یورونیوز: آسیب به کابلهای زیردریایی در دریای سرخ، فعالیت شبکههای مخابراتی را مختل کرده و شرکتهای این حوزه را مجبور میکند تا یک چهارم ترافیک بین آسیا، اروپا و خاورمیانه، از جمله ترافیک اینترنت را تغییر مسیر دهند.
به گفته شرکت هنگ کنگی «گلوبال کامونیکیشن» کابلهای متعلق به چهار شبکه اصلی مخابراتی قطع شده و باعث ایجاد اختلال قابل توجه در شبکههای ارتباطی در خاورمیانه شده است.
این شرکت تخمین میزند که ۲۵ درصد از ترافیک بین آسیا و اروپا و همچنین خاورمیانه تحت تاثیر این تخریبها قرار گرفته باشد.
«گلوبال کامونیکیشن» گفت که در حال تغییر مسیر ترافیک برای به حداقل رساندن اختلال برای مشتریان و همچنین کمک به مشاغل آسیب دیده است. این شرکت هنگ کنگی البته اشارهای به این نکرده که این کابلها چگونه آسیب دیدهاند و چه کسانی مسئول آن هستند.
کابلهای زیر دریایی را میتوان نیروی نامرئی اینترنت خواند که در سالهای اخیر توسط غولهای اینترنتی مانند گوگل، مایکروسافت، آمازون و متا تامین مالی شدهاند. آسیب به این شبکه های زیردریایی می تواند باعث قطع گسترده اینترنت شود، اتفاقی که پس از زلزله تایوان در سال ۲۰۰۶ میلادی افتاد.
انهدام کابلها در دریای سرخ چند هفته پس از هشدار دولت رسمی یمن که مجامع بینالملل آن را به رسمیت میشناسند، صورت میگیرد که از احتمال هدف قرار دادن کابلها توسط شورشیان حوثی خبر داده بود.
حوثیهای تحت حمایت ایران مدتی است که با حمله به کشتیهای تجاری در دریای سرخ زنجیره تأمین جهانی را مختل کردهاند.
یک رسانه اسرائیلی هم پیشتر مدعی شده بود که حوثیها در پی آسیب زدن به کابلهای زیردریایی در دریای سرخ هستند اما عبدالمالک حوثی رهبر این گروه این اتهامات را رد و تاکید کرده بود که حوثیها هیچ قصدی برای هدف قرار دادن کابلهای دریایی ارائه دهنده اینترنت به کشورهای منطقه را ندارند.
رسانههای خبری حوثیها از آن زمان یگانهای نظامی بریتانیا و آمریکا را مسئول این خسارات معرفی کردهاند.
از جمله شرکتهایی که در اثر این حملات، کابلهای زیر دریایی آن متحمل آسیب شدهاند شرکت «آسیا-آفریقا- اروپا ۱» یا همان AAE-1 است که با شبکه کابلی ۲۵ هزار کیلومتری آسیای جنوبی شرقی را از طریق مصر به اروپا متصل میکند.
همچنین شرکت «دروازه هند و اروپا» یا همان EIG نیز در این حملات آسیب دیده است. EIG اروپا، خاورمیانه و هند را به هم متصل میکند و شرکت وودافون هم به عنوان یک سرمایهگذار بزرگ با خود در این پروژه به عنوان سرمایهگذار همراه دارد.
بیشتر شرکتهای بزرگ مخابراتی به چندین سیستم کابلی زیردریایی متکی هستند که به آنها امکان میدهد در صورت قطعی ترافیک، مسیر خود را تغییر دهند تا از خدمات بدون وقفه اطمینان حاصل کنند.
+11
رأی دهید
-12
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۶
کو حق - ولینتون، نیوزلند
حوثی ها کارمانیست پس چی کار موشهای دریایی
2
2
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.