یورونیوز: شمار پناهجویان بریتانیایی و کانادایی در اتحادیه اروپا روندی صعودی به خود گرفته، در حالی که ارائه درخواست پناهندگی ژاپنیها به کشورهای عضو اتحادیه به صفر رسیده و شمار کرهایهای پناهجو هم در اروپا سیر نزولی پیدا کرده است اما آمریکاییها همچنان پیشتازند.
اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) اعلام کرد، شمار افرادی که برای نخستینبار از یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کردهاند، طی سپتامبر گذشته با ۱۰ درصد افزایش نسبت به ماه پیش از آن و جهش ۲۰ درصدی نسبت به سپتامبر ۲۰۲۲، به ۹۸ هزار و ۲۴۰ نفر رسید.
هر چند سوریها (۱۹۲۲۰)، ترکها (۱۰۲۰۰)، افغانها (۹۲۱۵)، ونزوئلاییها (۵۲۹۰) و کلمبیاییها (۵۲۳۰) در صدر فهرست ملیتهایی هستند که در سپتامبر گذشته برای نخستین بار درخواست پناهندگی خود را به کشورهای اتحادیه اروپا ارائه کردند ولی در میان نزدیک به ۱۰۰ هزار نفری که در سپتامبر گذشته برای دریافت پناهندگی از اتحادیه اروپا اقدام کردند، تعدادی از شهروندان کشورهای توسعه یافته و صنعتی نیز به چشم میخورد.
مطابق گزارش یورواستات،۲۰ شهروند ایالات متحده، ۵ شهروند کانادا، ۵ شهروند بریتانیا و ۵ شهروند کره جنوبی در سپتامبر گذشته برای اولین بار نام خود را در میان متقاضیان پناهندگی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا ثبت کردند. دادههای تجمعی یورواستات نشان میدهد که در میان کشورهای توسعه یافته و صنعتی، آمریکاییها بیش از سایرین در پی پناهندگی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بودهاند، به طوری که طی پنج سال گذشته ۷۸۵ شهروند ایالات متحده برای نخستین بار از اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کردهاند.
همچنین، در فاصله سالهای ۲۰۱۹ تا ۹ ماهه ۲۰۲۳، هزار و ۱۴۵ نفر از شهروندان کشورهای بریتانیا، ژاپن، کره جنوبی، کانادا، استرالیا و ایالات متحده آمریکا در جمع افرادی قرار گرفتهاند که برای اولین بار از یکی از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی کردهاند.
شمار پناهجویان بریتانیایی با آغاز اجرای برکسیت و خروج این کشور از اتحادیه اروپا روند صعودی به خود گرفته و از ۱۰ و ۱۵ نفر در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ۳۵ نفر در سال ۲۰۲۱، ۶۵ نفر در سال ۲۰۲۲ و ۴۵ نفر در ۹ ماهه سال جاری میلادی رسیده است.
تعداد پناهجویان کانادایی هم طی دو سال گذشته افزایش یافته و از ۱۰ نفر در سال ۲۰۲۱ به ۳۰ نفر در سال ۲۰۲۲ و در ۹ ماهه سال ۲۰۲۳ بالغ شده است.
+1
رأی دهید
-4
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.