شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطرصدای آمریکا: تیم ملی فوتبال ایران، روز چهارشنبه ۱۸ بهمن، در مرحله نیمه نهایی جام ملتهای آسیا در ورزشگاه «الثمامه»، با نتیجه سه بر دو مقابل قطر شکست خورد و به فینال این مسابقات نرسید.
شکست ایران بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت و با واکنشهای متفاوتی از سوی کاربران شبکههای اجتماعی همراه شد.
تعدادی از طرفداران جمهوری اسلامی و چهرههای به اصطلاح «ارزشی»، با اشاره به تلاش و دوندگی بازیکنان، از آنها، مربیان، و فدراسیون فوتبال، قدردانی کردند. این گروه، باخت مقابل قطر را به عواملی چون «ناداوری» یا «بدشانسی» ربط دادند و خواستار حمایت از تیم ملی شدند.
برخی دیگر، با انتقاد شدید از امیر قلعهنوعی، سرمربی، کادر فنی، و برخی از بازیکنان مانند مهدی طارمی که به عقیده آنها از ضعیفترین بازیکنان میدان بود، خواستار اخراج امیر قلعهنوعی و تغییر این «نسل پرمدعا و بیافتخار» فوتبال ایران شدند. به عقیده این گروه، تیم ملی به خود باخت و نه حریف، و بهترین موقعیت برای کسب عنوان قهرمانی را از دست داد. شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر اما بسیاری از مخالفان جمهوری اسلامی، شکست ایران را تبریک گفتند و به شادی پرداختند. به گفته آنها، این بازیکنان به دلیل عدم حمایت از مردم در اعتراضات سراسری، اعضای تیم «حکومت»، «جمهوری اسلامی»، «آخوندها»، یا «ملاها» هستند، نه تیم ملی ایران.
برخی دیگر، شکست مقابل قطر را نتیجه سکوت بازیکنان به اعدام جوانانی مانند محمد قبادلو، کشتهشدن معترضانی مثل مهران سماک، یا مرگ سحر خدایاری، مشهور به دختر آبی، دانستند. به گفته این گروه، «آه» و «نفرین» جانباختگان و خانوادههای آنها این بازیکنان «بیغیرت» را رها نخواهد کرد و این تیم هرگز موفقیتی کسب نخواهد کرد.
تعدادی از کاربران با اشاره به اینکه وقتی تیمی فاقد حمایت مردمی باشد، پیروزی و شکستش هیچ اهمیتی ندارد، این ناکامی را نتیجه رفتار نادرست بازیکنانی دانستند که در گذشتهای نهچندان دور محبوب میلیونها ایرانی بودند. به گفته این گروه، بازیکنان تیم ایران با انتخاب «قاتلان ملت»، به مردم خود پشت کردند و در سمت «غلط تاریخ» ایستادند. شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر گروهی دیگر، به همزمانی این شکست با زادروز امیر نصر آزادانی، فوتبالیستی که به اتهام شرکت در اعتراضات سراسری و همراهی با مردم توسط جمهوری اسلامی به سالها زندان محکوم شد، اشاره کردند. به گفته آنها بازیکنانی که حتی بصورت شفاهی حاضر به حمایت از بازیکن دیگری نشدند، شایسته حمایت نیستند و «بهتر که باختند».
تعدادی از کاربران با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی قصد داشت تا قهرمانی در جام ملتهای آسیا را در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن جشن بگیرد، شکست مقابل قطر را «موهبت بزرگی» توصیف کرد. به گفته آنها حکومت همواره از ورزشکاران و تیمهای ورزشی بهعنوان ابزاری برای تبلیغ اهداف و آرمانهای خود بهره میگیرد ولی این شکست مانع استفاده تبلیغاتی از فوتبال شد.
برخی دیگر با اشاره به حمایت جمهوری اسلامی و قطر از گروه تروریست حماس، به طنز نوشتند که «دفتر سیاسی حماس ۳ بر ۲ شاخه نظامی حماس را شکست داد.» شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطراما گروهی نیز معتقد هستند که حساب بازیکنان و تیم ایران از حکومت جداست و نباید به جمهوری اسلامی اجازه داد تا تیم ملی را مصادره کند. به عقیده آنها، ورزشکاران و اعضای تیمهای ورزشی نیز بخشی از مردم هستند و حتی در صورت اشتباه، باید به آنها فرصت داد تا به آغوش ملت بازگردند.
در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ و همزمان با حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی قطر، به دلیل بیتفاوتی بازیکنان نسبت به رویدادهای داخل کشور، فاصله محسوسی میان طرفداران فوتبال با تیم ایران ایجاد شد.
به رغم برخی اظهارات و اقدامات نمادین بازبکنان، بسیاری از مردم همچنان از آنها دلگیر هستند و حضور تیم ایران در جام ملتهای آسیا نیز تحت تأثیر همین جریان قرار گرفت.
دو دستگی بزرگ بر سر تیم ملی فوتبال ایران؛باختی که برخی را خوشحال و بعضی را غمگین کرد
+32
رأی دهید
-5
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۵۵
همینطوری - جنوب آلمان، آلمان
در تمام دنیا وقتی که تیم ملی می بازه اکثرن ناراحت میشوند. حالا ببینید که کجای کار رو خراب کردید که مردم رو دیگه پشته سر خودتون ندارد.
6
89
چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۶
Munchen - مونیخ، آلمان
همین پارسال وقتی این تیم حکومتی از آمریکا شکست خورد و مردم در خیابان شادی میکردند،جلادان رژیم مستقیم به صورت جوانی که بوق میزد شلیک کردن و کشتنش.فقط برای بوق زدن و شادی از باخت این مفت خورهای نماینده رژیم.دیگه گذشت دورانی که به بهانه فوتبال و تیم ملی مردم را در جبهه خودتان میکردید.یک هواپیما بسیجی و چادری متعفن بار کرده بودند برده بودن قطر که نشان بدن اینها مردم ایرانند!
5
40
پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۲
paksan - ایران، ایران
همینطوری - جنوب آلمان، آلمان
دخالت سپاه و عوامل سرکوب مردم در همه تمور کشور از جمله تیم های ورزشی. باخت این تیم قسمت غمناکش اینه که بنام ایرانه وگرنه ربطی به ایران و ملت ایران نداره.
8
23
پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۴۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.