده شد، تا پایان عمر در این دستگاه شش مصنوعی زندگی کرد.

به نوشته صفحه «گوفاندمی» که برای کمک به پرداخت هزینه مراقبت از آقای الکساندر ایجاد شده است، او روز دوشنبه ۱۲ مارس (۲۲ اسفند) از دنیا رفت.

کریستوفر اولمر، سازمان‌دهنده جمع‌آوری کمک مالی، نوشت: «پل، دلمان برایت تنگ می‌شود اما یادت همیشه هست. ممنون که داستانت را با ما به اشتراک گذاشتی.»
پل الکساندردستگاه شش آهنی مانند دیافراگم عمل می‌کرد تا آقای الکساندر بتواند نفس بکشد. پیش از آن پزشکان عمل تراکستومی یا نای‌بُری را روی او انجام داده بودند تا احتقان ریه‌ها را که بر اثر فلج اطفال به وجود آمده بود، از بین ببرند.

او در داخل محفظه فلزی استوانه‌ای قادر به حرکت یا صحبت کردن نبود و اغلب بدنش نشُسته می‌ماند زیرا نمی‌توانست با پرستارانی که از او مراقبت می‌کردند ارتباط برقرار کند.

آقای الکساندر یکی از پرشمار کودکانی بود که در جریان شیوع گسترده فلج اطفال در ایالات متحده در دهه ۱۹۵۰ در دستگاه شش آهنی قرار گرفتند.

او بعداً وارد دانشگاه شد و مدرک حقوق گرفت، اما هرگز نتوانست ریه آهنی‌اش را ترک کند. او همچنین کتاب خاطراتش را در آوریل ۲۰۲۰ منتشر کرد.
پل الکساندرفلج اطفال یک بیماری عفونی جدی است که هم اکنون در ایالات متحده و بریتانیا به لطف برنامه واکسیناسیون، تقریبا ریشه‌کن شده است. این بیماری در حال حاضر فقط در چند کشور یافت می‌شود و به طور کلی احتمال ابتلا به آن بسیار کم شده است. در بریتانیا از سال ۱۹۸۴ تاکنون هیچ مورد تایید شده‌ای از فلج اطفال مشاهده نشده است.

در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰، اپیدمی‌های مکرر باعث شد که فلج اطفال به یکی از ترسناک‌ترین بیماری‌ها در جهان تبدیل شود. شیوع گسترده ویروس پولیو در شهر نیویورک در سال ۱۹۱۶ باعث مرگ بیش از ۲ هزار نفر شد. بدترین نمونه شیوع ثبت شده فلج اطفال در ایالات متحده در سال ۱۹۵۲ بود که باعث مرگ بیش از ۳ هزار نفر شد.
+16
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.