روزنامه ایران روز ۱۶ اردیبهشت به استناد ویدئویی از خانم آقایی نوشته بود او «با این ادعا» که «مثلا چشم خود را از دست داده» است، تلاش کرده که به یک «سلبریتی» تبدیل شود.
وبسایت «رجانیوز»، نزدیک به جبهه پایداری، نیز یک روز بعد در کانال تلگرامی خود نیلوفر آقایی را به «دروغگویی درباره نابینایی خود» متهم کرده بود.
پس از آن نیز شهرداری تهران بیلبوردهایی در سطح شهر نصب کرد که در آن کاریکاتوری از پینوکیو کنار سه فرد با چشمان پانسمانشده دیده میشود و زیر این تصویر نوشته شده است: «در دروغگویان خیری نهفته نیست».
نیلوفر آقایی، کارشناس ارشد مامایی، در تجمع اعتراضی پزشکان در آبان پارسال هدف شلیک گلوله نیروهای امنیتی قرار گرفت و یک چشم خود را از دست داد.
این در حالی است که بنا به آمار منابع رسمی از سوی پزشکان، تا پایان آبان۱۴۰۱، دستکم ۵۸۰ معترض طی اعتراضات سراسری در پی کشته شدن «مهسا [ژینا] امینی» از ناحیه چشم هدف شلیک سلاح ساچمهای و پینتبال قرار گرفتهاند.
این آمار، سه بیمارستان در تهران و کردستان را شامل میشود. ایرانوایر تایید میکند که آسیبدیدگان از ناحیه چشم در دیگر شهرها نیز مورد درمان قرار گرفتهاند که در این آمار جای ندارند.
از سوی دیگر، شلیک هدفمند به چشمهای معترضان در ماههای آذر و دی نیز ادامه داشته است. از لحاظ حقوقی، شلیک گسترده هدفمند به چشمهای معترضان در این اعتراضات میتواند جمهوری اسلامی را به «جنایت علیه بشریت» متهم سازد.
روز گذشته وبسایت رجانیوز، نزدیک به جبهه پایداری نیز در تلگرام خود «نیلوفر آقایی»، یکی از آسیبدیدگان اعتراضهای سال ۱۴۰۱ را متهم به دروغگویی درباره نابینایی خود کرده بود. این ادعا در حالی مطرح شده که خانم آقایی بینایی چشم چپ خود را از دست داده و بهتازگی از چشم مصنوعی استفاده میکند.
«سامان»، یکی از قربانیان شلیک به چشم معترضان با انتشار ویدیویی در حساب اینستاگرام خود به بنرهای شهرداری تهران واکنش نشان داده است.
او در این ویدیو با نشان دادن چشم آسیبدیده خود گفته: «اگر ما دروغگو هستیم پس این چیست؟ شما چطور اسناد را کتمان میکنید؟ اگر شما شلیک نکردهاید پس چه کسی شلیک کرده است؟»