اسرائیل سازمان ملل را به تلاش برای «مسکوت گذاشتن» گزارش تجاوزهای جنسی حماس متهم کرد

 وزیر امورخارجه اسرائیل، اسرائیل کاتز - آرشیوصدای آمریکا: اسرائیل کاتز، وزیر امورخارجه اسرائیل، روز دوشنبه سازمان ملل متحد را متهم کرد که تلاش دارد یک گزارش خشونت‌های جنسی حماس در حمله ۱۵ مهر به مناطق مسکونی جنوب اسرائیل را سرکوب کند.

به گزارش رویترز او گفت که نماینده اسرائیل در سازمان ملل متحد را برای مشورت در مورد تلاش‌‌های ادعایی سازمان ملل فراخوانده است.

اسرائیل کاتز در بیانیه‌ای گفت: «به گیلاد اردان، سفیرمان در سازمان ملل متحد، دستور دادم که برای مشورت‌های فوری در خصوص تلاش‌ها برای مسکوت گذاشتن گزارش جدی سازمان ملل متحد درباره تجاوزهای جنسی دسته جمعی حماس و همدستانش در ۷ اکتبر، به اسرائیل بازگردد.»

دو گروه حماس و جهاد اسلامی که روز ۱۵ مهر به جنوب اسرائیل حمله کردند مورد پشتیبانی مالی و تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

کاتز همچنین از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، به دلیل تشکیل ندادن جلسه شورای امنیت برای بررسی یافته‌های این گزارش و دادن عنوان سازمان تروریستی به حماس، انتقاد کرد.

سازمان ملل متحد از اظهار نظر در این باره خودداری کرد. قرار است فرستاده ویژه سازمان ملل در امور خشونت جنسی در درگیری‌ها، قرار است این گزارش را اواخر روز دوشنبه به صورت علنی ارائه کند.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز این سازمان را به «سکوت شرم‌آور» در خصوص «قساوت‌های جنسی» علیه گروگان‌های اسرائیلی در غزه متهم کرد.

در همین حال یک تیم کارشناسان سازمان ملل متحد به رهبری پرامیلا پتن، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور خشونت‌های جنسی، روز دوشنبه گزارش دادند که برای قبول این که «در جریان حملات ۷ اکتبر به اسرائیل از سوی شبه نظامیان حماس در چندین نقطه خشونت جنسی، از جمله تجاوز جنسی و تجاوز گروهی» رخ داده است، «دلایل منطقی» وجود دارد.

این تیم با هدف جمع‌آوری، تجزیه و تحلیل، و راستی‌آزمایی اطلاعات مربوط به خشونت جنسی مرتبط با حملات تروریستی ۱۵ مهر اعضای حماس و جهاد اسلامی، از اسرائیل بازدید کرد.

گروه اسلامگرای حماس اتهام خشونت جنسی را رد کرده است.

در گزارش سازمان ملل آمده است که «اطلاعات روشن و قانع‌کننده‌ای» دریافت کرده است که برخی از گروگان‌هایی که به غزه برده شده‌اند در معرض انواع خشونت‌های جنسی قرار گرفته‌اند و دلایل منطقی وجود دارد که باور کرد که چنین خشونت‌هایی ممکن است ادامه داشته باشد.

این تیم گفت که به یک «تحقیق کامل» از جمله در مورد گسترده خشونت جنسی نیاز است.

تیم سازمان ملل گفت که این اتهامات را با وزارت دادگستری و دادستان کل نظامی اسرائیل مطرح کرد و آنها گفته‌اند هیچ شکایتی از خشونت جنسی علیه اعضای نیروهای دفاعی اسرائیل دریافت نشده است.

پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشته‌شدن ۱۲۰۰ تن و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه شبه نظامی تحت حمایت جمهوری اسلامی آغاز کرد.

ایالات متحده، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها در جهان، حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.
+10
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    maradona - براتیسلاوا، اسلوواکی
    اینو دیگه هر ننه من غریبی. می دونه. حمله حماس کار. FSB. و. SVR. فرزندان ناخلف. کا گ ب. اعظم بود. چون ازراییل از اکراین حمایت کرد
    0
    2
    ‌سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.