بازداشت ۱۶ جاسوس وابسته به حکومت ایران توسط جمهوری آذربایجان

صدای آمریکا: پلیس جمهوری آذربایجان می‌گوید در عملیات ویژه‌ای، ۱۶ نفر از اعضای مراکز دینی-سیاسی تحت کنترل ایران را بازداشت کرده است.

خبرگزاری «آپا» جمهوری آذربایجان نوشت: «هدف این افراد استفاده ابزاری از معتادان و افراد خرافی برای اهداف غیرقانونی خود بوده است.»

به گزارش آپا، این افراد در ترویج افراطی‌گری مذهبی و سایر فعالیت‌های مخرب در آذربایجان دست داشته و از طریق فروش مواد مخدر تامین مالی می‌شدند.

چندی‌ پیش نیز همزمان با افزایش تنش‌ها میان تهران و باکو، دولت جمهوری آذربایجان در ادامه آن چه مقابله با «شبکه جاسوسی ایران» در این کشور نامیده، ۳۹ نفر را بازداشت کرد.

گفته شده این افراد نیز «در پوشش امور دینی» اقدامات «خرابکارانه و اخلالگرانه» انجام می‌دادند .
+79
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    دروغه. مردم عادی رو میگرن فقط بخاطر اعتقاداتشون. اعتقادات شخصی یا حتی گوش کردن یا شرکت در مراسم محرم . علیف روس زاده به اسم ایران توهین میکنه در صورتیکه این افراد به جرم شیعه بودن دستگیر میشوند و واقعا صداشون به هیچ کجا نمیرسه و بدترین رفتارهای ضد بشری با این افراد انجام میشه و چون انگ مرتبط با ایران میزنند این بدبخت ها رو به بدترین شکل شکنجه و آزار میدهند.
    8
    2
    ‌سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    sahandogli - لندن، انگلستان
    چی شد قرار بود ومی خواستید نخجوان و آذربایجان را اشغال کنید ؟ ما منتظر شجاعت بادکنکی ایرانی ها هستیم. چی شد مانور در کنار رود آراز با چند تا سپاهی درو پی تی و ادوات 50 سال پیش؟ چی شد خط قرمز شما؟ آذربایجان و ارمنستان پیش نویس صلح را آماده کرده اند و در روزها یا هفته ها آینده به امضای دو طرف می رسد؟ چرا نمی توانید جلوش را بگیرد؟ به طبع آنها کریدور زنگه زور باز خواهد شد و تمام راهها و مرزهای ارمنستان با ترکیه و آذربایجان باز خواهد شد و آن از استعمار و وابستگی به ایران و روسیه آزاد خواهد شد.خیلی مشتاق هستم ببینم که بعد از آن بهانه و توجیح فارسها و ایران چی خواهد شد. امیدوارم روزی برادران ارمنی مان این را بفهمند که ایران دوست آنها نیستند و به جز اشغال و استعمار ارمنستان هدفی دیگری ندارند. امیدوارم در آینده نزدیک ارمنی در کنار ترک با رفاه و ازاد و صلح زندگی کنند . این ارتباطات بیشتر از همه به سود ارمنی ها و ارمنستان خواهد بود.
    0
    7
    ‌سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.