۲۱ سال زندان برای زوج بلاگر به جرم رقصیدن در میدان آزادی

ایران وایر: آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی، به جرم انتشار ویدیوی رقصیدن در میدان آزادی تهران هریک به ۱۰ سال و نیم زندان محکوم شدند.

این دو بلاگر روز ۱۰ آبان امسال همراه با ضرب و شتم در منزل شخصی خود توسط مامورین لباس شخصی بازداشت شده و به بند ٢٠٩ وزارت اطلاعات منتقل شدند.

بر اساس گزارش‌ها، خانواده این دو از زمان بازداشت آنها در ۱۰ آبان تحت فشار امنیتی وادار به سکوت شده بودند.

دادگاه این زوج جوان در شعبه ١٥ به ریاست قاضی صلواتی، برگزار شده و آن‌ها برای اتهامات« تشویق به فساد و فحشا، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام» محاکمه شدند.

دادگاه علاوه بر حبس، دو سال ممنوعیت استفاده از فضای مجازی و دو سال ممنوع‌الخروجی از  کشور، را برای آن‌ها در نظر گرفته است.

بر اساس گزارش‌ها، آستیاژ حقیقی در دادگاه توسط قاضی صلواتی مورد تهدید و تحقیر قرار گرفته است.

دادگاه از پذیرش قرار وثیقه آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی خودداری کرده و ان‌ها از حق داشتن وکیل در دادگاه نیز محروم بوده‌اند.
+33
رأی دهید
-32

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۲
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    به امید تماشای رقصتون بالا سر جنازه گداعلی.
    4
    37
    دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Nabaat - بلک تان، استرالیا

    با درود. این جوونها چه کار کنند ؟! شب و روز عزاداری کنند!! اگه این جمهوری اسـ... رو نخوایم به کی باید شکایت کنیم ؟!
    4
    32
    دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
    از حکومت داعشی بهتر از این هم نمیشه انتظار داشت. ۱۰ سال زندان بجرم رقصیدن اینجا به کسی بگی به مثال جوک میخندن.
    3
    17
    دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.