استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع بیماری‌های قلبی

العربیه: پژوهشگران دانشگاه شرق لندن قصد دارند برای بررسی چگونگی نقصان یافتن سلول‌های قلب در جریان فرایند پیری، از طریق تولید قلب در محیط آزمایشگاهی، هوش مصنوعی را آموزش دهند تا بیماری‌های قلبی را بلافاصله تشخیص دهد.

به گفته دانشمندان، یکی از نقائص بزرگ قلب انسان این است که ظرفیت بازسازی آن پایین است. سلول‌های قلب بسیار دیر جایگزین می‌شوند، و نرخ جایگزینی آنها فقط یک درصد است. همین میزان پایین نیز وقتی که انسان به سن 80 سالگی می‌رسد، تقریباً به نصف کاهش می‌یابد.

بنابراین، تلاش برای یافتن راه‌هایی به منظور حفظ سلول‌های قلبی سالم که هنوز آسیب ندیده‌اند بسیار مهم است، چرا که زمانی که آسیب ببینند، برگشت‌پذیری آنها بسیار دشوار می‌شود.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته که هنوز در دست توسعه است بتوانند نحوه انقباض (سیستول) و انبساط (دیاستول) قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام‌.آر.آی بررسی کنند.

تیم تحقیقاتی در تلاش است تا با مشاهده فرایندهای سیستولیک و دیاستولیک و اندازه‌گیری سرعت و الگوی آنها، عملکرد پمپاژ خون قلب را تقلید کند. قلب‌های رشد یافته در آزمایشگاه که برای این پژوهش به کار می‌روند و «ارگانوئید» نامیده می‌شوند، از سلول‌های بنیادی انسان ساخته شده‌اند و پس از 28 روز از بین می‌روند.

با دادن اطلاعات این آزمایش به هوش مصنوعی، دانشمندان می‌خواهند تغییرات بسیار پیچیده‌ در فرایند سیستول و دیاستول را قابل پیش‌بینی کنند. آنها می‌خواهند با بررسی تغییرات فیزیولوژیکی که سلول‌های قلب‌های مصنوعی در گذار زمان متحمل آن می‌شوند، ببینند کدام یک از قلب‌ها سالم و کدام‌شان ناسالم پیر می‌شوند.

نتایج این آزمایش می‌تواند برای افزایش عمر بشر بسیار مهم باشد، چرا که در صورتی که دانشمندان بتوانند روند پیری قلب را معکوس کنند یا سلول‌های ناسالم آن را با سلول‌های سالم جایگزین کنند، به‌طور بالقوه می‌توانند پیری را عقب انداخته و عمر انسان را طولانی کنند.
+4
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.