تیم ملی بسکتبال زنان ایرانصدای آمریکا: تیم ملی بسکتبال زنان ایران جمعه ۱۸ اوت با پیروزی مقابل اردن به فینال مسابقات بسکتبال آسیا دیویژن «بی» صعود کرد و به موفقیتی تاریخی دست یافت.
به گزارش سایت فدراسیون جهانی بسکتبال «فیبا»، دختران ایرانی در ادامه بازیهای درخشان خود در این رقابتها، اردن را با نتیجه ۷۲ بر ۵۴ شکست دادند و به مسابقه پایانی رسیدند.
اردن یکی از تیمهای مطرح آسیا است که تمامی بازیهای قبلی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته بود ولی حریف بازیکنان جوان و پرانرژی ایرانی نشد.
این پیروزی ایران را یک گام دیگر به صعود به دیویژن «ای» کاپ آسیا، جایگاه تیمهای برتر این قاره پهناور نزدیکتر کرد. ایران در سال ۲۰۲۱، در نخستین حضور خود در کاپ آسیا از سال ۱۹۷۴ به بعد، تمامی مسابقات خود را واگذار کرد و به همین دلیل نتایج کنونی این تیم در بانکوک، تایلند قابل توجه است.
سایت فیبا، ضمن ستایش از دختران ایرانی، نوشت که آنها در یک نبرد فیزیکی با اردن، با دفاعی جانانه و مشارکت تمامی بازیکنان در فاز هجومی حریف را شکست دادند.
عایشه شپرد، بهترین بازیکن اردن موفق به کسب ۲۴ امتیاز شد ولی در اکثر دقایق بازیکنان ایرانی او را مهار کردند و موقعیتهای مناسبی برای پرتاب نداشت؛ عایشه اکثر امتیازات خود را از خط پرتاب آزاد کسب کرد.
فائزه شهریاری، بهترین بازیکن ایران، روند بازیهای خوب خود را در این مسابقات ادامه داد و مقابل اردن ۲۲ امتیاز کسب کرد. این دختر ۲۸ ساله در تمام بازیهای ایران در سال ۲۰۲۱ فقط ۱۷ امتیاز کسب کرد، اکثر بازیکنان تیم روند رشد مشابهی دارند.
ایران در مسابقه فینال به مصاف اندونزی خواهد رفت، تیمی که در مرحله گروهی مقابل آن شکست خورده است. این بازی فرصتی برای دختران ایرانی است تا انتقام شکست قبلی را بگیرند و با کسب عنوان عنوان به دیویژن «ای» کاپ آسیا صعود کند.
النی کابوچیانی یونانی، سرمربی تیم ملی ایران است که کارنامه مطرحی در رقابتهای باشگاهی اروپا دارد. او ارتباط عاطفی و حرفهای مناسبی با بازیکنان برقرار کرده است و محبوبیت زیادی دارد.
اما حضور تیم بسکتبال زنان ایران در تایلند با حواشی مختلفی نیز همراه بود که بازتاب بسیاری در شبکههای اجتماعی به ویژه در داخل ایران داشت.
اکثر بازیکنان ایران در سه مسابقه نخست مقابل مالزی، مغولستان، و اندونزی در اعتراضی نمادین، حاضر به خواندن سرود جمهوری اسلامی نشدند. این اقدام با انتقاد مقامات و رسانههای حکومتی مواجه شد و بازیکنان را متهم کردند که «بازیچه دشمنان نظام» شدند.
برخی گزارشها از ورود نهادهای امنیتی به ماجرا و فشار بر بازیکنان حکایت دارد، و گفته میشود که شاید آنها به دلیل این «هنجارشکنی» پس از بازگشت به ایران، احضار، جریمه، یا محروم شوند. از هنگام آغاز اعتراضات سراسری در ایران، بسیاری از ورزشکاران ایرانی به روشهای مختلفی همبستگی خود را با معترضان اعلام کردند که یکی از آنها نخواندن سرود جمهوری اسلامی در میادین بینالمللی است.
علیرغم تهدید و پروندهسازی جمهوری اسلامی علیه این ورزشکاران، اعتراض آنها همچنان ادامه دارد و حکومت نتوانسته است این جریان را سرکوب کند.
+39
رأی دهید
-0
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۶
Munchen - مونیخ، آلمان
چه فایده وقتی به حجاب نکبت اسلامی و اجباری تن دادند.وقتی دنیا اینها رو میبینه،کسی به اینکه حجابشان اجباری هست فکر نمیکنه،بلکه ضربه ای به جنبش زن زندگی آزادی و سمبل محجبه بودن زنان ایران طبق میل رژیم دیده میشود.
1
4
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.