صدای آمریکا: دولت بایدن برنامه جدیدی را با هدف کمک به جراحان برای تشخیص و حذف سلولهای سرطانی بدون آسیب رساندن به بافتهای اطراف آغاز کرده است.
این اولین برنامه چند میلیارد دلاری و متمرکز بر سرطان آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دولت برای سلامت، موسوم به «آرفا-اچ» ( ARPA-H ) است.
جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا سال گذشته این برنامه را راهاندازی کرد تا پیشرفتهایی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان ایجاد کند.
این برنامه پیشنهادهایی جدید برای توسعه دستگاهها و فنآوریهای نوین برای بهبود شناسایی سرطان و بافت سالم در طول جراحی ارائه میدهد.
کاخ سفید میگوید جوایز متعددی را برای این منظور در نظر گرفته است و میزان منابع به کیفیت پیشنهادات دریافتی و در دسترس بودن بودجه بستگی دارد.
آقای بایدن در بیانیهای گفت: «این فصلی هیجانانگیز در تحقیق و توسعه سرطان است که میتواند زندگی بسیاری را نجات داده و طول عمر آنها را افزایش دهد.» آقای بایدن در توییتی گفت برنامه مبارزه با سرطان کاخ سفید برای آمریکاییها و تمامی مردم دنیا تحولآفرین خواهد بود. جراحی بی نقص و برداشتن کامل بافت سرطانی جراحی، اغلب نخستین گزینه درمانی برای بیش از ۲ میلیون آمریکایی است که هر سال به سرطان مبتلا میشوند.
با این حال، فنآوریهای کنونی به پزشکان اجازه نمیدهد تا به راحتی و به صورت کامل سلولهای سرطانی را از بافت طبیعی اطرافش در اتاق عمل تشخیص دهند.
دولت آمریکا میگوید این مانع منجر به جراحیهای متعدد، روند بهبودی دشوارتر، عود کردن دوباره سرطان و هزینههای بالاتر مراقبتهای بهداشتی میشود.
فنآوریهای جدید همچنین به جراحان کمک میکند تا ساختارهای حیاتی مانند عصب، رگهای خونی و غدد لنفاوی را که ممکن است به اشتباه طی عمل جراحی تهاجمی آسیب ببینند، شناسایی کرده و از آنها دوری کنند.
فنآوریهای جدید به جراحان این امکان را میدهد که در طول عمل بتوانند لبههای تومور را ببینند و قادر باشند به طور کامل آن را بردارند.
این ابزار میتوانند دستگاههایی باشند که از داخل بدن تصویربرداری میکنند.
این برنامه همچنین به دنبال توسعه دستگاههایی است که جراحان بتوانند از آنها برای مشاهده واضح آناتومی به صورت سه بعدی در حین عمل استفاده کنند.
الیانا هانکو، مدیر برنامه «آرفا-اچ» میگوید این برنامه در نهایت شیوه انجام جراحی را دگرگون میکند و برای نخستین بار امکان این را ایجاد میکند که جراحی بدون کوچکترین خطایی مشکل را برطرف کند.
او افزود که فنآوریهای توسعهیافته بعدها میتوانند برای طیف وسیعتریاز بیماریها نیز کاربرد داشته باشند. مبارزه با سرطان؛ هدفی به بلندی فرود بر ماه دولت بایدن در سال ۲۰۱۶، برنامهای موسوم به «مونشات سرطان» را که نامش الهامگرفته از فرود آمریکا بر کره ماه در دهه ۶۰ میلادی است را با هدف کاهش میزان مرگ و میر ناشی از سرطان به نصف تا سال ۲۰۴۷ و جلوگیری از بیش از ۴ میلیون مرگ ناشی از سرطان راهاندازی کرد.
این برنامه همچنین به دنبال بهبود تجربه بیماران مبتلا به سرطان و خانواده و مراقبان آنها است.
کنگره ۱.۸ میلیارد دلار به این برنامه اختصاص داده است و درخواست رئیسجمهوری آمریکا برای اختصاص بودجه بیشتر نیز نشاندهنده تمایل دوحزبی برای حفظ این برنامه است.
برنامه «مونشات» بایدن که بودجه برنامه جدید را نیز تأمین میکند تضمین میکند که فنآوریهای جدید جراحی سرطان در مناطق روستایی نیز قابل دسترس باشد.
رئیس دفتر علم و فنآوری کاخ سفید میگوید برنامه جدید میتواند به طور قابل توجهی درمانهای سرطان را بهبود بخشد و پیشرفت های علمی را توسعه دهد که فعلا کاربردهای ناشناختهای دارند.
دکتر آراتی پروباکر در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت از آنجایی که هدف این برنامه دستیابی به چیزهایی است که امروز چندان بدیهی یا امکانپذیر نیستند باید ریسکپذیر بود.
او همچنین افزود که هدف، موفقیت کلی این برنامه است حتی اگر برخی از فنآوریها با شکست روبرو شوند.
دانیل کارناوال، مدیر برنامه «مونشات سرطان» کاخ سفید این آژانس را «ستون مرکزی» برنامههای دولت برای دستیابی به اهداف کاهش مرگ و میر سرطان خواند. او میگوید این برنامه همچنین یک فراخوان آزاد برای پروژههای تحقیقاتی دیگر گذاشته است.
+11
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.