العربیه: گارد ساحلی آمریکا طی کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که قطعات بازماندهای که از زیردریایی مفقود شده «تایتان» یافت شده نشان میدهد که وقوع «انفجاری فاجعهبار» درونی، عامل مفقود شدن این زیردریایی و جانباختن سرنشینان آن بوده است.
به گزارش خبرگزاریها در این کنفرانس خبری که ساعت 15 به وقت شرق آمریکا برگزار شد دریاسالار مائوگر از گارد ساحلی آمریکا همچنین اعلام کرد: «در طول جستوجو، گارد ساحلی دستگاههای شنود در آب داشت، اما هیچ نقص فاجعهباری را شناسایی نکرد.»
این مقام گارد ساحلی آمریکا کنفرانس مطبوعاتی حاضر را آخرین اطلاعرسانی گارد ساحلی آمریکا خواند و گفت که نشست دیگری در کار نخواهد بود.
پیشتر «اوشن گیت»، شرکتی که زیردریایی مفقود شده «تایتان» به آن تعلق داشت، در بیانیهای اعلام کرد که مسافران این زیردریایی تاکنون دیگر کشته شدهاند و به خانوادههای آنان تسلیت گفت.
در بیانیه این شرکت که عصر روز پنجشنبه، یکم تیر به وقت شرق آمریکا صادر شد، آمده است: «این افراد کاوشگران واقعی بودند که روحیهای متمایز از ماجراجویی و اشتیاق عمیق برای کاوش و حفاظت از اقیانوسهای جهان داشتند. قلب ما با این پنج روح و تک تک اعضای خانواده آنها در این لحظات غمانگیز، همراه است.»
ساعاتی پیش از صدور این بیانیه، خبرها حاکی از یافتن تکهای از قسمت انتهایی زیردریایی تایتان توسط گارد ساحلی آمریکا بود. پیام تسلیت «اوشن گیت» برای مسافران زیردریایی مفقودشده در اقیانوس اطلس «اوشن گیت»، شرکتی که زیردریایی مفقود شده «تایتان» به آن تعلق داشت، دقایقی پیش در بیانیهای اعلام کرد که مسافران این زیردریایی تاکنون دیگر کشته شدهاند و به خانوادههای آنان تسلیت گفت.
در بیانیه این شرکت که عصر روز پنج شنبه، 1 تیر به وقت شرق آمریکا صادر شد، آمده است: «این افراد کاوشگران واقعی بودند که روحیهای متمایز از ماجراجویی و اشتیاق عمیق برای کاوش و حفاظت از اقیانوسهای جهان داشتند. قلب ما با این پنج روح و تک تک اعضای خانواده آنها در این دوران غم انگیز، همراه است.» ساعاتی پیش از صدور این بیانیه، خبرها حاکی از یافتن تکهای از قسمت انتهایی زیردریایی تایتان توسط گارد سالحلی آمریکا بود.
با اینحال هنوز اطلاعات دقیقتری مبنی بر اینکه چه اتفاقی برای مسافران این زیردریایی اکتشافی رخ داده منتشر نشده است.
به گزارش «بیبیسی»،قرار است به زودی یک کنفرانس مطبوعاتی درباره جزئیات این حادثه برگزار شود.
در حالی که برآوردها نشان میدهد غذا و اکسیژن سرنشینان زیردریایی گمشده «تایتان»، به پایان رسیده است، تیمهای نجات اما امیدوارانه به جستوجو در اعماق اقیانوس ادامه میدهند.
به گزارش «العربیه»، گارد ساحلی ایالات متحده پنجشنبه، یکم تیر، در بیانیهای اعلام کرد که یک کاوشگر ارسالی برای جستوجوی زیردریایی مفقود شده، به کف اقیانوس اطلس رسیده است.
این بیانیه میافزاید که نیروهای گارد ساحلی با وجود کاهش اکسیژن به تلاش برای نجات سرنشینان زیردریایی تیتان ادامه میدهند.
این بیانیه میگوید که «هنوز امیدی وجود دارد و جستجوها ادامه خواهد یافت.»
این در حالی است که شرکت «اوشن گیت»، مالک زیردریایی گمشده به «رویترز» گفته است که این زیردریایی با هوای کافی به مدت 96 ساعت حرکت کرده است، به این معنی که مخازن اکسیژن احتمالاً امروز صبح تمام شده است.
با این حال به اعتقاد کارشناسان، مدت زمان واقعی هوا به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله اینکه آیا زیردریایی هنوز سالم است یا نه و افراد حاضر در آن تا چه اندازه آرام هستند.
با این حال، شمارش معکوس کاهش اکسیژن تنها یک تجسم است بر این فرض که زیردریایی هنوز دست نخورده است و در اعماق زیاد یا نزدیک کف دریا گرفتار نشده یا آسیبی ندیده است.
دیروز در حالی که تیمهای امداد و بستگان این پنج مسافر گزارشهایی از گارد ساحلی آمریکا دریافت کردند که اعلام کرده بود کاوشگر ارسالی به اعماق اقیانوس به کف رسیده است، همزمان هواپیماهای جستجوی کانادایی با استفاده از تجهیزات مانیتورینگ «اولتراسوند» صداهایی را زیر دریا شناسایی کردند که تصور میشد از تایتان تولید شده باشد، در حالی که کارشناسان میگویند تشخیص دقیق آنها دشوار خواهد بود.
دکتر راب لارتر، ژئوفیزیکدان دریایی پنجشنبه یکم تیر به «بی بی سی» گفت که شانس یافتن چیزی در کف دریا در عمق - با استفاده از یک وسیله سنجش از راه دور (ROV) - بستگی به این دارد که منطقه جستجو چقدر دقیق میتواند تعریف شود.
دکتر لارتر در یک نشست مطبوعاتی افزود: «همه ما گزارشهای صداهایی که شناسایی شدهاند را دیدهایم، اما به نظر میرسد این واقعیت که منطقه جستجو هنوز آنقدر بزرگ است، نشان میدهد که هیچ کس [تا به حال] با اطمینان نتوانسته است مکان آن صداها را پیدا کند.» ارتباط با زیردریایی تیتان یکشنبه گذشته یک ساعت و 45 دقیقه پس از آغاز غواصی و رفتن آن به اعماق اقیانوس اطلس که برای دیدن لاشه کشتی «تایتانیک» برنامهریزی شده بود، قطع شده و این زیردریایی ناپدید شد.
سفر با زیردریایی تیتان برای هر یک از سرنشینان آن هزینهای حدود 250 هزار دلار در بر داشته است. لاشه کشتی تایتانیک، معروفترین کشتی جهان که در اولین سفر خود در سال 1912 به کوه یخ برخورد کرده و غرق شده، در عمق 3810 متری اقیانوس و تقریبا فاصله 715 مایلی از سواحل هالیفاکس در شرق کانادا قرار دارد.
+41
رأی دهید
-4
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۵۴
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
خیلی اسفباره، ولی اگر منفجر شده باشه برای مسافرهاش یک جور bless بوده. مرگ ناگهانی بهتر از انتظار کشیدن برای مرگ بر اثر خفگی است
9
97
پنجشنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۴
لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران
دنیای شگفت آوریه !! یکی از بدبختی و بیچارگی و برای رسیدن به آزادی با قایق توی راه اروپا یا استرالیا غرق میشه و میره توی دل اقیانوس و دیگری هم از پولِ زیاد . لعنت به این دنیای کثیفی که بهمون تحمیل کردن . به امید نابود شدن هرچی پولدارِ مفتخوره هیولاصفت
9
38
جمعه ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۹
VidaR - وین، اتریش
چقدر درد ناکه ۲۵۰ هزار پول بدی ،اینجوری کشته بشی ،،آخه هیجان هم حدی داره ،،لاشه تایتانیک نفرین شده دیدن داره؟ این هم جاهای بکر ودست نخورده در روی کره زمین وجود داره ،،که هنوز کسی ندیده ،،درسته هر کسی به یه چیزی علاقه داره ،،ولی ،،،عقل،،،،،شرط عمل هست .نه فقط فکر کردن به هیجان
2
38
جمعه ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۸
Free Press - لندن، انگلستان
دنیای عجیبی است. همین هفته پیش صدها نفر برای نجات خود از بدبختی و فقر در راه اروپا غرق شدند، روزانه هزاران نفر در آفریقا از گرسنگی میمیرند، اما چهار روز کل دنیا بسیج شدند که چند مرفه بیدرد و تاجر و میلیاردر که از سر خوشی زیادی نفری ۲۵۰ هزار میدهند تا لاشه یک کشتی را در اعماق اقیانوس ببینند را نجات دهند و در این راه چند میلیون دلار دیگر هزینه میکنند و خلاصه، دنیای عجیبی است، پر از یک بام و دو هوا.
2
43
جمعه ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۳:۵۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۱
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
پس دو روز پیش الکی چی نوشتید، هر ده دقیقه یکبار صدای کوبیدن میاد! اون صدای جفتگیری نهنگاست.
28
15
جمعه ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۹
Esperanto - لندن، انگلستان
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
انگار با نهنگ ها هم جفتگیری داشتی اینقدر اطلاعات دقیق از هر زمان تلمبه زدن نهنگ نر داری ها فاطی
3
26
جمعه ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.