با «قلک خانوادگی» موسسه مالی و اعتباری ملل (عسکریه سابق) آشنا شوید + جدول

اکبر اعلمی می نویسد:
جدول وام‌هایی‌که «امین جوادی» مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری ملل(عسکریه)، بستگانش و سایر اعضای هیات مدیره این موسسه تنها طی سال‌های ۱۴۰۰-۱۳۹۵ از موسسه ملل دریافت کرده‌اند، بشرح پیوست است.
گرچه برخی رسانه‌های مدعی اصلاح‌طلبی و اصولگرایی و مسوولان پرادعای مربوطه، بدلایل کاملا روشن به رسالت خود و روشنگری‌های صورت گرفته بی‌توجه هستند، اما سپرده‌گذاران حق دارند که به چنین اطلاعاتی دسترسی داشته باشند.
 
منبع: وبگاه روشنگری(وبگاه اینجانب) و یادداشت‌های توضیحی صورت‌های مالی موسسه ملل در سال‌های ۱۴۰۰-۱۳۹۵
ترکیب تکراری هیئت مدیره با افراد تکراری بعد از یک دهه و نیم
سابقه حضور مؤسسه اعتباری ملل در شبکه پولی مالی کشور به سال ۶۶ بر می گردد. در سال ۱۳۸۵ با صدور موافقت اصولی بانک مرکزی تعاونی اعتبار عسکریه به مؤسسه مالی و اعتباری تبدیل شد. ۱۰ سال بعد یعنی در سال ۹۵ مؤسسه اعتباری عسکریه به مؤسسه اعتباری ملل تغییر نام داد. نگاهی به ترکیب هیئت مدیره مؤسسه اعتباری ملل  نشان میدهد که اعضای هیئت مدیره آن همان اعضای هیئت مدیره سال ۸۵ هستند.
 
موضوع قابل توجهی که در خصوص اعضاء هیئت مدیره موسسه اعتباری ملل وجود دارد نگاهی به ترکیب ثابت آن در طول یک دهه نیم گذشته است. در بررسی اعضای هیئت مدیره موسسه اعتباری ملل به اسامی ثابتی برخورد می‌کنیم که تعدادشان از تعداد انگشتان یک دست فراتر نمی رود و حال آنکه اعضای هیئت مدیره بانک ها بیمه ها و سایر شرکت‌ها در همین بازه زمانی بارها تغییر کرده اند.
 
به طور کلی سید امین جوادی، محمدرضا مروجی، سید مرتضی بکاء، محمدرضا حیدرزاده و سید محمدرضا رسولی همواره پایه های ثابت هیئت مدیره موسسه اعتباری ملل بودند که سال ۸۵ هیئت مدیره این موسسه را تشکیل میداد در سال ۱۴۰۱ نیز در این موسسه دیده می شود.
 
هر چند که محمد حیدرزاده و سید محمدرضا رسولی در فاصله سال‌های ۸۶ تا ۹۳ جای خود را با دو اسم دیگر عوض کردند اما نکته عجیب اینکه این جابجایی هم با دو ثابت دیگر انجام شد. عبدالکریم جوادی و غلامعلی طاهری در طول سال هایی که گفته شد به طور ثابت در ترکیب هیئت مدیره موسسه اعتباری ملل قرار گرفتند.  باید به این مسئله اشاره کرد که اعضای علی البدل هیئت مدیره موسسه اعتباری ملل حول اسامی ثابتی می چرخید و نام جواد اکبری و فرزاد طحان نظیف در این باره قابل مشاهده است.
 
یکی از عوامل چنین نتیجه ای را باید در ترکیب سهامداران این موسسه و اعضای مشترک هیئت مدیره آنها با موسسه اعتباری ملل جستجو کرد هر چند که تغییرات همیشه خوب نیست اما نمی‌توان از برخی نتایج منفی عدم تغییر هم ساده گذشت.
تسهیلات نجومی به ۱۵ تفر
بررسی ها صورتهای مالی ۶ ماهه منتهی به پایان شهریور سال جاری نشان می دهد که در موسسه اعتباری ملل تسهیلاتی به اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد و بستگان آنها پرداخت می‌شود که نگاهی به مجموعه تسهیلات پرداختی ارائه شده به این افراد نتایج حیرت آوری را رقم زده و نکته جالب اینکه مقدار قابل توجهی از تسهیلات برخی افراد نزدیک به مدیرعامل مؤسسه اعتباری ملل در ردیف مطالبات غیرجاری قرار گرفته!!!!
 
پرداخت بیش از ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات گاهاً با شرایط ویژه به ۱۵ نفر در این موسسه که یا از اعضای هیئت مدیره و مدیران ارشد هستند و یا از بستگان آنها مطالبه ایران به صورت جدی مطرح می کند تا مشخص شود آیا سایر مردم نیز شرایط گرفتن چنین تسهیلاتی را در موسسه اعتباری ملل دارند؟
+5
رأی دهید
-10

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.